Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
konec
HC Baník Sokolov
8:2 (1:0, 5:1, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 06.11.2021, 17:00Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sokolovští dokázali ve třetí třetině vstřelit další dvě branky a to zásluhou Šika a Pohla. Slovan dokázal tři minuty před koncem vstřelil aspoň ještě jednu branku a to konkrétně Brož. Sokolov tak uhájil doma tři body a může se radovat z vysoké výhry.
    To je ode mě dnes vše, přeji příjemný zbytek sobotního večera. (19:10:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Klejna dostal nabito na modrou, ale branku netrefil. A to bude z dnešního zápasu vše.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Puk teď drží za brankou Slovanu Tomi. Hosté ale puk vybojovali a spěchají do útoku. Střela Tůmy byla zblokována.
    56:54 Vladimír BROŽ - 8:2
     
    56:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan aspoň čestně snižuje! Od modré čáry napřáhl Jakub Trefný a puk se odrazil přesně před prázdnou branku, kde byl připravený VLADIMÍR BROŽ, který bez problému doklepl do odkryté branky 8:2! Asistence: Jakub Trefný.
     
    56:18
    Tůma to zkoušel z levé strany, ale přestřelil. Puk se dostal na modrou, kde byl Jakub Trefný, ale ten našel jen hruď Vladislava Habala.
     
    55:12
    Slovan má teď šanci zmírnit skóre v přesilové hře. Havránek drží puk v útočném pásmu. Vrdlovec se dostal k dobré šanci, když byl z pravé strany sám před Habalem, ale minul.
     
    54:48
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Pohl – 2 min., podrážení).
     
    54:03
    Slovan brání svoje pásmo a vyhazuje do středu hřiště. V dobré pozici se teď objevil Filip Kuťák, který trefil jen hostujícího brankáře.
     
    52:48
    Pohl nahodil na branku Zajíčka, před kterou se snažil tečovat Sloboda, ale neúspěšně. Sokolov drží puk za svoji brankou a rozjíždí se do útoku.
     
    51:28
    Klikorka zkoušel střílet přes obránce, ten ale jeho pokus zblokoval. Poté se jeden z domácích dostal k dorážce, ale devátý gól do branky Zajíčka nepřidal.
     
    50:46
    Kuťák hledal najetého Daniel Kružíka před brankou, ten byl ale pozorně bráněn a nedokázal zakončit.
    49:08 Jan POHL - 8:1
     
    49:08
    Baník právě vstřelil branku!
    To už je opravdu debakl pro hostující tým! JAN POHL dostal přihrávku na levý kruh od Radka Pořízky, kde byl nikým nehlídaným a zakončil přesně zápěstím do levého rohu ústecké branky 8:1! Asistence: Radek Pořízek.
     
    48:16
    Kružík teď vypálil do protipohybu Zajíčka, ten ale rychle vykopl svým levým betonem. Zajíček nakonec přikryl nahození Nováka a vhazuje se. Buly vyhráli domácí a Vojtěch Tomi si najel do dobré pozice a střílel bekhendem, ale vedle.
     
    47:25
    Tomi teď nabil Pohlovi na modrou čáru, ten ale našel jen hruď Zajíčka. Vhazování po levici ústeckého brankáře. Buly vyhráli hosté a vyhazují za branku Habala.
     
    45:45
    Jurčík hledal na levé straně Kružíka, ale přihrávka byla moc prudká na to, aby Kružík mohl vypálil z první. Sokolov kombinuje v útočném pásmu. K další střele se z mezikruží dostal kapitán Rohan, ale Zajíček chytá lapačkou.
     
    45:28
    Střela Víta Jiskry teď skončila jen těsně před brankovou čarou ústecké branky. Sokolovští hráči se už radovali, ale zbytečně.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (David Tůma – 2+2 min, vysoká hůl).
    44:22 Otakar ŠIK - 7:1
     
    44:22
    Baník právě vstřelil branku!
    A Baník přidává další branku po krásné akci! František Klejna vyslal do úniku svoji milimetrovou přihrávkou OTAKARA ŠIKA, který udělal krásný blafák do bekhendu a nedal Zajíčkovi šanci 7:1! Asistence: František Klejna a Jan Novák.
     
