Mountfield HK – Třinec 5:4 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 6:3 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 4:3 (kon.) | Plzeň – Salzburg 5:0 (kon.) | Pardubice – Havířov 4:1 (kon.)
Sparta – Chomutov 5:1 (kon.) | Slavia – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Piráti Chomutov
Pátek 26.11.2021, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    54:44
    Vitouch se po převzetí krásné dlouhé přihrávky dostal do úniku, nezvládl ale včas zabrzdit a takřka plnou rychlostí narazil do Suka! Hodně nepříjemná situace.
     
    52:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí sedm minut před koncem vedou už o čtyři góly! Slavíček vybojoval puk na kruhu a naservíroval ho na mezikruží k volnému JAKUBU ČERVENKOVI, který jej umístil do pravého horního rohu – 5:1! Asistence: Josef Slavíček, Lukáš Kalný.
     
    49:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí rázem přidávají další branku, po bleskovém výpadu dává gól OTO THEIMER a Holešovičtí utíkají do propastného tříbrankového náskoku – 4:1! Asistence: Jakub Zembol.
     
    48:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se prosazují potřetí a vzhledem k předvedené hře Pirátů si dovolím říct, že už to budou mít opravdu pořádně těžké, pokud stále pomýšlí na bodový zisk! Tentokrát Suka překonal ALBERT BAREŠ – 3:1! Asistence: Nino Tomov, Josef Slavíček.
     
    45:26
    A pozor, souboj u hrazení se nyní zvrhnul v potyčku mezi dvěma hráči! Filip Šindelek (SPA) a Tomáš Vyroubal (CHM) opouští kluziště se shodnými menšími tresty za hrubost.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    31:29
    Obrana Pirátů úplně zapomněla na Šindelka, který střelou z voleje z prostoru mezi kruhem a brankovištěm Suka pořádně potrápil!
     
    30:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím se nakonec přeci jen daří tlak přetavit v gól, Holešovičtí se v polovině utkání vrací do vedení! Na kruhu se uvolnil JAKUB ZEMBOL, který následně našel recept na dosud skvělého Suka – 2:1! Asistence: Andrej Fábry.
     
    24:31
    Sparta si podruhé zahraje přesilovku, Pavel Šugár (CHM) míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    19:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak pozor, těsně před přestávkou v Holešovicích máme vyrovnáno! Hosté vyhráli vhazování po Hrabalově pravici a po následné rychle akci se prosadil TOMÁŠ VYROUBAL – 1:1! Asistence: Jan Vostiňák, Jan Matějka.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    16:18
    Severočechy čekají náročné dvě minuty, za hákování je vykázán z kluziště David Černý (CHM).
     
    15:47
    Sám na brankáře nyní jel zase Kubánek, jenže jemu pro změnu puk v té nejhorší možné chvíli ujel z hole! Domácí borec se pokusil situaci zahránit a do pryže na poslední chvíli klepl, na překonání Suka to ale bylo málo.
     
    11:41
    Jakub Zembol se dostal do úniku, zakončení ale nevymyslel úplně nejlépe a z bezprostřední blízkosti brankoviště kotouč jen otřel o Sukův beton!
     
    07:59
    Hosté dostávají šanci vyrovnat, Petr Hauser (SPA) dostává menší trest za nesportovní chování. Přiznám se, že vůbec nevím proč, prohřešek mi unikl.
     
    01:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    No, tak tohle bylo hodně rychlé! Po rozpadu pirátské defenzívy minutu a pět sekund po startu střetnutí otevírá skóre dorostenec ANDREJ FÁBRY – 1:0! Asistence: Maxim Kubánek.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Fábry (Kubánek), 31. Zembol (Fábry), 49. Bareš (Tomov, Slavíček), 50. Theimer (Zembol), 53. Červenka (Slavíček, Kalný) – 20. Vyroubal (Vostiňák, Matějka)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Kalný, Slavíček (A), Bareš, Fábry, Theimer, Vitouch, Zembol.
    Trenér: Richard Žemlička.

    Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – Petrásek (A), Cestr, Janda, Pöschl, Matějka (C) – Šugár, Šilar, Krasanovský, Beníšek, Cháb, Svoboda (A), Vostiňák, Černý, Vyroubal.
    Trenér: Petr Jíra.

    Rozhodčí: Čáp, Květoň – Lhotský, Beneš.
    thejrc.org