Přerov – Vsetín 5:1 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 12.11.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Pěkný den z přerovské MEO Arény! V rámci dohrávky 12. kola Ligy juniorů se zde utkají týmy HC ZUBR Přerov a VHK ROBE Vsetín.
     
    VHK ROBE Vsetín
    Vsetínu patří v tabulce skupiny Východ Ligy juniorů čtvrtá pozice. Na kontě má osmnáct bodů za pět výher v řádné hrací době a jeden triumf a jednu prohru po prodloužení. Na stejném počtu bodů je aktuálně i třetí Technika Brno, o bod méně pak dosud nasbíraly celky Poruby a Warriors Brno. Valachům se v poslední době příliš nedaří. Od 15. října uspěli v jediném zápase –⁠ minulý pátek doma proti Warriors (5:2), jinak zapisují porážky. Naposledy podlehli (stejně Přerov ve středeční dohrávce) 1:4 Šumperku. Pozice nejproduktivnějšího hráče zelenožlutých patří útočníkovi Ondřeji Brožovi (7+8).
     
    HC ZUBR Přerov
    Pro Přerov půjde o druhou dohrávku během jednoho týdne. V té první ve středu prohrál se Šumperkem (1:4), Mladé Draky neporazil ani ve druhém vzájemném zápase letošní sezony. Zubři ale stále drží první místo tabulky skupiny Východ. Na druhý Šumperk mají momentálně náskok čtyř bodů, v případě bodového zisku z utkání proti Vsetínu ho mohou ještě zvýšit. Před nezdarem v podhůří Jeseníků Hanáci čtyřikrát vyhráli, když si dvakrát poradili s Kralupami nad Vltavou (11:0 a 4:1) a vyzráli také na Porubu (5:2) a brněnské Warriors (8:2). Přerovskou produktivitu vedou útočníci Patrik Kleniar (14+12) a Radim Hradil (9+17).
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Nesvadba, Koblížek, Hanák (C), Gréč, Holík, Kaprál – Buršík, Kuchta, Kleniar, Hlůšek, Fencl (A), Brázda, Kolařík (A), Mašek, Švejda, Hlávka, Hradil

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Liss, Houser (C), Čapka, Prčík, Fojtík, Sviták, Macík – Lavička, Čechmánek, Bednařík (A), Jurek, Dědek, Maštalíř, Ramert, Janíček, Horský, Broža

    Rozhodčí: Goňa –⁠ Kučera, Přecechtěl.
     
    Oba týmy za sebou mají rozbruslení. Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, Vsetín v zelenožlutých dresech.
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu, zápas za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly vyhráli domácí.
     
    00:17
    Přerov vybojoval útočné pásmo a ke střele nad pravým kruhem se dostal Holík. Tkadlec dobře viděl a kotouč ukryl do lapačky.
     
    00:43
    Kuchta si svým tradičním způsobem najel od mantinelu až k modré čáře. Odtud vyslal pokus švihem, který zastavila dvojice bránících hráčů před Tkadlecem.
     
    01:19
    Vsetín posunul hru za červenou čáru. Po jednom ze soubojů skončil puk na přerovské střídačce. Buly se tak uskuteční ve středním pásmu.
     
    01:40
    Tkadlec vyrážečkou usměrnil dalekonosné nahození Zubrů do rohu kluziště. Zanedlouho podobným způsobem zastavil střelu letící z levé strany.
     
    02:37
    Janíček rozehrál zpoza vlastní brány, ovšem hostům kotouč na hokejkách dlouho nevydržel. Na chvíli se jim sice vrátil po nepřesné rozehrávce Kuchty, domácí útočník ale vzápětí své zaváhání napravil.
     
    03:24
    Před branku si sjel Brázda a Tkadlec se musel mít na pozoru. Nakonec celou situaci, stejně jako obrana před ním, ustál. Puk skončil u zadního mantinelu.
     
    04:07
    Z levého křídla vystřelil švihem najetý Hlávka. Tkadlecovi kotouč vypadl z náruče, ovšem naštěstí pro Vsetín pouze k zadnímu mantinelu.
     
    04:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., hákování).
     
    04:35
    Domácí vyhráli buly a od modré čáry vypálil Fencl. Tkadlec proti střele dokázal zakročit, a to tak, že kotouč betonem poslal na zadní tvrzené sklo.
     