    43:12
    Vrdlovec hledal v útočném pásmu někoho ze svých spoluhráčů, ale nenašel. Sokolov začíná zpoza branky Vladislava Habala, ale puku se ve středu hřiště zmocnil Brož, který vypálil od modré, ale jeho pokus byl zblokován do ochranné sítě.
     
    42:04
    Hra je teď opatrná, ve zbytku třetiny půjde píše o to se nezranit a dohrát zápas v poklidu. Ke střele z levé strany se dostal Soukup, ale narazil jen na Habala.
     
    41:10
    Slovan chtěl zavézt puk do útočného pásma, ale jejich snahu zastavil ofsajd. Buly ve středím pásmu vyhráli domácí, kteří se ženou do útoku. Slovan se jen vyhazuje přes všechny čáry.
     
    40:01
    Třetí třetina začala a Slovan se bude snažit aspoň kosmeticky zkrášlit stav tohoto utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé třetině to byla absolutní kanonáda od domácích. Ve dvaadvacáté minutě sice vyrovnal Vrdlovec, ale poté to byla smršť domácích, kteří vstřelili pět branek. Nejdřív se na 2:1 trefil po chybě jednoho z hostujících Ondřej Jurčík a poté branky vstřelili Tomi, Prošek, Kružík a Křemen. A to ještě Filip Kuťák neproměnil trestné střílení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:50
    Sokolov nemá dost a tlačí svého soupeře. Jan Pohl vystřelil od modré ale mimo. Slovan se pouze vyhazuje na zakázané uvolnění.
    37:20 Adam KŘEMEN - 6:1
     
    37:20
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov přidává už šestou branku! To je pro Slovan opravdu tragédie. K puku v mezikruží se dostal Radek Prošek, který vypálil na branku Ústí. Zajíček puk vyrazil jen před sebe, kde byl připravený ADAM KŘEMEN, který zasunul kotouč za záda Zajíčka a připisuje si tak druhou branku v tomto zápase 6:1 Asistence: Radek Prošek.
     
    36:19
    Jiskra našel na pravé straně Jurčíka, ten našel jen boční síť Zajíčkovi branky. Poté se ke střele od modré dostal Strejček, ale puk skončil vedle branky. Sokolov se sám vyhodil z pásma a musí začít od své branky.
     
    35:12
    Baník drží puk za svoji brankou, konkrétně Klejna. Sokolov zavezl puk do útočného pásma a ke střele se dostal Novák, který vypálil a Zajíček vyrazil před sebe do nic netušícího Filipa Kuťáka, od kterého se puk odrazil do tyčky!
     
    34:39
    Domácí v plném počtu.
     
    34:13
    A do třetice Jan Milfait vypáli, tentokrát z mezikruží, ale znovu narazil jen na připraveného Habala. Slovanu zbývá z přesilovky ještě 25 sekund.
     
    33:02
    Střela Milfaita byla zblokována mimo branku Habala. Milfait teď nabízel puk někomu mezi kruhy, ale tomu se teč nepovedla. Slovan minutu drží soupeře v obranném pásmu.
     
    32:38
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Filip Kuťák – 2 min., sekání).
     
    32:25
    Slovan teď drží puk v útočném pásmu a Havránek si vybojoval faul. První přesilovka pro Ústí.
     
    31:44
    Sokolov nepřestává a mačká soupeře. On modré napřáhl Ondřej Jurčík, ale našel jen připravenou lapačku Šimona Zajíčka. Vhazování po levici mladíka v ústecké brance.
    30:27 Daniel KRUŽÍK - 5:1
     
    30:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Dneska to zavání debaklem! Kverka našel na pravé straně Daniela Kružíka, který přesně zamířil a přidává pátou branku Sokolova v tomto zápase 5:1! Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Rohan.
     
