SHC Maloměřice – Nové Veselí 21:30 (kon.) | Dukla – Královo Pole 25:25 (kon.) | Lovosice – Karviná 27:22 (kon.)
konec
HK FCC Město Lovosice
27:22 (14:10)
HCB Karviná
Sobota 13.11.2021, 17:00 • SH Chemik • Chance Extraliga mužů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    60
    Růža ještě kosmeticky upravuje skóre v závěru zápasu. (27:22)
    59
    Minutu a půl před koncem dnešního utkání vstřelil Jan Sobol svou třetí branku v utkání. Podařilo se mu tak ze sedmimetrového hodu. (27:21)
     
    58
    Oddechový čas pro Lovosice. (27:20)
    56
    Kylíšek navrací Lovosicím vedení o 7 branek. (27:20)
    56
    Karviná snižuje zásluhou Patzela, který se tak brankově dostává na stejný brankový příděl jako Skalický, čili 5 vstřelených branek. (26:20)
    55
    Z rukou Trkovského příliš podstřelů nevidíme, ale pokud v nich bude úspěšný jako v tuto chvíli, není potřeba s nimi šetřit. Lovosice jsou v sedmibrankovém vedení. (26:19)
    54
    Tak přeci jen se dočkal. Jiří Motl se dnes zapisuje mezi střelce vůbec poprvé, ačkoli to zkoušel už několikrát. (25:19)
    52
    Solák využil rozhozené obrany Lovosic, která se nestačila po neúspěšném útoku dostřídat. Jeho rána zapadla bez většího odporu ze strany Günla k levé tyči. (24:19)
     
    52
    S červenými kartami dnes rozhodčí rozhodně nešetří. Po zákroku Patrika Fulneka (KAR) na Jiřího Boučka neváhají a i v této situaci, kdy byl zasažen hráč do oblasti hlavy a krku tasí bez rozmýšlení červenou kartu. (24:18)
    51
    Fulnek, jakožto nová krev v útoku Karviné, snižuje vedení soupeře na 6 branek. Jeho střela na vzdálenější tyč zapadla milimetrově k tyči. (24:18)
    51
    Mlotek naběhl plnou rychlosti do obrany Lovosic, z čehož nemohlo být nic jiného než prorážení. Toho domácí dokonale využili v rychlý protiútok. Po ose Bouček-Motl se dostal míč do rukou Kylíška, který zaznamenává do prázdné brány dnes už třetí branku. (24:17)
     
    50
    Marjanović (KAR) je napomínán žlutou kartou za nemístné řeči vůči rozhodčím a delegátovi zápasu. Sám delegát zápasu hru přerušil a rozhodčí nabádal k udělení žluté karty. (23:17)
    49
    Trkovský si vysloveně pro branku doběhl. S buldočím výrazem proběhl obranou hostů jako nůž máslem a zakončením pod horní tyč už jen vyšperkoval své působení s míčem. I Marjanović této střele raději celým tělem ucukl. (23:17)
     
    48
    Hosté se snažili z rozehrávky na půlící čáře poslat míč do opuštěné brány Lovosic. Günl ale stačil včas doběhnout do brány a zády(!) vyrazit míč z prostoru tří tyčí. (22:17)
    48
    Jaroslav Trkovský už vsítil neuvěřitelných 11 branek proti celku, jako je Karviná. Perfektní vizitka tohoto hráče proti jednomu z TOP týmu české mužské Extraligy. (22:17)
    47
    Trkovský si s Boučkem vyměnil dvakrát míč, aby ihned po druhém příjmu balónu vystřelil na vzdálenější tyč. Marjanović byl bez šance. (21:17)
    46
    Bouček promáchl ve snaze vypíchnout soupeři míč. Sobol už to měl následně z brankoviště tváří v tvář Hrdličkovi snadné. (20:17)
    45
    Exekuce sedmimetrového hodu se ujal Jan Kupa, který svůj střelecký pokus proměnil ve 20. branku Lovosic v utkání. (20:16)
    44
    Gól vstřelil tým HCB Karviná (Petr Široký). (19:16)
     
    44
    Patzel se podruhé v utkání svíjí v bolestech na palubovce. Rozhodčí na nic nečekají a vytahují druhou přímou červenou kartu, kterou si po Danovi Zourkovi vysloužil Karel Holubec (LOV). Lovosice se tak budou muset čelit dalšímu oslabení. (19:15)
    44
    Velmi chytrý podstřel Boučka v plné rychlosti doputoval až za záda Marjanoviće, ačkoli jeho střelu mírně zblokoval. (19:15)
    42
    Gól vstřelil tým HCB Karviná (Jan Sobol). (18:15)
     
    41
    Pro Lovosice je ještě hůře. David Kylíšek (LOV) je vyloučen za agresivní hru na brankovišti a Lovosice tak budou hrát půl minuty ve dvojnásobném oslabení. (18:14)
    41
    To by ovšem nesměly mít Lovosice Jaroslava Trkovského, který je momentálně přesně na 50% vstřelených branek svého celku. (18:14)
    40
    Užek technickou střelou kolem nohou Hrdličky využívá přesily jednoho hráče v poli jako první a snižuje na rozdíl 3 branek. (17:14)
     