    05:17
    Teď byli Zubři blízko vedoucí brance. Pokus Gréče od modré čáry prošel mezi betony Tkadlece a šoural se k brankové čáře. Hráči obou celků si toho všimli, pohotověji si nakonec počínali Vsetínští, kteří puk ještě před brankovou čárou stihli odklidit. Přerovští pak sice skórovali, to už ale byla branka Valachů posunutá.
     
    06:08
    Hosté ještě během přesilovky dvakrát úspěšně vyhodili. Nyní již hrají v plném počtu.
     
    07:02
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    07:13
    Hosté vyslali z obranné třetiny dlouhý oblouček. Jeden z Přerovských ho ve středním pásmu nezpracoval, protože vyskočil příliš nízko. Nejblíže kotouči letícímu k zadnímu mantinelu byl poté domácí obránce Kaprál. Rozhodčí píská další zakázané uvolnění Valachů.
     
    07:48
    Hosté hodnou chvíli bojovali o puk u zadního hrazení v útočném pásmu. Přerované nakonec situaci ustáli a mohou vyrazit dopředu.
     
    08:29
    Brázda sebral soupeři puk ve středním pásmu, z čehož vznikla situace dvou na jednoho. Brázda nahrál Buršíkovi, jehož prudká střela brankáři vypadla z výstroje. Stejně jako před několika minutami se puk ocitl mimo vsetínskou bránu.
     
    09:17
    Kleniar si chtěl zpracoval dlouhý pas a jet sám na bránu. I kdyby mu však zpracování vyšlo, pokračovat v šanci by nemohl. Nacházel se totiž v postavení mimo hru.
     
    09:43
    Dobrým hitem se prezentoval Houser, který u obranné modré čáry ramenem zamezil Fenclovi v průniku.
     
    10:35
    Za přerovskou obranou se na moment ocitli Ramert a Horský. Ani jeden z nich ani jejich dojíždějící spoluhráč ale zakončit nedokázali. Zubři je stačili včas dostoupit.
     
    11:35
    Hosté nyní svou houževnatostí na chvíli zatlačili Zubry v jejich obranné třetině, šance z toho nicméně nerezultovala.
     
    12:12
    Dědek se protáhl po levé straně a chystal se vystřelit. Nakonec se však ocitl příliš blízko Žurkovi a pouze nahrnul kotouč na jeho beton. Domácí se následně osvobodili, ovšem jen za cenu icingu.
     
    12:49
    Dalekonosné nahození sklepl Žurek jednomu ze spoluhráčů. Následně se na druhé straně probíjel Fencl. Jeho pokus nad kruhy hosté ztečovali mimo hrací plochu.
     
    13:33
    Koblížek se objevil v útočném pásmu a namířil si to mezi tři soupeře. Jeho snaha byla neúspěšná, s pukem na holi neprošel.
     
    14:15
    Dědek se poblíž levé tyče přerovské brány na chvíli zmocnil puku, když vystihl nepřesnou nahrávku jednoho z domácích hráčů. Jeho pokus ovšem vzdálenější horní roh branky Žurka minul.
     
    14:55
    Poblíž modré čáry nahazoval puk Gréč, ještě clonit se pokoušel Hlávka. Tkadlec ovšem včas zaklekl a připsal si úspěšný zákrok.
     
    15:09
    Janíček ujížděl sám na bránu, ovšem veškeré vzrušení bylo zbytečné. Hostující útočník si totiž nepohlídal správné postavení a rozhodčí píská ofsajd.
     
    15:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá vedení. Z levé strany si do zakončení najel jeden z nejzkušenějších Zubrů JAN FENCL a svižným pokusem trefil vzdálenější horní roh Tkadlecovy brány. Asistence: Radim Hradil.
     
    15:39
    Zubři mohli brzy skórovat podruhé. Před Tkadlecem se po průniku většího počtu hráčů ocitl Brázda, nicméně bekhendovým blafákem puk nad beton hostujícího brankáře zvednout nedokázal.
     
    15:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Naopak Valaši vyrovnávají, prudkým pokusem se prezentoval JAKUB ČECHMÁNEK. Za Žurkem pak zazvonila branková konstrukce a zřejmě od ní se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Richard Liss a David Lavička.
     
