Poruba 2011 – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Technika Brno – Písek 1:7 (kon.) | Warriors Brno – Kobra 4:5 (po pr.)
Ústí n/L – HK MD Šumperk 0:2 (kon.) | Chrudim – Vsetín 4:3 (kon.) | Přerov – Kralupy n. Vltavou 4:1 (kon.)
konec
HC Chrudim
4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 31.10.2021, 15:30Liga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    58:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velmi povedený závěr v podání domácího celku. Důsledná práce v předbrankovém prostoru se vyplatila. Siréna oznamující konec třetí třetiny zazní za minutu a dvě sekundy a JOSEF KUBÍČEK posílá Chrudim do vedení. Asistence: Daniel Burda, Matyáš Macas.
     
    57:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Necelé dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny domácí vyrovnávají. DANIEL BURDA prostřelil vsetínského gólmana z levého křídla z větší vzdálenosti. Asistence: Jan Pilař, Adrian Gromadzki.
     
    30:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim v signalizované výhodě snižuje na opětovný rozdíl jednoho gólu. V tlačenici před brankou se nejlépe zorientoval ZDENĚK PAVLÍK. Asistence: Adrian Gromadzki.
     
    29:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jednomu z domácích se nevyvedla přihrávka zpoza vlastní branky a puk skončil přímo na holi DAVIDA BEDNAŘÍKA, který jej okolo levé tyče propasíroval za brankovou čáru. Batěk se po kotouči ještě vleže natahoval lapačkou, ale v nevýhodné pozici na něj nedosáhl. Asistence: Bez asistence.
     
    19:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vrána – 2 min., podrážení).
     
    17:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají dvojnásobnou přesilovku. Po kombinaci si ujala nepříliš výrazná střela RICHARDA LISSE od modré čáry, která po ledě doklouzala za Baťkova záda. Asistence: Štěpán Jurek, Marek Houser.
     
    15:48
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Pilař – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Prýl – 2 min., faul kolenem).
     
    14:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je tu vyrovnávací gól. Ačkoliv se kolem vsetínského brankoviště rozestoupil houf domácích připravených k dorážce, za zády Tkadlece skončila už střela JOSEFA KUBÍČKA, který v individuální akci poslal kotouč nad lapačku. Asistence: Erik Pazdera, Daniel Burda.
     
    10:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Marek Houser vyslal do útoku ADAMA BACHÁNKA, a jelikož se hra v prvních jedenácti minutách zápasu neusadila, nestihla se ani proti tomuto vsetínskému výpadu chrudimská obrana vrátit. Hostující střelec namířil svojí ránu z mezikruží k levé tyči. Asistence: Marek Houser.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 15. Kubíček (Pazdera, Burda), 31. Pavlík (Gromadzki), 58. Burda (Pilař, Gromadzki), 59. Kubíček (Burda, Macas) – 11. Bachánek (Houser), 18. Liss (Jurek, Houser), 30. Bednařík


    HC Chrudim: Batěk (Kindl) – Prýl, Vaníček, Bárta, Pazdera, Vašíček, Odehnal – Hrdlička, Pavlík, Burda, Felcman, Pilař, Hykl, Gromadzki, Votava, Macas, Kubíček.
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Sýkora, Liss, Prčík, Houser, Fojtík, Sviták, Macík – Bednařík, Maštalíř, Janíček, Jurek, Lavička, Vrána, Bachánek, Horský, Broža.

    Rozhodčí: Honza – Kolář, Augusta
    thejrc.org