Čerepovec – Spartak Moskva 3:2 (3:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 3:7 (kon.)
CSKA Moskva – Jekatěrinburg 1:0 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 02.11.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že vítězství CSKA vystřelil jedinou trefou zápasu Sergej Plotnikov, se loučím a přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (19:56:17)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Do utkání nenastoupil žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Špatný útok se setkal se špatnou obranou a z vítězství se raduje špatný útok! CSKA moc branek letos nedává, ale jediná trefa do sítě Avtomobilistu stačila. Mezi střelci dnešního souboje bude svítit pouze jméno Sergej Plotnikov. Jekatěrinburg pořádně zapnul až v poslední dvacetiminutovce, soupeři několikrát zatopil, ale recept na překonání Adama Reideborna nenašel, a tak se celek z Moskvy raduje z nejmenšího možného vítězství.

    Střely na branku: 26:23.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Od modré čáry vystřelil Jesse Blacker, jehož pokus vyrazil před sebe Adam Reideborn. S dorážkou přispěchal Patrice Cormier, ale prostor branky netrefil. Následně pálil z vlastní třetiny Matvej Guskov, ale ani on netrefil prázdnou hostující bránu.
     
    59:15
    Jekatěrinburg potřebuje nechat odpočinout své nejlepší hráče, a tak si bere oddechový čas. Zrodí se ještě vyrovnávací gól?
     
    59:15
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Jesse Blacker, jehož zakončení zastavil Pavel Karnauchov. Ten se pokusil následně trefit opuštěnou branku z vlastní třetiny, ale o kousek minul!
     
    58:15
    Dmitrij Šikin míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře Jekatěrinburgu! Hostující tým už nemá nač čekat!
     
    57:32
    Mezi kruhy se nacházel Ryan Spooner, který chtěl rychle vystřelit, ale branku netrefil, protože byl obtěžován soupeřem.
     
    56:41
    Na druhou stranu hrací plochy se vydal Sergej Šumakov, který bekhendovým pokusem trefil švédského maskovaného muže v brance CSKA.
     
    56:06
    Na spodní lince kruhu pro vhazování se nacházel Pavel Karnauchov, jehož pokus cestu do sítě nenašel. Následně se na ose nacházel Michail Grigorenko, ale také on neuspěl.
     
    55:37
    Dnešní utkání sleduje 1 684 diváků.
     
    55:11
    Střední pásmo přejel Jefim Gurkin, který zdolal také modrou čáru Jeho nahození mířilo po ledě na branku, avšak Adam Reideborn zasáhl betonem.
     
    54:13
    CSKA sice druhou branku nevsítilo, ale čas znovu o dvě minuty utekl. Ovšem před domácí brankou mohlo být horko, kdyby přihrávku před brankou nepřejel Alexej Makejev.
     
    53:42
    Nahozením před branku se prezentoval Konstantin Okulov a obránce kotouč zastavil bruslí. Následně černou gumu schoval do lapačky pozorný Dmitrij Šikin.
     
    53:07
    Domácímu mužstvu se početní výhoda nedaří, jelikož se nemůže v útočném pásmu usadit. Jekatěrinburg znovu vyhazuje až za branku CSKA.
     
    52:24
    Kotouč za brankou zachytil Jesse Blacker, jemuž se nepovedlo vyhodit po prknech. Následně to ale vyšlo, když puk poslal na druhou stranu hrací plochy Brooks Macek. Ovšem rozhodčí hru přerušili a ukazují, že se bude vhazovat před brankou Jekatěrinburgu.
     
    52:03
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jakov Rylov – 2 min., podrážení).
     
    51:35
    Za domácí brankou si najel do soupeře Patrice Cormier, který ho přitiskl k mantinelu. CSKA se tak zmocnilo puku a vydalo se do protiakce.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. S. Plotnikov (Okulov, Blažijevskij)


    CSKA Moskva: Reideborn (Skotnikov) – N. Nestěrov (A), Blažijevskij, V. Svedberg, Kiselevič, Arťom Sergejev, Gilmour, M. Ibragimov, Grudinin – S. Plotnikov, Kameněv, Okulov – Grigorenko, P. Karnauchov, M. Guskov – Alexandr Popov (A), Andronov (C), Nordström – Rtiščev, Pankratov, Kotkov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (M. Zinčenko) – Blacker, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Rylov, Ščemerov, Gurkin, Valerij Sitnikov – A. Makejev, S. Da Costa, Šumakov – B. Macek (A), Spooner, Bělousov – Prince, P. Cormier, Chripunov – Romancev, P. Kulikov, S. Bočarov.

    Rozhodčí: Oskirko, Soin – Sadovnikov, Černyšjov

    Diváci: 1 684
    ocianews.com