Cádiz – Mallorca 1:1 (kon.) | Atlético – Real Betis 3:0 (kon.) | Getafe – Espanyol 2:1 (kon.)
Real Sociedad – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
konec
Cádiz CF
1:1 (0:1)
RCD Mallorca
Neděle 31.10.2021, 14:00 • Estadio Nuevo Mirandilla, Cádiz • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek nedělního dne a u dalšího přenosu zase někdy na počtenou. (16:02:16)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:16.
     
    Je dobojováno. V tomto utkání tedy nepoznáme vítěze, oba týmy si rozdělí po jednom bodu za remízu 1:1. Tohle utkání mělo všechno, nač si fotbalový gurmán mohl vzpomenout. Brankový účet zápasu otevřel v prvním poločase Iddrisu Baba. Na vyrovnání jsme si museli počkat až do nastaveného času ve druhé půli, kdy se z penalty trefil střídající Álvaro Negredo. Toto utkání přineslo celkem třicet faulů, osm žlutých karet a tři červené karty. Ovšem musíme podotknout, že ta první byla po zásahu VAR odvolána. Kdo sledoval tento zápas, tak se rozhodně nenudil.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tomás Alarcón se pokusil o nákop do hostujícího vápna, ale míč skončil až v rukavicích hostujícího brankáře, který s rozehrávkou spěchat rozhodně nebude.
     
    90+4
    Cádiz právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil ÁLVARO NEGREDO, který svou střelou doprostřed branky nedal brankáři hostů šanci zasáhnout. Dvě minuty před koncem utkání je vyrovnáno – 1:1.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Manolo Reina (RCD Mallorca).
     
    90+3
    Joan Sastre dobíhal pozdě pronikajícího Lozana, který si před hostujícího obránce dal tělo. Sastre ho následně poslal na trávník a rozhodčí neváhal. Tohle bude pokutový kop pro Cádiz.
     
    90+2
    Iñigo Ruiz de Galarreta si skvěle naběhnul na hranici pokutového území, kde se následně dostal do střeleckého pokusu. Bohužel tento hráč mířil pouze do prostoru, kde byl připraven brankář.
     
    90+1
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Lee Kang-in, přichází Rodrigo Battaglia.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Tomás Alarcón (Cádiz CF).
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání prodlouží utkání o celkem šest minut navíc.
     
    90
    Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto utkání. Za malý moment se dozvíme počet nastavených minut ve druhém poločase.
     
    89
    Hostující realizační tým chystá další střídání, které by mělo mířit do jejich obrany. Mallorca je blízko zisku tří bodů za cenné vítězství tady v Cádizu.
     
    88
    Domácí Cádiz má k dispozici obrovskou příležitost na vyrovnání. Tento zápas bude dohrávat v početní výhodě. Mallorca bude muset své vedení ubránit.
     
    87
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Aleksandar Sedlar (RCD Mallorca).
     
    86
    Tomás Alarcón si skvěle naběhnul na útočnou polovinu. Bohužel pro jeho tým to bylo do ofsajdové pasti, kterou hostující obrana nastražila opravdu parádně.
     
    85
    Alberto Perea se po rohovém kopu dostal k odraženému míči na hranici pokutového území. Jeho následnou střelu dokázal zablokovat pozorný obránce. Jeremías Ledesma si posléze došel pro míč.
     
    84
    Santiago Arzamendia se neprodral přes dva hráče, ale nakonec vybojoval pro svůj tým výhodu rohového kopu. Uvidíme, co z něj tento klub dokáže vytěžit.

    Radim Polák

    Branky: 90+4. Negredo (pen.) – 29. Baba

    Karty:   20. Fali (CAD), 77. Cala (CAD), 90+1. Alarcón (CAD) – 18. Ndiaye (MLR), 31. D. Rodríguez (MLR), 51. Sedlar (MLR), 74. Baba (MLR), 90+3. Reina (MLR)   87. Sedlar (MLR)   83. Dani García (trenér, mimo hřiště) (MLR)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:16.
    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (80. Osmajić), Cala, Fali (46. Chust), A. Espino – Chapela (70. Arzamendia), Jönsson (62. Alarcón), Álex Fernández (C), Perea – Lozano, Sobrino (61. Negredo).
    Náhradníci: Gil – Akapo, Alarcón, Alejo, Andone, Arzamendia, Bastida, Chust, Mauro López, Negredo, Osmajić, Salvi.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Maffeo (83. Sastre), Valjent (46. Sedlar), Russo, Oliván – Sevilla (63. de Galarreta), Baba, D. Rodríguez – Lee Kang-in (90+1. Battaglia), Ángel Rodríguez, Ndiaye (63. A. Sánchez).
    Náhradníci: Greif – Battaglia, Febas, Hoppe, Lago Junior, Mboula, Niño, Prats, de Galarreta, A. Sánchez, Sastre, Sedlar.

    Rozhodčí: Gómez – Mateu Lahoz, Fuertes
    thejrc.org