    40
    Vyloučení v týmu Lovci Lovosice (Sergij Petryčenko). (17:13)
    39
    Premiérově se do střeleckých statistik zapisuje Nantl. Hrdlička se ke své levé tyči natahoval marně. (17:13)
    37
    Hosté se provinili technickou chybou. Celá hra se tak přesunula na brankoviště Karviné, kde měl Petryčenko otevřený prostor pro střelu. Ze souboje tváří v tvář Marjanovićovi vyšel vítězně domácí hráč. (17:12)
    36
    Na nahazovačku karvinských nezareagoval ani jeden domácí hráč. Skalický si následně poradil s Hrdličkou střelou o zem. (16:12)
     
    35
    Karviná ani v 7 lidech nemůže momentálně najít recept na obranu Lovosic. Michal Brůna je tak nucen si vzít oddechový čas. (16:11)
    35
    Karviná je podruhé v krátkém sledu potrestána za hru bez brankáře a v 7 hráčích v poli. Z půlící čáry se trefuje Lukáš Malý, který vrací Lovosice do pětibrankového vedení, ve kterém už jednou Lovosice byly v prvním poločase. (16:11)
    34
    Zatímco první střela přes celé hřiště v podání Davida Kylíška byla neúspěšná, při druhém pokusu už si dal více záležet a trefuje prostor tří tyčí. (15:11)
    33
    Střelecké statistiky druhého poločasu tak otvírá až ve 3. minutě ze sedmimetrového hodu Ondřej Skalický. Proti němu stál Jiří Günl, ale ani ten nedokázal zabránit míči v cestě do brány. (14:11)
     
    32
    Na branku ve druhém poločase se čeká i po osamoceném úniku Malého, který naskočil do vzduchu před devíti metry a zkoušel utáhnout střelu k pravé tyči. Míč ale trestuhodně poslal těsně vedle brány! (14:10)
     
    32
    Bogdanić překvapil nepřipravenou střelou levačkou! Marjanović na jeho střelu ani nezareagoval a je z toho další orazítkování konstrukce brány! (14:10)
    30
    Ten s přehledem proměnil v branku technickým zakončením Ondřej SKalický. (14:10)
    28
    Kylíšek po nepřesné přihrávce Soláka ze země vzal míč, poslal ho před brankoviště soupeře do náruče Malého a ten už si se situací věděl rady. Právě díky Malému vedou Lovosice už o 5 branek. (14:9)
    27
    Trkovský se zapisuje v prvním poločase mezi střelce již poosmé! Tentokrát mu k tomu stačilo obejít trojici soupeřů a následně zakončit o zem do levé poloviny brány. (13:9)
     
    26
    Oddechový čas pro Lovosice. (12:9)
    26
    Domácí se už už nacházeli v pasivní hře. Celou situaci na sebe vzal Tim Jenko Bogdanić, který střelou z kroku nachytal Marjanaoviće nepřipraveného. (12:9)
    25
    Trkovský nedokázal dostat míč mezi nohama Soláka na Petryčenka a domácí tak přišli o míč. Toho se ujal Václav Franc, který ho přízemní střelou poslal do opuštěné domácí svatyně. (11:9)
    24
    Zatímco Lovosicím střelba z křídel vůbec nevychází, Karviná je na těchto postech zatím stoprocentní. Dalším důkazem je branka Skalického. (11:8)
    24
    Trkovský po zisku míče před vlastním brankovištěm na nic nečekal a ihned ho vyslal přes celé hřiště do opuštěné brány Karviné. Míč se snažil dohnat Patzel i Marjanović, oba neúspěšně. (11:7)
    23
    Ovšem na zakončení Jaroslava Trkovského zatím nedokázal, vyjma sedmimetrového hodu, najít recept. (10:7)
    22
    Mlotek se dostal s míčem hodně blízko brankoviště Lovosic a na nějakým devíti metrech poslal z kroku nechytatelnou ránu k pravé tyči. Míč se zastavuje až v síti. (9:7)
    21
    Bogdanić se trefuje poprvé v sezóně po návratu na palubovky v domácí sportovní hale Chemik. Jeho branka znamená navýšení vedení Lovosic na 3 branky. (9:6)
    20
    Napodruhé už to Lovcům vyšlo. Tentokrát se v zakončení objevil hodně netradičně David Kylíšek, který má v týmu na starost především obranné věci. (8:6)
     
    18
    Oddechový čas pro Karvinou. (7:6)
     
    18
    Kylíšek se po zisku míče pokoušel po otočce o střelu před celou délku hrací plochy. Míč si cestu do brány nenašel a skončil nějaký jeden a půl metru vedle. (7:6)
    16
    Zatímco to ze sedmimetrového hodu nevyšlo, z pravého křídla už to Lovosicím vyšlo. Malý dolétl v brankovišti hodně daleko a následně rozvlnil po střele na vzdálenější tyč síť za zády Marjanoviće. (7:6)
     
