Kladno – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Třemošná 5:0 (kont.)
kontumace
Bílí Tygři Liberec
5:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Meteor Třemošná
Pátek 26.11.2021, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Vítám vás u zápasu 16. kola dorostenecké extraligy mezi Libercem a Třemošnou. Pojďme si nyní oba týmy krátce představit.
     
    Bílí Tygři Liberec

    Severočeši do utkání vstoupí v roli naprosto jasného favorita. Momentálně mají na dnešního soupeře propastný náskok 28 bodů a pohybují se v předních příčkách tabulky. V posledním kole si ale připsali porážku, když na karlovarském ledě podlehli Energii 1:4. Vrátí se teď zpět na vítěznou vlnu?
     
    HC Meteor Třemošná

    To Třemošná na tom je o poznání hůře. Aktuálně okupuje devátou příčku a od sestupu z nejvyšší dorostenecké soutěže ji už může zachránit snad jen malý hokejový zázrak. V předminulém kole se Meteor dočkal alespoň čestného úspěchu, když v bitvě dvou zatím nejhorších celků soutěže přehrál PZ Kladno 6:3 a dočkal se tříbodového vítězství. Následně ovšem s Chomutovem prohrál vysoko 1:11. Teď Západočechy čeká další těžký soupeř v podobě libereckých Bílých Tygrů.
     
    Utkání se z důvodu vysoké marodky neodehraje. Zápas se zcela ruší, protože už na konci základní části není možné najít náhradní termín. Osudem duelu se bude zabývat svaz.
     
    Utkání bylo kontumováno 5:0 ve prospěch domácího Liberce. (18:51:30)
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky:


    Bílí Tygři Liberec:
    HC Meteor Třemošná:
    bahis siteleri