    16:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým si vedení bere poměrně rychle zpět. Lehce z levé strany si do zakončení najel RADIM HRADIL a Tkadlec na jeho pokus směřující do horní části branky nestačil. Asistence: Matyáš Gréč a Tobiáš Kuchta.
     
    16:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři obsadili útočné pásmo a potřetí v duelu skórují. Puk se odrazil k modré čáře, kde se nacházel obránce MARIAN KOBLÍŽEK. Ten zkusil nahodit a kotouč prošel až do brány. Těžko říct, kolik toho nyní Tkadlec viděl. Asistence: Vladimír Brázda a David Buršík.
     
    18:00
    Hosté se pokusili rychle snížit, ovšem pokus najetého Lavičky byl domácími hráči ztečován mimo hrací plochu.
     
    18:39
    Vsetínští obsadili útočné pásmo, v souboji u mantinelu se ale jeden z nich dopustil faulu. Dostane dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Maštalíř.
     
    18:45
    Po nahození jednoho z přerovských beků od modré čáry zakročil Tkadlec. Zubrům pak bylo odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    19:30
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Pokus Holíka z levé strany Tkadlec zřejmě betonem vytěsnil do vzdálenějšího rohu kluziště.
     
    19:59
    Do konce první části zbývalo jen pár vteřin, Kuchta se přesto na pravé straně stihl zbavit kličkou soupeře a z kruhu prověřil Tkadlece. Hostující brankář zasáhl hrudí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu je u konce, Přerov po ní vede nad Vsetínem 3:1. Všechny dosavadní góly padly v rozmezí přibližně minuty. Zubry nejprve poslal do vedení Jan Fencl, za Valachy ovšem vzápětí srovnal Jakub Čechmánek. Hanáci si nicméně vzali náskok zpět a dokonce ho dokázali zdvojnásobit. Nejprve se prosadil Radim Hradil, po něm s nahozením kousek od modré čáry uspěl Marian Koblížek. Druhá třetina začne zhruba v 18:49. Domácí do ní vstoupí ještě 38 sekund trvající přesilovkou.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli začne druhá třetina.
     
    20:01
    Vsetín se začátkem druhé části sahá ke střídání v brankovišti. David Tkadlec přepouští své místo Patriku Janurovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé části vyhráli Zubři.
     
    20:16
    Domácí sice pronikli s pukem do útočné třetiny, tam ale úspěšní nebyli a hostům se povedlo vyhodit.
     
    20:40
    Hlávka si najel do útočného pásma, ale tam o kotouč přišel.
     
    20:59
    Vsetín již hraje v plném počtu, nyní se ovšem dopustil icingu.
     
    21:11
    Přízemní střelu přes obránce vyslal z pravé strany najetý Janíček. Žurek sklapl betony včas a kotouč vyrazil před sebe. K dorážkám už se Vsetínští nedostali.
     
    22:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Koblížek si dobře všiml PETRA ŠVEJDY, který si do útočného pásma najížděl z druhé vlny. Adresoval mu proto dlouhou přihrávku, kterou domácí útočník s číslem 96 nepohrdl a prostřelil Januru. Asistence: Marian Koblížek a Vladimír Brázda.
     
    22:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci jsou při chuti a zkraje druhé části skórují popáté v zápase. Hostujícímu hráči ujel kotouč, čehož využil hbitý PATRIK KLENIAR, který se v úniku proti Janurovi nemýlil. Asistence: Radim Kolařík a Tadeáš Hlávka.
     
    23:35
    Zubři měli další velkou šanci, jeden z nich orazítkoval z pravé strany bližší tyčku vsetínské brány. Ta celkem dost zazvonila, že to bylo slyšet po celém stadionu.
     
    24:36
    Z levé strany si do zakončení najel Janíček, ovšem volné místo mezi betony Žurka přízemní střelou nenašel. Domácí brankář kotouč vyrazil do strany, k dorážkám se Vsetínští díky dobré práci domácí obrany nepropracovali.
     
    25:10
    Lehce zprava se do šance probíjel Kleinar, obranným zákrokem jednoho z hostů byl nicméně zastaven. Hru pak přikrytím kotouče lapačkou přerušuje Janura.
     
