Slavia – Kolín 4:0 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 5:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 3:2 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Jihlava 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 17.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Bartosz Ciura a Alan Lyszczarczyk nyní ještě pálili z levé strany, Beran už v jednu chvíli jen rezignovaně ležel s vědomím, že snad o čisté konto přijde, náhle se však vymrštil a ještě jedním dobrým zákrokem si svou nulu zasloužil!
    58:54 Vít JISKRA - 3:0
     
    58:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto, Baník zvítězí! VÍT JISKRA pálil nejprve z levé strany jen do boční sítě, následně mu ale do stejného místa přiťukl kotouč Pořízek a druhý pokus útočníka Sokolova už byl přesný, Západočeši vedou 3:0! Asistence: Radek Pořízek, Ondřej Jurčík.
     
    58:28
    Mojmír Trličík si 92 sekund před koncem základní hrací doby bere oddechový čas a odvolává Juraje Šimbocha z brány. Rysové to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    56:26
    Ján Blaško dostává dvě minuty za držení hole Nováka, který se hokejku chvilku snažil z jeho sevření dostat a pak ji docela ochotně pustil.
     
    54:58
    Vít Christov a Tomáš Šmerha se do sebe nyní pustili na obranné modré Frýdku-Místku. Lehká boxerská vložka vyzněla poměrně rovnocenně, Vít Christov je také v pořádku a už debatuje se sudími o výši trestu, který oba borci pochopitelně obdrží. Křemen odpyká trest za Šmerhu, Matiaško za Christova. Tresty se nakonec vykrátí, oba kohouti fasují pět minut za hrubost.
     
    53:38
    Rysům se vůbec nedaří dostat s pukem z obranného pásma. Filip Komorski špatně rozehrál a na druhou stranu spěchal Jan Pohl, který přihrával Šmerhovi, jenž zakončoval situaci střelou, kterou však Šimboch dokázal vyrazit!
     
    52:22
    Adam Rulík sevřel za svou klecí kotouč v dlani a dostane za to dvě trestné minuty. Frýdek-Místek tak dostává jednu z posledních možností na to, aby se vrátil do zápasu.
     
    47:05
    Celku z moravsko-slezského pomezí se podařilo vyhodit černou pryž přes všechny čáry. Nyní navíc Rohan zasáhl vysokou holí v pádu Jána Blaška a ukončuje tak předčasně početní výhodu Baníku.
     
    45:52
    Rostislav Martynek podrazil Šmerhu v obranném pásmu a fasuje trest na dvě trestné minuty. Baník má šanci možná definitivně rozhodnout toto utkání.
     
    43:44
    Rychlá akce Frýdku-Místku, prudký pas našel na levém kruhu Alana Lyszczarczyka, jenž okamžitě pálil na vzdálenější tyč, kterou jen těsně minul!
     
    37:27
    Adam Rulík rozehrává z obranného pásma, což se mu ale nepovedlo a do obrovské šance se dostal David Klimša, jenž dostal trochu místa na levé straně a Adam Beran si připisuje další důležitý zákrok!
     
    35:09
    Do velké šance se nyní dostal Vít Christov, který dostal kotouč z levé strany do předbrankového prostoru, Beran se proti němu však stihl přesunout a vyrazil jeho ránu!
     
    33:51
    Tomáš Rohan fasuje trest na dvě minuty, když za svou klecí stáhl jednoho ze soupeřů k ledu. Rysové si tak zahrají druhou početní výhodu.
     
    32:28
    Daniel Kružík šel nyní po rychlém pasu na pravou stranu kupředu, jeho ránu Šimboch vyrazil jen k Vodičkovi, jenž měl před sebou prázdnou klec Rysů, trefil však pouze břevno!
     
    30:27
    Jakub Teper nahodil kotouč od modré na klec Sokolova, v předbrankovém prostoru tečoval touš David Klimša, puk ale i tak našel připraveného Berana, dobrý zákrok gólmana Baníku!
    27:43 Filip KUŤÁK - 2:0
     
    27:43
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov jde v oslabení do vedení o dvě branky! Jurčík si zpracoval zblokovanou ránu Tepera a vyrazil po levé straně kupředu. Do přečíslení dva na jednoho ho přijel doplnit FILIP KUŤÁK, jenž od svého spoluhráče dostal dobrý pas na pravý kruh a rychlou střelou k bližší tyči zakončil úspěšnou situaci dřív, než se Šimboch stihl přesunout – 2:0! Asistence: Ondřej Jurčík.
     