    30:07
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Havránek – 2 min., hákování).
    29:11 Radek PROŠEK - 4:1
     
    29:11
    Baník právě vstřelil branku!
    A tlak Sokolova končí čtvrtým gólem v síti Zajíčka! RADEK PROŠEK se nejlépe zorientoval v brankovišti a dorazil puk za bezmocného brankáře hostů 4:1! Asistence: Adam Křemen.
     
    28:23
    Klikorka se objevil na pravém kruhu a střílel na přední tyč. Jeho pokus ale míjí branku. Sokolov je na koni a tlačí Slovan v útočném pásmu.
     
    27:52
    Kuťák se rozjel k trestnému střílení a zkoušel kličku do behendu. Zajíček ho ale výborně vystál a nájezd chytá.
     
    27:52
    Kuťák ujížděl sám a byl faulován! Trestné střílení pro domácí!
    27:44 Vojtěch TOMI - 3:1
     
    27:44
    Baník právě vstřelil branku!
    A domácí přesilovku využívají a jdou do vedení o dvě branky! Nejlepší střelec týmu VOJTĚCH TOMI si navedl puk na levém kruhu a zamířil přesně do levého rohu 3:1! Bez asistence.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Richard Záruba – 2 min., podrážení).
     
    27:05
    Záruba špatně rozehrál a dostal do šance Šika, toho vychytal Zajíček. Záruba následně fauloval a Sokolov si zahraje první přesilovku.
     
    26:21
    Brož teď po buly nepříjemně vypálil od modré, ale jeho střela byla tečována jen nad branku Habala. Sokolov drží puk za svoji brankou a zakládá útočnou akci ta je ale zastavena díky ofsajdu domácích.
     
    25:35
    Křemen teď ujížděl s někým ze svých spoluhráčů dva na jednoho a zkusil vystřelit sám mezi betony Zajíčka, ten ale včas sklepnul.
     
    25:12
    Po buly se dostal ke střele Vodička, ale Zajíček vyráží. Poté se naskytla šance na brejk pro hosty, ale Ouřada přebral puk v útočném pásmu a pískal se ofsajd.
     
    24:55
    Rulík vypálil z levé strany, ale branku netrefil. Slovan je teď pod tlakem a vyhazuje se jen na zakázané uvolnění. Vhazovaní po pravici Šimona Zajíčka.
    23:40 Ondřej JURČÍK - 2:1
     
    23:40
    Baník právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Petra Šidlíka, který ztratil puk u svoji branky. Puk se odrazil k ONDŘEJI JURČÍKOVI, který dostal kotouč až za Zajíčka 2:1! Asistence: Vojtěch Tomi.
     
    23:01
    Velký závar před brankou domácích! Tůma našel na levé straně někoho z obránců, který vystřelil na Habala tomu puk vypadl a dorážet se snažil Štěpan Bláha, ale puk zůstal někde pod Habalem.
     
    22:12
    Rohan teď zavážel puk do útočného pásma, ale narazil na Dominika Soukupa, který ho o puk obral. K puku na levé straně se dostal Milfait, ale netrefil.
    21:02 Daniel VRDLOVEC - 1:1
     
    21:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Havránek poslal parádní přihrávku do jízdy DANIELU VRDLOVCOVI, který přesně vymetl levý růžek branky Vladislava Habala 1:1! Asistence: Štěpán Havránek.
     
    20:17
    Havránek drží puk za svojí brankou a snaží se něco vymyslet. Sokolov ale velmi nepříjemně napadá a to konkrétně Vojtěch Tomi. Havránek se vyhazuje pouze na zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhrávají hosté a budou se snažit o vyrovnání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:47.
     