    26:17
    Kleniar se chtěl na levém křídle zbavit soupeře, ovšem kotouč mezi jeho nohama neprovlékl. Domácí útočník poté fauloval a Vsetín si zahraje přesilovku.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:34
    Lissovi se nad levým kruhem nabízel spoluhráč, který by nehlídaný pálil příklepem. Nakonec se však Liss rozhodl střílet sám, jeho pokus byl jedním ze Zubrů ztečován mimo branku Žurka.
     
    27:01
    Fencl vystihl u obranné modré čáry vsetínskou rozehrávku a ujížděl sám na bránu. Přerovský útočník sice neměl příliš velkou rychlost, takže chybující hráč Valachů jej stihl dojet a ještě atakovat. Fencl ale přesto dokázal vystřelit, Janura zakončení letící kousek nad ledem vyrazil betonem mimo bránu.
     
    28:03
    Vsetín vyhrál buly a kotouč se dostal k modré čáře na obránce Čapku. Ten měl docela dost prostoru a vypálil příklepem. Žurek sklapl betony včas a kotouč vyrazil před sebe. K dorážkám už se hosté neprodrali.
     
    28:25
    Ostrou ránu vyprodukoval na levé straně Macík. Žurek snad i s pomocí masky schoval puk do své moci a hra se tak přerušuje.
     
    29:17
    Vsetínští šli dva na jednoho, dobrý obranný zákrok ovšem předvedl Holík, který vleže zastavil a ztečoval mimo přihrávku směřující na zakončujícího hráče.
     
    30:11
    Zubři obsadili útočné pásmo, hostující obrana nicméně všem jejich pokusům odolala. Domácí poté vyslali dlouhý pas, ovšem jen na zakázané uvolnění.
     
    30:49
    Hlůšek přišel u mantinelu v obranném pásmu o kotouč, ale vsetínská šance z toho nevzešla.
     
    31:24
    Holík se po kombinaci domácích v útočném pásmu dostal ke dvěma střelám. První mu zablokoval soupeř, který zaklekl těsně před ním. Druhý pokus přerovského beka už k brankáři hostů doletěl. Janura ho vkleče zastavil, i když si zákrokem nebyl zrovna dvakrát jistý.
     
    31:46
    Lavička poslal bekhendovou přihrávku do prostoru před brankou Žurka. Vsetínský útočník ale již přejel prostor, odkud by mohl najít někoho ze spoluhráčů. Žurek tak do práce nemusel.
     
    32:47
    Pokus jednoho z Přerovanů skončil jen na zadním hrazení. Hosté pak vyvezli kotouč z obranné třetiny, ale kloudnou útočnou akci se jim vymyslet nepovedlo.
     
    33:36
    Švejda zastavil puk za brankou Janury a chvíli motal hlavu jednomu z obránců Vsetína. Poté ještě stačil přihrát Buršíkovi, ten se ovšem do střelecké pozice nepropracoval.
     
    34:24
    Brázda vystihl u útočné modré čáry rozehrávku hostů a odjel střídat. Ještě předtím ale stačil nahrát do tandemu Hlůškovi, jenž založil přerovskou útočnou akci. Na jejím konci stál Koblížek, jehož střela od modré čáry vypadla Janurovi z lapačky zpátky do hřiště.
     
    35:02
    Vsetínu se píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    35:35
    Jeden z hráčů MEO, zřejmě Kolařík, chtěl u pravé tyče vystřelit z otočky. V jeho záměru mu ale zamezil vsetínský obránce.
     
    36:23
    Janura si připsal zákrok betonem proti střele letící z pravé strany. Kotouč se poté odrazil k zadnímu mantinelu.
     
    37:14
    Horský a Ramert se dostali do úniku dvou na jednoho. Už to vypadalo, že druhý jmenovaný vhodný moment k přihrávce prováhal. Nakonec ale ještě nepříjemně pozlobil především Žurka, jemuž puk prošel nepříjemně za zády skrz brankoviště. Valaši se pak prezentovali ještě nebezpečnou střelou od modré čáry, která byla ještě tečovaná. Žurek ji vyrážečkou vytěsnil mimo svou bránu.
     
    38:28
    Zakázané uvolnění Zubrů, hra se vrátí před Žurka.
     
    38:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kaprál – 2 min., podrážení).
     