    23:35
    Tak tohle byl opravdu hodně tvrdý zákrok. Vojtěch Tomi poslal zezadu hlavou do hrazení Jakuba Michálka, který byl trochu v předklonu a nyní to s ním nevypadá moc dobře, protože se mu vůbec nechce na nohy. Nakonec to ale za pomoci lékařů zvládá, ačkoliv rozhodně není v pořádku. Vojtěch Tomi pochopitelně fasuje trest na 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení. Trest odpyká Adam Křemen.
     
    22:20
    Radek Pořízek nyní dostal trochu prostoru na levém kruhu a jeho rána přes beka nebyla špatná, Juraj Šimboch musel vytáhnout slušný zákrok lapačkou!
     
    19:05
    Adam Křemen nakonec zpoza klece poslal přihrávku na brankoviště, kde zakončoval Filip Kuťák, na Šimbocha si ale z dobré pozice nepřišel!
     
    16:48
    Buly před klecí Frýdku-Místku vyznělo lépe pro hráče z moravsko-slezského pomezí, Rostislav Martynek opět vystartoval kupředu po levé straně a ostrou ranou z kruhu nechal vyniknout lapačku Berana!
     
    13:01
    Rostislav Martynek si vyjel za nahozeným kotoučem na levou stranu a z ostrého úhlu se snažil překvapit Berana, jenž však měl první tyč dobře pokrytou!
     
    11:49
    Jan Pohl tvrdě vypálil od modré a Daniel Přibyl mohl dorážet vyraženou střelu přes padajícího Šimbocha, kterého ale přehodit nedokázal!
    10:59 Tomáš ŠMERHA - 1:0
     
    10:59
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník využívá dvojnásobnou početní výhodu a vede 1:0! Pohl si vyměnil na vrcholcích kruhů kotouč s TOMÁŠEM ŠMERHOU, jenž ho nakonec z levé strany poslal tvrdou přízemní ranou do sítě Rysů, Šimboch byl s betony na ledě pozdě, 1:0 pro Sokolov! Kotouč možná ještě v předbrankovém prostoru tečoval jeden z obránců Frýdku-Místku, čímž změnil trajektorii dráhy a znemožnil svému brankáři zakročit. Asistence: Jan Pohl.
     
    10:18
    Minuta a půl přesilovky pět na tři pro Baník! Klimša zahákoval Kverku ve středním pásmu a dostává dvě trestné minuty.
     
    09:48
    David Bartoš putuje na trestnou lavici. V útočném pásmu zasáhl Kverku vysokou holí a Sokolov si zahraje už třetí přesilovou hru.
     
    05:55
    Jakub Šlahař dostal spoustu prostoru na pravé straně, sjel si na kruh a ranou pod horní tyč chtěl skórovat v oslabení. Stopku mu vystavilo rameno Berana, který předvedl dobrý zákrok!
     
    04:17
    Filip Komorski dohrál tvrdě u své střídačky jednoho ze soupeřů a fasuje dvě minuty za hrubost. Druhá přesilovka pro Baník.
     
    01:50
    Sokolov si zahraje první přesilovou hru, Jakub Michálek v rohu kluziště podrazil jednoho ze soupeřů a dává tak Baníku možnost otevřít skóre.
     
    01:08
    Rostislav Martynek se na pravém hrazení dobře uvolnil, sjel si na kruh a pálil na bližší tyč, Adam Beran si ale dokázal povyjet a ránu vyrazil před sebe.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 11. Šmerha (J. Pohl), 28. Kuťák (Jurčík), 59. Jiskra (Pořízek, Jurčík)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Mrowiec – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – D. Přibyl, Kverka (A), Kružík – Pořízek, T. Rohan (C), Šmerha – Křemen, Kuťák, M. Sloboda.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Nešpůrek) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, Z. Malík, Matyáš, J. Adámek – Tadeáš Král, Peterek, Šlahař – Christov (C), Komorski, Martynek (A) – Lyszczarczyk, David Bartoš, Klimša (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Baxa.

    Diváci: 562
    bahis siteleri