HK MD Šumperk – Vsetín 4:1 (kon.) | Kobra – Kralupy n. Vltavou 5:4 (kon.) | Ústí n/L – Chrudim 3:4 (4:5 po s.n.)
Písek – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.) | Poruba 2011 – Technika Brno 2:3 (po pr.) | Přerov – Warriors Brno 8:2 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 07.11.2021, 12:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    35:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se podařilo ke konci třetiny snížil na 4:1. Valaši se trefili rovněž ve vlastním oslabení. Horský ujel do brejku, kde byla ale dostižen jedním z obránců, který ho o kotouč chtěl připravit. To se mu povedlo, ale ne příliš dobrým způsobem. Puk se odrazil na znovu na hůl MATYÁŠE HORSKÉHO, před kterým Ryšavý kapituloval. Asistence: Matěj Sviták.
     
    26:39
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    V oslabení si Vsetín nepohlídal modrou čáru a ke kotouči se dostal JAKUB HORKÝ, který rychlými kroky přebruslil hostující obranu, dostal se do brejku a překonal Tkadlece. Mladí Draci vedou 4:0. Asistence: Milan Křivohlávek.
     
    15:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je tu opět souhra dvojice Minařík – Horký. Výbornou přihrávku poslal na svého kolegu TOMÁŠE MINAŘÍKA Horký. Minařík měl přesnou mušku a nedal Tkadlecovi svou ránou z kruhu šanci. Mladí Draci vedou už 3:0. Asistence: Jakub Horký.
     
    12:05
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk jde v krátké době do dvoubrankového vedení. Chybou v defenzívě hostů byl vyslán kupředu TOMÁŠ MINAŘÍK, jenž bez větších problému zacílil mezi betony Tkadlece a překonal jej. Asistence: Jakub Horký.
     
    09:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí jdou právem do vedení. Hosté se totiž nyní ještě nedostali pořádně za půlku. Domácí naopak vyslali na Tkadlece mnoho střel, které doposud vsetínský gólman pochytal. Minaříka ale následně poslal přesný pas na JAKUBA HORKÉHO, který byl v koncovce neomylný. Šumperk otevřel skóre zápasu a vede 1:0. Asistence: Tomáš Minařík a Ondřej Holub.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 10. Horký (Minařík, Holub), 13. Minařík (Horký), 16. Minařík (Horký), 27. Horký (Křivohlávek) – 36. Horský (Sviták)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Minařík, Koutecký, Netolický, Cekr, Holub, Křivohliávek, Sedláček, Plhal (C) – Šembera (A), Pánek, Kesler, Šotkovský, Tomiczek, Ševčík, Šucha, Horký, Polách (A)
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Fojtík, Sýkora, Matějíček, Macík, Houser (C), Liss, Prčík, Čapka, Sviták – Janíček, Maštalíř, Jurek, Horský, Sopek, Lavička, Bednařík, Broža.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Kalina, Kopecký
    thejrc.org