    38:54
    Domácí krátce po buly vyhazují kotouč pryč z obranného pásma.
     
    39:19
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Rozehrávka Janury byla příliš dlouhá a Vsetín se tak dopustil icingu.
     
    39:45
    Dědek chtěl vymanévrovat s pukem na holi v útočném pásmu, ale dobrým obranným zákrokem jej u mantinelu zastavil útočník Přerova Hradil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina utkání je minulostí. Přerov ji vyhrál 2:0 a celkově vede nad Vsetínem 5:1. Oba góly vstřelili Zubři krátce po přestávce. Nejprve se prosadil Petr Švejda, poté střídajícího brankáře Januru překonal unikající Patrik Kleniar. Třetí část začne zhruba v 19:34.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli začne třetí třetina utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Vsetín bude hrát ještě zhruba půl minuty v přesilovce.
     
    40:38
    Prčík to na konci přesilovkové kombinace zkusil nad kruhy, bránící Zubři puk ztečovali mimo bránu Žurka.
     
    41:12
    Janíček se sice dostal před Hradila, poté ovšem upadl a jeho pokus letící kousek nad ledem Žurek srazil betonem do rohu kluziště.
     
    42:04
    Ramert chtěl adresovat přihrávku před bránu, výborný blok nohou ale předvedl jeden z přerovských hráčů.
     
    42:35
    Zubři začínají s rozehrávkou od své brány.
     
    42:57
    Hlávka chtěl najít na opačné straně útočné třetiny Kleniara, ovšem nakonec nepřihrál přesně. Na druhé straně vypálil z kruhu obránce Liss, Žurek v pokleku zasáhl.
     
    43:09
    Nahození od modré čáry Žurek dobře viděl a betonem ho odrazil mimo svou branku. Zanedlouho pálil z otočky Ramert, ale volný prostor u levé tyče domácí branky nenašel.
     
    44:24
    Janura špatně rozehrál a „namazal" jednomu ze Zubrů, ten ovšem do odkryté klece nezamířil. Kotouč nakonec přes vsetínského obránce vyplaval před hostující brankou.
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Buršík – 2 min., podrážení).
     
    45:01
    Hosté kombinovali v útočném pásmu, nepřesnou přihrávkou se z něj ale poté sami vyhnali.
     
    45:20
    Čechmánek se situaci dvou proti jednomu rozhodl řešit sám. Jeho zakončení z pravé strany na bližší tyč si Žurek dokázal pohlídat.
     
    45:55
    Fencl si mohl najet v oslabení před brankáře Vsetína, ovšem zradilo jej zpracování. Zubři alespoň ušetřili cenné vteřinky.
     
    46:36
    Horský si navedl puk na bekhend a z pravé strany ho nahrnul na bránu. Žurek zasáhl betonem, kterým kotouč vytěsnil před sebe. Dorážkám pak obětaví Hanáci dokázali zamezit.
     
    47:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2 min., podrážení).
     
    47:35
    Prčík našel na pravé straně najetého Lisse, jeho pokus švihem ovšem skončil nad brankou Přerova.
     
    48:05
    O kotouč se bojuje u mantinelu v obranném pásmu Přerova.
     
    48:17
    Valachy čeká 56 sekund trvající přesilovka pět na tři.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., hákování).
     
    48:31
    Horský napoprvé trefil nohy soupeře stojícího před sebou. Napodruhé už Žurka prověřil, domácí brankář sevřel své betony včas.
     
    48:49
    Dobrý obranný zákrok v podání Hradila, který rybičkou u modré čáry poslal kotouč do středního pásma.
     
    49:22
    Přerov je ve čtyřech.
     
    49:39
    Zubři vyhodili kotouč až k Janurovi, hosté musejí s útokem začínat odznova.
     
    50:00
    A další úspěšné vyhození v podání domácího celku, Přerov se nyní dobře bráním vsetínským atakům.
     
    50:30
    Přerov je kompletní a Januru z levé strany prověřil Švejda. Hostující brankář kotouč srazil do rohu kluziště, místo u bližší tyče si pohlídal.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Janíček – 2 min., držení).
     
    50:55
    Přesilovku pět na tři si vyzkouší také Zubři, trvat bude po faulu na Kolaříka minutu a 54 sekund.
     
