Přerov – Vsetín 5:1 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 12.11.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    22:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci jsou při chuti a zkraje druhé části skórují popáté v zápase. Hostujícímu hráči ujel kotouč, čehož využil hbitý PATRIK KLENIAR, který se v úniku proti Janurovi nemýlil. Asistence: Radim Kolařík a Tadeáš Hlávka.
     
    22:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Koblížek si dobře všiml PETRA ŠVEJDY, který si do útočného pásma najížděl z druhé vlny. Adresoval mu proto dlouhou přihrávku, kterou domácí útočník s číslem 96 nepohrdl a prostřelil Januru. Asistence: Marian Koblížek a Vladimír Brázda.
     
    16:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři obsadili útočné pásmo a potřetí v duelu skórují. Puk se odrazil k modré čáře, kde se nacházel obránce MARIAN KOBLÍŽEK. Ten zkusil nahodit a kotouč prošel až do brány. Těžko říct, kolik toho nyní Tkadlec viděl. Asistence: Vladimír Brázda a David Buršík.
     
    16:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým si vedení bere poměrně rychle zpět. Lehce z levé strany si do zakončení najel RADIM HRADIL a Tkadlec na jeho pokus směřující do horní části branky nestačil. Asistence: Matyáš Gréč a Tobiáš Kuchta.
     
    15:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Naopak Valaši vyrovnávají, prudkým pokusem se prezentoval JAKUB ČECHMÁNEK. Za Žurkem pak zazvonila branková konstrukce a zřejmě od ní se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Richard Liss a David Lavička.
     
    15:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá vedení. Z levé strany si do zakončení najel jeden z nejzkušenějších Zubrů JAN FENCL a svižným pokusem trefil vzdálenější horní roh Tkadlecovy brány. Asistence: Radim Hradil.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 16. Fencl (Hradil), 17. Hradil (Gréč, Kuchta), 17. Koblížek (Brázda, Buršík), 23. Švejda (Koblížek, Brázda), 23. Kleniar (Kolařík, Hlávka) – 16. Čechmánek (Liss, Lavička)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Nesvadba, Koblížek, Hanák (C), Gréč, Holík, Kaprál – Buršík, Kuchta, Kleniar, Hlůšek, Fencl (A), Brázda, Kolařík (A), Mašek, Švejda, Hlávka, Hradil
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (21. Janura) – Liss, Houser (C), Čapka, Prčík, Fojtík, Sviták, Macík – Lavička, Čechmánek, Bednařík (A), Jurek, Dědek, Maštalíř, Ramert, Janíček, Horský, Broža

    Rozhodčí: Goňa –⁠ Kučera, Přecechtěl

    Diváci: 185
    thejrc.org