Česko – Klášterec nO 6:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko 0:0 (zruš.)
konec
Česko
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Pátek 12.11.2021, 16:00 • Zimní stadion Klášterec nad Ohří • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek pátečního večera. (17:56:03)
     
    V Klášterci nad Ohří je dobojováno! České hráčky si zcela jednoznačně dokráčely k vítězství 6:0 po třetinách 1:0, 2:0 a 3:0. Až na pár okamžiků nepustily svého soupeře téměř k žádné příležitosti a tím si připisují první výhru v této sezóně. Už zítra na ně ale bude čekat zápas s devátou třídou chomutovských Pirátů a v neděli se opět představí proti výběru Kadaně a Klášterce nad Ohří.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Dautovského střela nebyla nijak důrazná.
     
    59:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky ještě před koncem třetiny navyšují své vedení! V chaosu před Horáčkovou brankou se nejlépe zorientovala BÁRA HRAČOVÁ, která z levé strany prostrčila kotouč za záda kláštereckého gólmana. Asistence: Šarlota Stýblová a Linda Vocetková.
     
    58:24
    Těsně před brankou se k zakončení dostaly Veronika Hujová s Lindou Vocetkovou. Na jejich souhru ale dokázal Jakub Horáček úspěšně vyzrát.
     
    57:13
    Barbora Prošková v rohu kluziště nedokázala v souboji vyzrát na Dautovského a Klášterec se mohl vydat k Šenkové. Její branku se snažil dobýt Lukáš Gerstner, který ale na ní krátkou střelou zprava nevyzrál.
     
    56:38
    O další zakončení se postarala Magdalena Felcmanová. I v tomto případě byl ale Horáček úspěšnější.
     
    56:09
    Z levé strany zakončila Bára Hračová. Jakubu Horáčkovi se i nyní povedlo udržet kotouč na ledové ploše.
     
    54:57
    Veronika Hujová tělem zastavila vyjíždějícího Vojtěcha Suldovského. Češky se díky tomu udržely na modré a pokračují v útočném tažení směrem k brance Jakuba Horáčka.
     
    54:12
    Adéle Fromové pouze sklouzl kotouč po hokejce, tím pádem nemohla důrazně vystřelit a Klášterec se opět probíjí k Anetě Šenkové.
     
    53:10
    Alekos Dautovský zastavil kombinaci českého týmu. Reprezentantky se tak musely vrátit k Anetě Šenkové, od níž se snaží probít zpět.
     
    52:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Povedený nájezd Anežky Čábelové, po jejíž střele vyrazil Jakub Horáček kotouč na hůl LINDY VOCETKOVÉ, která už bez větších obtíží uklidila kotouč do zcela odkryté branky kláštereckého týmu. Asistence: Anežka Čábelová.
     
    51:14
    Nájezd Anny Kalové po křídle obrana českého týmu zastavila. Toho využila k brejku na opačnou stranu Adéla Fromová. Její akci ale zastavili rozhodčí kvůli ofsajdu.
     
    50:16
    Petr Panuška neudržel na modré kotouč proti dojíždějící české obránkyni. Reprezentační tým tak obrátil hru a opět se usadil v pásmu před Jakubem Horáčkem.
     
    49:35
    Kombinaci českého týmu zakončila Magdalena Felcmanová, proti její střele ale vystoupil Alekos Dautovský, který jí dokázal zablokovat.
     
    48:52
    Nepřesná střela Chladové zamířila vedle pravé tyče Horáčkovy branky. Češky tak musejí bojovat ve středním pásmu.
     
    47:57
    Aneta Paroubková si vybruslila do mezikruží, odkud se pokusila přelstít Jakuba Horáčka. Gólman kláštereckého týmu ale i tentokrát zvládl puk vyrazit k opačnému mantinelu.
     
    46:55
    Další důležitý zákrok Anety Šenkové. Kláštereckým se povedlo zakončit po kombinační akci na pravé straně kluziště, nicméně gólmanka českého týmu dokázala podržet kotouč u sebe.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Jílková (Jebousková), 22. Čábelová (Slavíčková), 23. Felcmanová (Pietrasová), 41. Skořepová (Pietrasová), 53. Vocetková (Čábelová), 60. Hračová (Stýblová, Vocetková)


    Česko: Šenková (Jaworská) – Chladová, Panešová, Hujová, Stýblová, Velínská, Slavíčková, Šťástková, Paroubková – Mazancová Z., Jílková, Jebousková – Vocetková, Čábelová, Hračová – Skořepová, Pietrasová, Felcmanová – Fromová, Mazancová A., Prošková.
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Horáček (Marek) – Šírlo, Gerstner, Chmelař, Moro, Kalová, Zítek, Kozlík, Suldovský, Mudrová, Nigrin, Opat, Dautovský, Panuška, Mičík.

    Rozhodčí: Hrubý – Pěkný, Herles
    thejrc.org