Vsetín – Přerov 5:3 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 0:5 (kont.) | Šumperk – Slavia 3:4 (kon.)
Kolín – Třebíč 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Sokolov 3:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Prostějov 5:2 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vrchlabí 9:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:1, 1:0, 3:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 20.11.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Roman PŮČEK - 5:3
     
    59:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je dokonáno. Vsetín si nakonec nejspíše odnese z dnešního zápasu všechny tři body. Ačkoli to tak místy nevypadalo. Do prázdné klece upravil výsledek střelou ze středního pásma ROMAN PŮČEK. Asistence: Tomáš Pitule.
    58:08 Jan SÜSS - 4:3
     
    58:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    To je nepříjemné pro domácí! Nyní nebyli domácí zadáci na brankovišti důslední a Málek propustil kotouč do branky. O kontaktní gól Zubrů se postaral JAN SÜSS. Že by bylo ještě Na Lapači k vidění drama? Asistence: František Hrdinka a Tomáš Doležal.
    53:02 Tomáš DOLEŽAL - 4:2
     
    53:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov nyní vystřihl rychlou akci a prosadil se v oslabení. Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Na konci akce, na kterou nahrál Hrabal od pravého mantilu stál TOMÁŠ DOLEŽAL, jenž prostřelil Málka. Asistence: Josef Hrabal.
    46:49 Luboš ROB - 4:1
     
    46:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Není radno pro soupeře Vsetína, aby se ke kotouči v dobrém prostoru dostával domácí ostrostřelec LUBOŠ ROB. Rob dnes vstřelil už druhou branku poté, co překonal v rychlosti svou střelou Klimeše a poslal domácí do tříbrankového vedení. Vsacané vedou 4:1. Asistence: Roman Půček a Tomáš Pitule.
    40:25 Luboš ROB - 3:1
     
    40:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín jde krátce po začátku třetí třetiny do vedení. Kotouč se ale objevil v síti hostujícího celku zásluhou LUBOŠE ROBA, jenž na posílá Vsacany na začátku třetí třetiny do vedení 3:1. Rob získal puk po špatné rozehrávce doteď výborně chytajícího Klimeše a dostal k Robovi, jenž z úhlu trefil puk k první tyči Klimeše. Asistence: Tomáš Pitule a Aleksandrs Jerofejevs.
    33:24 Roman PŮČEK - 2:1
     
    33:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na to, jak byl Vsetín ve druhé třetině spíše po tlakem, tak se nyní ukázalo, že Na Lapači není radno býti soupeřem a chybovat. Valaši se prosadili ve vlastním oslabení, kdy šli kupředu dva domácí útočníci. Již Gago mohl překonat Klimeše, ale střela, se mu do téměř odkryté klece, nepovedla. Puk se však odrazil na hůl ROMANA PŮČKA, jenž poslal Vsacany znovu do jednobrankového vedení. Asistence: Michal Gago.
    09:30 Jakub SVOBODA - 1:1
     
    09:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesto, že si hosté doposud nevytvořili žádnou velkou šanci, tak srovnávají po zmatku před brankou Vsetína na 1:1. Málek nyní neměl kontrolu nad kotoučem. Puk před gólmanem Valachů nepříjemně poskakoval. Domácím bekům se jej nepodařilo zkrotit. Svou čepelí jej trefil pořádně až JAKUB SVOBODA. Na Lapači se bude začínat od znova. Asistence: Daniel Krenželok.
    04:41 David BŘEZINA - 1:0
     
    04:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Pár slov, kterými by se dal vystihnout gól, jenž otevřel skóre zápasu. Těsně po přesilové hře Vsetína šli do přečíslení tři domácí hráči. Zeman prostrčil přesně puk na DAVIDA BŘEZINU, ten byl v koncovce nekompromisní. Asistence: Adam Zeman a Ondřej Smetana.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 5. D. Březina (A. Zeman, Smetana), 34. R. Půček (Gago), 41. Rob (Pitule, Jerofejevs), 47. Rob (R. Půček, Pitule), 60. R. Půček (Pitule) – 10. Jakub Svoboda (D. Krenželok), 54. T. Doležal (Hrabal), 59. Süss (Hrdinka, T. Doležal)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach (A), Ondračka, Smetana, J. Jenáček, Hryciow – R. Půček, Rob, Gago – R. Vlach, A. Zeman, Apolenář – D. Březina (C), Klímek, Hořanský – Š. Jenáček, Vítek, Pitule.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – R. Černý, D. Krenželok, Kubeš, Hrabal, Hrdinka, Krisl (C), Ševčík – T. Doležal (A), Pšurný (A), Süss – Jan Svoboda, Jakub Svoboda, Matěj Svoboda – Herman, F. Dvořák, Sebera – M. Kratochvil, D. Indrák.

    Rozhodčí: Skopal, Cabák – Vašíček, Hranoš

    Diváci: 2920
    thejrc.org