Přerov – Vsetín 5:1 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 12.11.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    59:33
    Tohle byl velmi dobrý zákrok Žurka. Ten se už přesunoval k levé tyči, přesto ale lapačkou stihl chytit nebezpečnou střelu Janíčka, která směrovala do jeho protipohybu.
     
    58:27
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    54:15
    Mezi kruhy si najel Fencl, který se dokázal zbavit svého strážce. Horní roh vsetínské branky ale na rozdíl od situace z první třetiny netrefil.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání).
     
    53:36
    Po nahození Kleniara dorážel na brankovišti Kolařík, kotouč ale ani napodruhé nad beton Janury nezvedl.
     
    52:10
    Domácí kombinovali v útočném pásmu. Po poněkud krkolomné akci předal Hlávka puk do velké šance Kolaříkovi, ten ovšem zblízka přestřelil.
     
    51:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., napadení).
     
    51:38
    Zubři dlouho kombinovali v útočném pásmu. Střela Gréče pak byla zastavena jedním z hostů a zanedlouho ujel Fenclovi s Gréčem Jurek. Fencl jej však stihl dojet a vytlačit mimo střelecký úhel. Jurek pak navíc fauloval.
     
    50:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., sekání).
     
    50:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Janíček – 2 min., držení).
     
    48:31
    Horský napoprvé trefil nohy soupeře stojícího před sebou. Napodruhé už Žurka prověřil, domácí brankář sevřel své betony včas.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., hákování).
     
    47:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2 min., podrážení).
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Buršík – 2 min., podrážení).
     
    39:19
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kaprál – 2 min., podrážení).
     
    37:14
    Horský a Ramert se dostali do úniku dvou na jednoho. Už to vypadalo, že druhý jmenovaný vhodný moment k přihrávce prováhal. Nakonec ale ještě nepříjemně pozlobil především Žurka, jemuž puk prošel nepříjemně za zády skrz brankoviště. Valaši se pak prezentovali ještě nebezpečnou střelou od modré čáry, která byla ještě tečovaná. Žurek ji vyrážečkou vytěsnil mimo svou bránu.
     
    27:01
    Fencl vystihl u obranné modré čáry vsetínskou rozehrávku a ujížděl sám na bránu. Přerovský útočník sice neměl příliš velkou rychlost, takže chybující hráč Valachů jej stihl dojet a ještě atakovat. Fencl ale přesto dokázal vystřelit, Janura zakončení letící kousek nad ledem vyrazil betonem mimo bránu.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:35
    Zubři měli další velkou šanci, jeden z nich orazítkoval z pravé strany bližší tyčku vsetínské brány. Ta celkem dost zazvonila, že to bylo slyšet po celém stadionu.
     
    22:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci jsou při chuti a zkraje druhé části skórují popáté v zápase. Hostujícímu hráči ujel kotouč, čehož využil hbitý PATRIK KLENIAR, který se v úniku proti Janurovi nemýlil. Asistence: Radim Kolařík a Tadeáš Hlávka.
     
    22:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Koblížek si dobře všiml PETRA ŠVEJDY, který si do útočného pásma najížděl z druhé vlny. Adresoval mu proto dlouhou přihrávku, kterou domácí útočník s číslem 96 nepohrdl a prostřelil Januru. Asistence: Marian Koblížek a Vladimír Brázda.
     
    20:01
    Vsetín se začátkem druhé části sahá ke střídání v brankovišti. David Tkadlec přepouští své místo Patriku Janurovi.
     
    19:30
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    18:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Maštalíř.
     
    16:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři obsadili útočné pásmo a potřetí v duelu skórují. Puk se odrazil k modré čáře, kde se nacházel obránce MARIAN KOBLÍŽEK. Ten zkusil nahodit a kotouč prošel až do brány. Těžko říct, kolik toho nyní Tkadlec viděl. Asistence: Vladimír Brázda a David Buršík.
     
    16:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým si vedení bere poměrně rychle zpět. Lehce z levé strany si do zakončení najel RADIM HRADIL a Tkadlec na jeho pokus směřující do horní části branky nestačil. Asistence: Matyáš Gréč a Tobiáš Kuchta.
     
    15:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Naopak Valaši vyrovnávají, prudkým pokusem se prezentoval JAKUB ČECHMÁNEK. Za Žurkem pak zazvonila branková konstrukce a zřejmě od ní se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Richard Liss a David Lavička.
     
    15:39
    Zubři mohli brzy skórovat podruhé. Před Tkadlecem se po průniku většího počtu hráčů ocitl Brázda, nicméně bekhendovým blafákem puk nad beton hostujícího brankáře zvednout nedokázal.
     
    15:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá vedení. Z levé strany si do zakončení najel jeden z nejzkušenějších Zubrů JAN FENCL a svižným pokusem trefil vzdálenější horní roh Tkadlecovy brány. Asistence: Radim Hradil.
     
    14:15
    Dědek se poblíž levé tyče přerovské brány na chvíli zmocnil puku, když vystihl nepřesnou nahrávku jednoho z domácích hráčů. Jeho pokus ovšem vzdálenější horní roh branky Žurka minul.
     
    12:12
    Dědek se protáhl po levé straně a chystal se vystřelit. Nakonec se však ocitl příliš blízko Žurkovi a pouze nahrnul kotouč na jeho beton. Domácí se následně osvobodili, ovšem jen za cenu icingu.
     
    10:35
    Za přerovskou obranou se na moment ocitli Ramert a Horský. Ani jeden z nich ani jejich dojíždějící spoluhráč ale zakončit nedokázali. Zubři je stačili včas dostoupit.
     
    08:29
    Brázda sebral soupeři puk ve středním pásmu, z čehož vznikla situace dvou na jednoho. Brázda nahrál Buršíkovi, jehož prudká střela brankáři vypadla z výstroje. Stejně jako před několika minutami se puk ocitl mimo vsetínskou bránu.
     
    05:17
    Teď byli Zubři blízko vedoucí brance. Pokus Gréče od modré čáry prošel mezi betony Tkadlece a šoural se k brankové čáře. Hráči obou celků si toho všimli, pohotověji si nakonec počínali Vsetínští, kteří puk ještě před brankovou čárou stihli odklidit. Přerovští pak sice skórovali, to už ale byla branka Valachů posunutá.
     
    04:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 16. Fencl (Hradil), 17. Hradil (Gréč, Kuchta), 17. Koblížek (Brázda, Buršík), 23. Švejda (Koblížek, Brázda), 23. Kleniar (Kolařík, Hlávka) – 16. Čechmánek (Liss, Lavička)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Nesvadba, Koblížek, Hanák (C), Gréč, Holík, Kaprál – Buršík, Kuchta, Kleniar, Hlůšek, Fencl (A), Brázda, Kolařík (A), Mašek, Švejda, Hlávka, Hradil
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (21. Janura) – Liss, Houser (C), Čapka, Prčík, Fojtík, Sviták, Macík – Lavička, Čechmánek, Bednařík (A), Jurek, Dědek, Maštalíř, Ramert, Janíček, Horský, Broža

    Rozhodčí: Goňa –⁠ Kučera, Přecechtěl

    Diváci: 185
    thejrc.org