Benátky n/J – Vrchlabí 2:3 (po pr.) | Havířov – Slavia 2:4 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:6 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 6:5 (po pr.) | Kolín – Přerov 0:7 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:3 (kon.)
Prostějov – Sokolov 3:4 (po pr.)
konec
SC Marimex Kolín
0:7 (0:2, 0:2, 0:3)
HC ZUBR Přerov
Středa 03.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:35 Matouš KRATOCHVIL - 0:7
     
    51:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Autorem branky je MATOUŠ KRATOCHVIL, který dostal dvakrát neskutečně nabito od Josefa Hrabala. Vytáhlý forvard svou první ranou trefil břevno, ale podruhé už zacílil přesně. A byla to výstavní rána. A vyhání Strmeně z branky. Asistence: Josef Hrabal, Jakub Svoboda.
    47:19 Jakub NAVRÁTIL - 0:6
     
    47:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a opět zaúřadovali v předbrankovém prostoru. Autorem branky je JAKUB NAVRÁTIL, který se ideálně zorientoval před Strmeněm a dorazil tak vlastní předcházející střelu. Asistence: Jan Süss.
    40:22 Daniel MINISTR - 0:5
     
    40:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Start třetí periody domácím vůbec nevychází, za brankou zbytečně ztratili puk a DANIEL MINISTR se po práci svých spoluhráčů zjevil před gólmanem úplně sám. A neměl problém v pádu zakončit do odkryté sítě. Asistence: Jakub Svoboda, Jakub Herman.
    38:08 Matěj NOVÁK - 0:4
     
    38:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme tu další gól v kolínské síti. A začíná to smrdět debaklem. MATĚJ NOVÁK dorazil Strmeněm vyražený puk do takřka prázdné branky. Pěknou kombinaci předtím předvedli jmenovci Jakub a Matěj Svobodové.. Asistence: Jakub Svoboda a Matěj Svoboda.
    34:14 Jan SÜSS - 0:3
     
    34:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    A přesilová hra je po chvilce využita, Přerov jde do trháku. Po zmatcích v obraně domácích se ke střele z otočky odhodlal JAN SÜSS a jeho pokus po ledě zamířil mezi betony brankáře až do branky. Strmeň asi nemá čisté svědomí. Asistence: Jakub Navrátil a Roman Pšurný.
    18:58 Daniel KRENŽELOK - 0:2
     
    18:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do dvoubrankového vedení! Vytáhlý zadák DANIEL KRENŽELOK se totiž v přesilovce vyměnil kotouč s Pšurným a následně se odhodlal a najel si do dobré pozice na pravé straně. Vypálil švihem a i díky cloně skončil kotouč až v brance. Asistence: Roman Pšurný, Robert Černý.
    02:48 Jakub HERMAN - 0:1
     
    02:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale z následného brejku se hosté dostávají do vedení. Daniel Ministr spolu s JAKUBEM HERMANEM ujeli do přečíslení, Ministr předložil puk krásně na levé křídlo bývalému hráči Zlína či Olomouce a ten propálil Strmeně. Asistence: Daniel Ministr a Jakub Svoboda.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 3. Herman (Ministr, Jakub Svoboda), 19. D. Krenželok (Pšurný, R. Černý), 35. Süss (Navrátil, Pšurný), 39. Matěj Novák (Jakub Svoboda, Matěj Svoboda), 41. Ministr (Jakub Svoboda, Herman), 48. Navrátil (Süss), 52. M. Kratochvil (Hrabal, Jakub Svoboda)


    SC Marimex Kolín: Strmeň (52. Tichý) – Piegl, Čáp, Kachyňa, V. Čížek (A), Váchal, R. Jelínek – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – J. Sklenář, Miškář, Jan Veselý – L. Krejčík (C), Matějček, Matyáš Svoboda – Zumr, Morong, Poppel – Síla.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – R. Černý, D. Krenželok, Kubeš, Hrabal, Ševčík, Krisl (C), Hamrlík – Süss, Pšurný (A), Navrátil – Ministr, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, M. Kratochvil, D. Indrák.

    Rozhodčí: Cabák, Jaroš – Horažďovský, Hnát.
    ocianews.com