    V první třetině dnešního zápasu jsme mohli vidět zajímavý hokej. Aktivnější byli určitě domácí, kteří si také připsala jedinou branku a to konkrétně Adam Křemen, který dorazil vypadnutý puk za záda Zajíčka. Slovan chvíli na to mohl vyrovnat, ale Dominik Soukup našel jen připraveného Vladislava Habala.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Čermák si teď najel až před Habala, ale nezakončil přesně. Poté se do útoku dostali domácí, kteří nepříjemně zahrozili. Nejdřív Novák vystřelil od modré, ale Zajíček vykopl pravým betonem, poté se před brankou objevil Kružík, ale ani ten si nepřišel na Šimona Zajíčka.
     
    18:40
    Martin Tůma našel před brankou úplně volného Dominika Soukupa, toho ale vychytal pravým betonem Habal.
     
    18:03
    Štěpán Bláha zavezl puk do útočného pásma, ale puku se zmocnili domácí, kteří zakládají útočnou akci.
    17:43 Adam KŘEMEN - 1:0
     
    17:43
    Baník právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do vedení! Jan Strejček vypálil od modré čáry a puk Zajíčkovi vypadl. Nejrychlejší u puku byl ADAM KŘEMEN, který doklepl kotouč za záda ústeckého brankáře a otevírá skóre dnešního zápasu 1:0! Asistence: Jan Strejček a Jan Pohl.
     
    16:36
    Máme tedy hru čtyř proti čtyřem. Momentálně u puku hosté, kteří kombinují ve svém pásmu.
     
    16:21
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Otakar Šik – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Lukáš Chalupa – 2 min., držení).
     
    15:58
    Obrovská šance Slovanu! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, ale Bláhu vychytal fantasticky Habal. Zatím největší šance zápasu.
     
    14:38
    Sokolov je více aktivní, ale hosté dobře brání a nepouští Sokolov do větších příležitostí. Rohan teď dostal puk do jízdy, ale byl bráněn Trefným, který mu znepříjemnil situaci a střela Rohana nebyla moc dobrá.
     
    13:12
    Sokolov rozjel útočnou akci od své branky. Do pásma si najel z levé strany Jiskra, který pálil na přední tyč, jeho střela ale byla zblokována. Sokolov drží puk v útočném pásmu, Jurčík předložil do předbrankového prostoru Tomimu, ten si ale na Zajíčka nepřišel.
     
    12:25
    Rulík sice zavezl puk do útočného pásma, ale Slovan se puku zmocnil a může založit útočnou akci.
     
    10:53
    Slovan teď kombinoval v útočném pásmu. Vrdlovec našel Šidlíka na levé straně, ale Habal vyrazil. Poté se ke střele z pravého kruhu dostal jeden z hostujících útočníků, ale i ten našel jen připraveného brankáře domácích. Domácí se vyhazují na icing.
     
    09:40
    Sokolov teď točí svého soupeře v pásmu. Klikorkovi sice střela od modré nesedla, ale puk se odrazil na pravý mantinel kde byl Vít Jiskra, ten hledal někoho před brankou hostů, ale neúspěšně. Slovan rozjíždí útočnou akci.
     
    08:25
    Kverka projel elegantně do útočného pásma a vznikla z toho situace dva na jednoho. Jeden z hostujících obránců, ale předvedl parádní obranný zákrok a zablokoval přihrávku na druhou stranu.
     
    07:10
    Velký tlak Sokolova gólem nekončí. Ondřej Jurčík našel před prázdnou brankou volného nejlepšího střelce domácích Vojtěcha Tomiho, ten ale šanci ke střelbě prováhal a Zajíček se výborně přesunul.
     
    06:39
    Novák vypálil nepříjemně až od červené čáry a vystrašil Zajíčka. Poté se ke střele z bekhendu dostal Jiskra ale mimo.
     
    06:01
    Slovan teď zavřel svého soupeře v pásmu. Nejdřív se ke střele z mezikruží dostal Milfait, poté od modré pálil Brož a nakonec se k dorážce v brankovišti dostal Martin Tůma, ale všechny pokusy pokryl Habal.
     