    50:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., sekání).
     
    50:59
    Kotouč se po vsetínské teči dostal do ochranné sítě, vhazování před Janurou se bude opakovat.
     
    51:38
    Zubři dlouho kombinovali v útočném pásmu. Střela Gréče pak byla zastavena jedním z hostů a zanedlouho ujel Fenclovi s Gréčem Jurek. Fencl jej však stihl dojet a vytlačit mimo střelecký úhel. Jurek pak navíc fauloval.
     
    51:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., napadení).
     
    52:10
    Domácí kombinovali v útočném pásmu. Po poněkud krkolomné akci předal Hlávka puk do velké šance Kolaříkovi, ten ovšem zblízka přestřelil.
     
    52:58
    Ke střele z první se na pravém kruhu dostal volný obránce Holík, na Januru si nepřišel.
     
    53:28
    Hosté už jsou ve čtyřech.
     
    53:36
    Po nahození Kleniara dorážel na brankovišti Kolařík, kotouč ale ani napodruhé nad beton Janury nezvedl.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání).
     
    53:54
    Fencl kotouč u mantinelu a u útočné modré čáry nedostihl, rozhodčí tak Přerovu píská zakázané uvolnění.
     
    54:15
    Mezi kruhy si najel Fencl, který se dokázal zbavit svého strážce. Horní roh vsetínské branky ale na rozdíl od situace z první třetiny netrefil.
     
    54:50
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    55:14
    Hosté obsadili útočné pásmo, nyní hrají zkrácenou přesilovku. Prčíkovu ránu ztečoval mimo bránu obětavý Buršík. Další pokus Valachů zastavil betonem pohotový Žurek.
     
    56:03
    Zubři jsou již kompletní a Švejda chtěl nahrát před branku, kam si sjížděl volný Brázda. Kotouč ale přes bránícího hráče Vsetína na útočníka Přerova s číslem 10 neprošel.
     
    57:04
    O puk se chvíli bojovalo v obranném pásmu Vsetína. Přerovští tento souboj zvládli lépe a stále operují poblíž Janurovy branky.
     
    57:51
    Jurek zvolil při situaci dvou proti dvěma zakončení, kotouč po teči přerovského hráče skončil za brankou Žurka.
     
    58:27
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:45
    Hanák nenašel pasem z obranné třetiny nikoho ze spoluhráčů a domácímu celku se píská icing.
     
    58:58
    Přerovští znovu dostali kotouč z obranné třetiny, opět ale jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    59:14
    Horský s Ramertem operovali na pravé straně útočného pásma, na přerovskou obranu si ale nepřišli.
     
    59:33
    Tohle byl velmi dobrý zákrok Žurka. Ten se už přesunoval k levé tyči, přesto ale lapačkou stihl chytit nebezpečnou střelu Janíčka, která směrovala do jeho protipohybu.
     
    59:50
    Hanáci ještě svedli několik soubojů o puk. Nyní už mají kotouč ve své moci a ohrožení branky Žurka zřejmě nedopustí.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Přerov ve třetí třetině udržel čtyřbrankový náskok a porazil Vsetín 5:1. Oba týmy si v závěrečné periodě vyzkoušely přesilovku pět na tři, oba ale v této herní situaci vyšly gólově naprázdno.
    Zubři tak druhou dohrávku zvládli, Valachy porazili podruhé v letošní sezoně.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (20:13:22)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 16. Fencl (Hradil), 17. Hradil (Gréč, Kuchta), 17. Koblížek (Brázda, Buršík), 23. Švejda (Koblížek, Brázda), 23. Kleniar (Kolařík, Hlávka) – 16. Čechmánek (Liss, Lavička)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Nesvadba, Koblížek, Hanák (C), Gréč, Holík, Kaprál – Buršík, Kuchta, Kleniar, Hlůšek, Fencl (A), Brázda, Kolařík (A), Mašek, Švejda, Hlávka, Hradil
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (21. Janura) – Liss, Houser (C), Čapka, Prčík, Fojtík, Sviták, Macík – Lavička, Čechmánek, Bednařík (A), Jurek, Dědek, Maštalíř, Ramert, Janíček, Horský, Broža

    Rozhodčí: Goňa –⁠ Kučera, Přecechtěl

    Diváci: 185
    thejrc.org