Třebíč – Šumperk 4:3 (2:0 po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 5:1 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Sokolov – Kolín 5:1 (kon.) | Slavia – Kadaň 5:0 (kont.) | Přerov – Poruba 2011 2:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
5:1 (1:1, 4:0, 0:0)
SC Marimex Kolín
Středa 24.11.2021, 18:00 • ZS Sokolov • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:18 Daniel PŘIBYL - 5:1
     
    34:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Rychlá útočná akce, kterou započal DANIEL PŘIBYL a taky byl na konci celé akce, kdy se k němu šťastně odrazil puk a umístil míč do sítě. Pro Přibyla jde o první soutěžní branku po delší době. Asistence: Jaromír Kverka a Daniel Kružík.
    31:11 Tomáš ROHAN - 4:1
     
    31:11
    Baník právě vstřelil branku!
    A nakonec se vylučovat nebude! Po střele Tichý nedokázal uklidit puk a TOMÁŠ ROHAN byl dostatečně důrazný a dorazil puk do sítě. Asistence: Adam Rulík a Otakar Šik.
    29:55 Daniel KRUŽÍK - 3:1
     
    29:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov se nakonec prosazuje v závěru své druhé přesilovky. Kverka našel osamoceného DANIELA KRUŽÍKA, kterému už jen stačilo správně zamířit do poloodkryté branky. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    23:20 Vít JISKRA - 2:1
     
    23:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov podruhé v zápase dává vedoucí branku. VÍT JISKRA byl dobře postavený před brankou a po přihrávce od Jurčíka trefil prostor u pravé tyčky. Asistence: Ondřej Jurčík a František Klejna.
    13:20 Jan VESELÝ - 1:1
     
    13:20
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Ovšem nyní přišla velká hrubka od obránce Sokolova a rázem se k puku dostal JAN VESELÝ, který byl sám před Cichoněm a potrestal tuto chybu sokolovské obrany. Asistence: Jakub Sklenář.
    02:48 Jan STREJČEK - 1:0
     
    02:48
    Baník právě vstřelil branku!
    Hašek vybojoval puk u mantinelu a poslal jej na střed, kde si jej do parády sebral JAN STREJČEK. Ten se neunáhlil, potáhl si puk, čímž vyšachoval ležícího bránícího obránce a přesnou ranou otevřel skóre utkání. Asistence: Petr Hašek.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Strejček (Hašek), 24. Jiskra (Jurčík, Klejna), 30. Kružík (Kverka, Jurčík), 32. T. Rohan (A. Rulík, Šik), 35. D. Přibyl (Kverka, Kružík) – 14. Jan Veselý (J. Sklenář)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Weinhold, Mrowiec – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – D. Přibyl, Kverka (A), Kružík – Šik, T. Rohan (C), Šmerha – Kuťák, Hašek, Pořízek.
    Trenér: Martin Štrba

    SC Marimex Kolín: Tichý (Sejpal) – Piegl, Čáp, Kachyňa, V. Čížek (A), Zorko, Váchal, Klodner – L. Krejčík (C), David Šafránek, Poppel – Síla, J. Sklenář, Jan Veselý – Jankovský, Matějček, Matyáš Svoboda – Jaroslav Dvořák, Zumr, Petržilka.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: M. Grech, M. Sýkora – M. Tvrdík, P. Sedláček

    Diváci: 528
    thejrc.org