Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Chicago – St. Louis 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:6 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 7:1 (kon.) | Anaheim – Ottawa 4:0 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:6 (2:1, 1:4, 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 26.11.2021, 21:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:50 Andrej SVEČNIKOV - 3:6
     
    44:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nastřelení od modré čáry dokázal Hart vyrazit jen před sebe. Puk tak získal Staal, který ho u levého kruhu přehrál ANDREJI SVEČNIKOVI. Ruský forvard si nabruslil více ke středu a parádní ránou nad lapačkou navyšuje vedení Canes. Asistence: Jordan Staal.
    36:22 Steven LORENTZ - 3:5
     
    36:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další parádní akce Caroliny! Puk do útočného pásma zavezl DeAngelo, který prokázal jaký má přehled a našel skrz celé pásmo na druhé straně najetého STEVENA LORENTZE. Hostující útočník měl hodně prostoru před sebou a tváří v tvář Hartovi uspěl. Asistence: Anthony DeAngelo a Jesperi Kotkaniemi.
    25:48 Jesperi KOTKANIEMI - 3:4
     
    25:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů před touhle akcí Caroliny! De Angelo od levého mantinelu přihrával ke vzdálenějšímu kruhu na Jarvise, který mohl střílet ale ještě celou akci vyšperkoval. Z první u protější tyče našel JESPERI KOTKANIEMIHO a ten už jen nastavil hůl a nasměroval puk do sítě! Asistence: Seth Jarvis a Anthony DeAngelo.
    21:45 Jesper FAST - 3:3
     
    21:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Tvrdou ránu od modré čáry z hole Colea dokázal Hart vyrazit jen před sebe. Skvěle se orientoval JESPER FAST, který dokázal dorazit puk za jeho záda. Asistence: Nino Niederreitter, Ian Cole.
    21:16 Rasmus RISTOLAINEN - 3:2
     
    21:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav ale nevydržel dlouho a domácí znovu vedou! Flyers dostali poměrně hodně prostoru na kombinaci v útočném pásmu. RASMUS RISTOLAINEN tak měl před sebou dálnici k brance hostů a tvrdou dělovkou překonal Raantu. Asistence: Morgan Frost a Cam Atkinson.
    20:23 Sebastian AHO - 2:2
     
    20:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají hned při prvním střídání ve druhé třetině! Nečas posunul kotouč ve středním pásmu do středu, kde si ho převzal SEBASTIAN AHO. Elitní centr nabruslil do útočného pásma a krásně vymetl horní roh branky! Asistence: Martin Nečas, Brett Pesce.
    17:02 Joel FARABEE - 2:1
     
    17:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle byla naprostá paráda! JOEL FARABEE vzal kotouč ve vlastním pásmu a vydal se v oslabení do útoku. Svižnou kličkou mezi nohy zesměšnil Jarvise a pak střelou mezi betony překonal Raantu! Bez asistence.
    13:40 Sebastian AHO - 1:1
     
    13:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Puk do útočného pásma zavezl Nečas, jeho rána se sice neujala, ale hosté vybojovali kotouč v rohu. Teräväinen poté předal na pravém kruhu kotouč pro SEBASTIANA AHA, jenž parádní střelou pod horní tyč srovnává. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    00:50 Ivan PROVOROV - 1:0
     
    00:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velmi kvalitní start v podání Flyers! Branku hostů objel Giroux, který přesnou přihrávkou našel u protějšího kruhu IVANA PROVOROVA a ten z první prostřelil Raantu. Před brankářem Caroliny operoval Couturier, uvidíme zda gól zůstane v platnosti. Asistence: Claude Giroux.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 1. Provorov (Giroux), 18. Farabee, 22. Ristolainen (Frost, Atkinson) – 14. Aho (T. Teräväinen), 21. Aho (M. Nečas, Pesce), 22. Fast (Niederreiter, Cole), 26. Kotkaniemi (Jarvis, A. DeAngelo), 37. Lorentz (A. DeAngelo, Kotkaniemi), 45. A. Svečnikov (J. Staal)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Provorov, Ristolainen, Seeler, Sanheim, Yandle, Braun – Giroux, Couturier, Konecny – Farabee, Frost, Atkinson – Lindblom, Laughton, J. van Riemsdyk – Bunnaman, N. Thompson, MacEwen.
    Trenér: Alan Vigneualt

    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – Slavin, A. DeAngelo, Skjei, Pesce, Brendan Smith, Cole – T. Teräväinen, Aho, M. Nečas – A. Svečnikov, J. Staal, Jarvis – Niederreiter, Trocheck, Fast – Martinook, Kotkaniemi, Lorentz.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Schrader, Joanette – Barton, MacPherson
    thejrc.org