HC UP Olomouc – HC MUNI 10:2 (kon.) | BO Ostrava – Engineers Prague 4:1 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Akademici Plzeň 6:3 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
10:2 (3:1, 6:0, 1:1)
HC MUNI
Pondělí 08.11.2021, 17:00Univerzitní liga ledního hokeje • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Ale zničehonic se objevil v samostatném úniku Tomáš Račický! Nicméně toho nestihl moc vymyslet, neboť Michal Šoustal proti němu vyjel a tygřím skokem se mu vrhl pod brusle, čímž zabránil kotouč v jakékoli další cestě.
     
    51:17
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A máme tu trefu také na opačné straně ledové plochy. JAKUB VOŘÍŠEK ujel se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Dostal přihrávku před branku a z první se pak trefuje přesně. Asistence: Ondřej Háněl.
     
    49:13
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu desátou branku, kterou si domácí fanoušci od začátku třetiny žádali! FILIP PALIČKA sjel před branku, kde byl dostatečně aktivní na to, aby kotouč postrčil až za brankovou čáru. Palička tak kompletuje hattrick! Asistence: David Rosecký, Martin Pěcha.
     
    48:38
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Kučera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:29
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jakubec – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    46:09
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Janků – 2 min., podrážení).
     
    40:18
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Rimmel – 5 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Rosecký.
     
    37:38
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Síkora – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelné, další branka jako přes kopírák! Opět rychlý přechod do pásma a rychlá branka. Filip Palička našel dobrou přihrávkou na vzdálenější tyč najíždějícího LIBORA JANKŮ, který už neměl příliš složitou pozici! Asistence: Filip Palička
     
    35:25
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Co více dodat, výsledek hovoří za vše. MIKULÁŠ RIMMEL se při přechodu do pásma dostal ke kotouči, otevřel se mu střelecký prostor a pak vymetl přesně horní růžek. Asistence: Martin Žižlavský.
     
    31:50
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hráči se dostali rychle do pásma a je z toho sedmá branka. PAVEL SKOPAL dostal přihrávku na modrou čáru, odtud pak táhlo střelou propáliil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Kropáč, Tomáš Holiš.
     
    30:00
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu šestou trefu a pro hosty to začíná vypadat velmi špatně. Hosté propadli v obraně, z čehož těžila dvojice LIBOR ŠÍP – Lukáš Zmeškal. První jmenovaný dostal přihrávku a jel v akci dva na jednoho. Tu pak proměnil přesnou střelou na bližší tyč. Asistence: Lukáš Zmeškal, Dušan Kerda
     
    29:26
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak zatím sledujeme naprosto jednoznačnou jízdu domácích hráčů! FILIP PALIČKA najel s kotoučem na holi, načež trefil přesně, jak bylo třeba a je to rovnou o čtyři přesné zásahy! Palička zapisuje svou druhou dnešní trefu a třetí bod. Asistence: Martin Pěcha, Libor Janků.
     
    24:12
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu čtvrtou branku, která končí v hostující brance! Kropáč Jan našel dobrou přihrávkou spoluhráčem, kterým byl PAVEL SKOPAL. A ten si pak počínal před brankářem naprosto skvěle. Zasekl, brankáře položil a pak zapsal čtvrtou přesnou trefu svého celku. Asistence: Jan Kropáč, Libor Janků.
     
    21:21
    Filip Palička se objevil ve velmi dobré šanci! Nakonec si ale na střelu zřejmě nevěřil, a tak jen poslal přihrávku na spoluhráče, který ovšem hostujícího Krále nepřekonává!
     
    18:14
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu třetí branku v hostující kleci! Radují se domácí, kteří nyní unikli v oslabení. Konkrétně to byl FILIP PALIČKA, který dostal přihrávku a dostal se do souboje jeden na jednoho. V útoku si našel cestu ke střele a nakonec prostřelil přesně.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Skopal – 2 min., podrážení).
     
    15:19
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A máme první branku také v domácí kleci! Háněl dostal přihrávku před branku, ale viděl ještě lépe postaveného TADEÁŠE JAKUBCE. Ten pak jen nastavil hůl a snižuje soupeřův náskok na jednogólový. Asistence: Ondřej Háněl, Jakub Voříšek.
     
    10:46
    Byl to zřejmě Tomáš Bartkovský, kdo neměl vůbec daleko od první branky svého celku! Bartkovský dostal parádní přihrávku před brankovistě, kde zamíchal s kotoučem a zkoušel zasunout k pravé tyči. Tam však Šoustal nechal svůj beton a zabránil kotouči v cestě za brankovou čáru.
     
    08:50
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu druhou branku domácího celku, který do tohoto utkání tedy nastupuje ve velkém stylu! DAVID ROSECKÝ dostal přihrávku a i on se zapisuje mezi přesné střelce. Asistence: Martin Pěcha.
     
    04:42
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se radují z první vstřelené branky. LUKÁŠ ZMEŠKAL dostal dalekonosnou přihrávku, která jej vyslala do útočného pásma. Zmeškal se pak i zpoza obránce dostal ke střele a trefil přesně na vzdálenější tyč! Asistence: Filip Palička.
     
    04:04
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Štrauch – 2 min., podrážení).
     
    04:01
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Janků – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Zmeškal (Palička), 9. David, 19. Palička (Rosecký), 25. Skopal (Kropáč, Janků), 30. Palička (Janků, Pěcha), 30. Šíp (Zmeškal, Kerda), 32. Skopal (Kropáč, Holiš), 36. Rimmel (Žižlavský), 38. Janků (Palička), 50. Palička (Rosecký, Pěcha) – 16. Jakubec (Háněl, Voříšek), 52. Voříšek (Háněl)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Šoustal (Novotný) – Holiš, Fojtášek, Síkora, Janků, Kuchař, Pírek, Dubovčí – Palička, Kerda, Žižlavský, Rosecký, Skopal, Rimmel, Zmeškal, Kropáč, Sup, Pěcha (C), Šíp
    HC MUNI: Král (Holub) – Surán, Uhříček, Kučera, Bláha, Plhal – Strakoš, Háněl, Ivičic, Štrauch, Matov, Jakubec, Voříšek, Tomaník, Stodůlka, Bartkovský, Aulehla, Novosedlík, Pavel, Račický

    Rozhodčí: Rapák – Bartoň, Tvrdý
    thejrc.org