    15
    Vyloučení v týmu HCB Karviná (Vojtěch Patzel). (6:6)
    15
    Za Karvinou vyrovnává stav utkání Dominik Solák. Hrdlička se po míči v bráně natahoval marně. (6:6)
    14
    I Trkovský byl kvůli roztrženému dresu přinucen změnit trikot. Po hodně kontroverzním zákroku ale pokračuje hostující hráč, dres vyměněn a Trkovský popáté ve střeleckých statistikách. (6:5)
     
    14
    Vyloučení v týmu Lovci Lovosice (David Kylíšek). (5:5)
     
    14
    Vyloučení v týmu HCB Karviná (Ondřej Skalický). (5:5)
     
    14
    Vyloučení v týmu Lovci Lovosice (Jiří Motl). (5:5)
     
    14
    Po vstřelené brance se na palubovce strhla menší slovní a málem i fyzická přestřelka. Hodně aktivní byl Jiří Motl s Ondřejem Skalickým. Pokud rozhodčí trochu nezpřísní a nebudou více přerušovat, budeme svědky něčeho daleko horšího... (5:5)
    14
    Gól vstřelil tým HCB Karviná (Vojtěch Patzel). (5:5)
    13
    Valnou většinu branek prozatím nastřílel Jaroslav Trkovský, který je hnán přítomnými diváky. Svou branku pak se všemi příznivci vehementně oslavuje. (5:4)
    13
    Solák všem divákům v hale předvedl, jaký dynamit má v ruce. Jeho střelu nedokázal zastavit ani Hrdlička. (4:4)
    10
    Trkovský přiklepl před devítkou, tři rychlé kroky před brankoviště a střela na vzdálenější tyč. Typický scénář většiny branek domácího střelce. Situace jako přes kopírák v porovnání s jeho první trefou. (4:3)
    9
    Na druhé straně palubovky bylo k vidění sehrání do křídla levého, kde byl, oproti Lovosicím, úspěšný Skalický. (3:3)
    7
    Patzel jako první hráč využívá dvouminutové přesilové hry svého celku a snižuje vedení domácích na rozdíl jedné branky. (3:2)
     
    7
    Pro Daniela Zourka končí zápas hodně předčasně. Od rozhodčích si zasloužil červenou kartu za zásah do oblasti hlavy a krku při výskoku soupeře. Mlotek se zvedl, je v pořádku a může pokračovat ve hře. (3:1)
    6
    Zatímco útok Karviné nebyl úspěšný, většina příznivců tlačila očima střelu Jana Hrdličky z brankoviště do brankoviště do brány Karviné. Střela se zastavila až v síti Karviné, Marjanović nedokázal dosprintovat včas do brány. (3:1)
    5
    Velmi rychle kontruje stejnou mincí Vojtěch Patzel, který je tak prvním střelcem Karviné v dnešním utkání. (2:1)
    4
    Trkovský poslal v plném běhu a ze země nechytatelnou ránu pod horní tyč. (2:0)
     
    1
    Žlutá karta pro tým Lovci Lovosice (Josef Jonáš). (1:0)
    1
    Trkovský se na šesti metrech zbavil svého strážce a následně zakončil na vzdálenější tyč. Marjanović se po míči natahoval marně. (1:0)

    Josef Cestr

    HK FCC Město Lovosice
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    71 B J. Günl 0/0 0 0
    1 B J. Hrdlička 1/0 0 0
    88 SS T. Bogdanić 2/0 0 0
    10 SS J. Bouček 1/0 0 0
    45 PK J. Heřmanovský 0/0 0 0
    2 P K. Holubec 0/0 0 0  
    29 PS J. Jonáš 0/0 0   0
    17 LK V. Kovář 0/0 0 0
    5 SS J. Kupa 1/1 0 0
    69 P D. Kylíšek 4/0 0 2
    77 PK L. Malý 3/0 0 0
    8 LK J. Motl 1/0 1 1
    11 P S. Petryčenko 1/0 0 1
    42 P P. Stach 0/0 0 0
    20 LS J. Trkovský 13/0 1 0
    28 LS D. Zourek 0/0 0 0  
    Realizační tým 1 1 0
    Celkem 27/1 2 2 5 2
    HCB Karviná
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B N. Marjanović 0/0 0   0
    1 B P. Mokroš 0/0 0 0
    96 P V. Franc 1/0 0 0
    21 SS P. Fulnek 1/0 0 0  
    27 PK D. Harabiš 0/0 0 0
    20 SS S. Mlotek 1/0 0 0
    38 LS M. Nantl 1/0 0 0
    11 P N. Noworyta 0/0 0 0
    15 SS V. Patzel 4/0 1 1
    77 SS D. Růža 1/0 0 0
    31 LK O. Skalický 5/2 0 1
    44 PK J. Sobol 3/1 0 0
    30 LS D. Solák 4/0 0 0
    33 LK P. Široký 1/0 0 0
    7 PS A. Urbański 0/0 0 0
    23 P J. Užek 0/0 0 0
    Celkem 22/3 1 1 2 1
    Rozhodčí: Hájek, Kozler
    bahis siteleri