    05:05
    Jan Pohl zavezl puk do útočného pásma a nepříjemně vypálil z levého kruhu, našel jen připravenou hruď Šimona Zajíčka. Následně se na druhé straně dostal k tvrdé střele Vrdlovec, ale Habal vyrazil svým levým ramenem.
     
    04:05
    Velká chyba Záruby, který namazal Pořízkovi, ten ale z dobré pozice branku jen přestřelil. Sokolov se stále drží v útočném pásmu.
     
    02:20
    Dominik Soukup nahodil puk do útočného pásma a třetí ústecká formace tak mohla vystřídat. David Tůma se po přihrávce Bláhy objevil sám před Habalem, ale zakončit se mu nepovedlo.
     
    01:07
    Sokolov nepříjemně napadá ústeckou rozehrávku a Slovan teď jen vyhazuje do středního pásma a střída. Sokolov drží teď puk v útočném pásmu a ke střele z pravého kruhu se dostal Kuťák, ale Zajíček byl připravený.
     
    00:45
    Strejček nahodil puk z pravé strany na branku Ústí, ale Zajíček si pohlídal levou tyč a schoval puk do lapačky.
     
    00:20
    Tomi se snažil zavést puk do útočného pásma, ale o puk ho obrala nový posila v ústecké obraně Petr Šidlík. Následně se hosté vyhazují na zakázané uvolnění. Vhazování po pravici Zajíčka.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhrávají hosté a mohou být tak první, kteří dnes zaútočí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Habal (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Klikorka – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – Šik, Pořízek, M. Sloboda – Kuťák, Kverka (A), Kružík – Prošek, T. Rohan (C), Křemen.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – Šidlík, Š. Havránek, Trefný, Vladimír Brož (A), Záruba, L. Chalupa – D. Tůma (C), Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – M. Tůma, Milfait, Ondřej Bláha – T. Čermák, D. Soukup, Ouřada – Martin Bláha.

    Rozhodčí: Radek Wagner, Jan Hucl – Štefan Belko, Richard Coubal..
     

    Vzájemné zápasy
    Vzájemné střetnutí těchto dvou celků vypovídá lépe pro domácí Sokolov. Z posledních pěti utkání vyhráli čtyřikrát a to samé platí o domácím ledě.

    15.09.2021 Ústí – Sokolov 3:4
    06.02.2021 Ústí – Sokolov 6:4
    03.12.2020 Sokolov – Ústí 3:1
    02.03.2020 Sokolov – Ústí 3:1
    12.02.2020 Ústí – Sokolov 3:5
     
    Zajímavost
    Do zítřejšího utkání nenastoupí jak David Tůma, tak ani Petr Přindiš. Pro tyto dva hráče by to bylo určitě zajímavé utkání, jelikož oba přestoupili do ústeckého Slovanu právě ze západu Čech. Naopak na druhé straně se může objevit juniorský reprezentant Karel Klikorka, který v minulé sezóně odehrál třiadvacet utkaní za Ústí.
     

    HC Baník Sokolov
    Hokejisté Sokolova se drží v poklidném středu tabulky. A to konkrétně na osmém místě se ziskem sedmadvaceti bodů. Západočeši v minulém utkání zajížděli na led dalekého Prostějova, kde dokázali otočit vývoj utkáni a zvítězit 4:3 po prodloužení. Za Baník se trefili Jiskra dvakrát, Jurčík a v prodloužení rozhodl obránce Jan Pohl, který si dobrými výkony vysloužil starty v extraligovém Kladně. Sokolovu se doma nedaří tak, jak by si určitě představovali. Na domácím ledě odehráli osm utkání s bilancí tří výher, dvou proher za jeden bod a tří proher po šedesáti minutách.

    Nejproduktivnějším hráčem Sokolova je útočná posila Vojtěch Tomi, který před sezónou přišel z Frýdku-Místku. v šestnácti utkáních si připsal parádních dvacet bodů za sedm branek a třináct asistencí a to ho řadí na čtvrté místo statistických tabulek Chance ligy. Tomi je momentálně i nejlepším střelcem a nahravačem svého mužstva.

    Brankářskou jedničkou domácích je mladík Oldřich Cichoň , který má úspěšnost zákroků 90.36 % a vysloužil si šanci v extralize, když nastoupil v dresu Sparty Praha v utkání proti Mladé Boleslavy. V brance se Cichoň točí s Adamem Beranem, který minulou sezónu působil v Litoměřicích. V brance Sokolova se i v pěti zápasech objevil Vladislav Habal, ten teď ale dostává šanci v partnerských Karlových Varech.
     

    HC Slovan Ústí nad Labem
    Hosté ze severu si v minulém kole vyšlápli na vedoucí Třebíč, kterou porazili na domácím ledě 4:3. Slovan byl tak po Vrchlabí druhým týmem, který dokázal lídra tabulky porazit. Víc překvapivější to bylo díky tomu, že Ústí trápí velká marodka, která se dnes ještě rozrostla. Po zápase s Třebíčí na marodku přibyl ještě kapitán Michal Trávníček a zkušený obránce Jiří Drtina. Slovan na marodku zareagoval posílením do útočných řad a to, když na střídavý start přišel juniorský reprezentant hájící barvy Plzně Dominik Soukup. Partnerská Mladá Boleslav na sever Čech vyslala útočníka Michala Simona a obránce Dominika Vacíka. Slovan dnes na svém webu oznámil další zajímavou posilu a to příchod ruského forvarda, který je v Chance lize určitě známý a to Jurij Žolobov, který oblékal dříve dres Kadaně, Poruby a dokonce nastoupil v extralize za Litvínov. Slovan se momentálně nachází na hraně sestupového pásma a to na dvanáctém místě se ziskem dvaadvaceti bodů.

    Nejproduktivnějším hráčem hostů je Daniel Vrdlovec, který zazářil i v minulém zápase proti Třebíči, kde si připsal dvě branky. Vrdlovec má sedmnáct kanadských bodů za pět branek a dvanáct asistencí.

    Nejlepším střelcem Slovanu je kapitán Michal Trávníček s šesti branky. Trávníček bude s největší pravděpodobností chybět v zápase proti Baníku.

    Trojice Vrdlovec, Trávníček a Drtina patří k nejvytěžovanějším hráčů v Chance lize. V průměru jsou na ledě dvaadvacet minut na zápas, což je slušná porce. Velkou smůlou pro Slovan je, že zrovna Drtina s Trávníčkem o víkendu nenastoupí.

    Brankář Petr Hamalčík , který byl objev minulé sezóny má úspěšnost zákroků 90.43 %. Šimon Zajíček, mladý brankář Litvínova, který do Slovanu přišel na střídavé zápasy odchytal čtyři zápasy s úspěšností zákroků 92.17 %.
     
    Dobrý den, vítám Vás u devatenáctého kola Chance ligy, kde se proti sobě postaví HC Baník Sokolov a HC Slovan Ústí nad Labem. Zápasem Vás provede Daniel Tichý, přeji příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 18. Křemen (Strejček, J. Pohl), 24. Jurčík (Tomi), 28. Tomi, 30. Prošek, 31. Kružík (Kverka, T. Rohan), 38. Křemen (Prošek), 45. Šik (Klejna, J. Novák), 50. J. Pohl (Pořízek) – 22. Vrdlovec (Š. Havránek), 57. Vladimír Brož (Trefný)


    HC Baník Sokolov: Habal (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Klikorka – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – Šik, Pořízek, M. Sloboda – Kuťák, Kverka (A), Kružík – Prošek, T. Rohan (C), Křemen.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – Šidlík, Š. Havránek, Trefný, Vladimír Brož (A), Záruba, L. Chalupa – D. Tůma (C), Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – M. Tůma, Milfait, Ondřej Bláha – T. Čermák, D. Soukup, Ouřada – Martin Bláha.

    Rozhodčí: Radek Wagner, Jan Hucl – Štefan Belko, Richard Coubal.
    thejrc.org