Vítkovice – Třinec 2:5 (kon.) | Havířov – Zlín 3:4 (kon.) | Přerov – Olomouc 1:3 (kon.)
Hvězda Praha – Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Poruba 1:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
Pardubice – Tábor 6:5 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Technika Brno 4:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 6:0 (kon.)
Liberec – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 7:3 (kon.) | Slavia – Kobra 12:1 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.11.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Nastavení bylo převážně opatrné, ale v jeho závěru zužitkovali Piráti přečíslení zásluhou Dominika Badinky, jenž vystřelil Chomutovským bonusový bod, který si Severočeši přenesou do druhé části sezóny. (14:09:40)
     
    Konec zápasu.
     
    64:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na sklonku nastaveného času se Piráti dostali do přečíslení tři na jednoho, v němž si DOMINIK BADINKA vyměnil puk s Mišovicem, který vrátil kotouč nejproduktivnějšímu obránci soutěže a ten ukončil utkání. Asistence: Dominik Mišovic a Daniel Badinka.
     
    63:48
    Kubíček vjel po pravém křídle do pásma a u kruhu vystřelil. Perůtka byl pozorný.
     
    62:27
    Zeman dostal na pravou stranu křižnou přihrávku, po níž ihned pálil, ale Perůtka se stihl přesunout a ještě proti střelci povyjet, takže zasáhl přesně.
     
    61:17
    Po nedorozumění v karlovarské obraně domácí nevystřelil a přišli o pásmo, Puk do něj opět zavezl Dominik Badinka, který však neměl podporu a neměl komu přihrát.
     
    60:36
    Mišovic dostal přihrávku do jízdy, ale po vjetí do útočného pásma zastavil jeho postup u pravého mantinelu jeden z obránců.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Hosté ve třetím dějství vyrovnali, takže uvidíme prodloužení. Otázkou je, jestli do něj zasáhne Daniel Badinka, který zůstal po siréně ležet na obranné modré a na střídačku mu museli pomoct spoluhráči. Vypadá to na problémy s kolenem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:41
    Po buly mohl rozhodnout Stejskal, ale bekhendem zblízka přestřelil.
     
    59:32
    Piráti se rychle vrátili do útoku, ale Ebenstreit vyrazil pokus Dautovského ramenem do ochranné sítě Hra však podle nových pravidel pokračovala a je přerušena až nyní po zákroku hostujícího brankáře.
     
    59:16
    Piráti drželi pásmo, ale Energie přece jen vypíchal puk do středního pásma.
     
    58:37
    Mišovic u zadního mantinelu upadl a puk skončil pod ním. Když ho hráči vydolovali, přihrál Mišovic ležící stále na ledě rukou jednomu ze spoluhráčů, takže Piráti jsou vykázáni do středního pásma.
     
    58:07
    Z pravé strany střílel Pospíšil jen do Ebenstreitovy hrudi, kde puk také zůstal.
     
    57:53
    S návratem vyloučeného karlovarského hráče se domácí dopustili ofsajdu.
     
    57:36
    Energie se dobře brání, rychle dostala puk ze svého obranného pásma, takže Piráti budou mít málo času na postavení přeslovky.
     
    57:18
    Domácí jsou kompletní a začala jejich krátká početní výhoda.
     
    55:52
    Po karlovarském faulu se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    55:52
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (David Šilhan – 2 min., hákování).
     
    55:31
    Ve vlastním oslabení dostali domácí puk opět na Tiltbacha, který neměl tolik času jako při předchozím úniku, proto volil střelu, kterou minul.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., držení).
     
    54:18
    Po Grosskopfově ráně z pravého kruhu na vyrážečku vznikl před Ebenstreitem závar, v němž však defenziva další pokus na karlovaskou branku nepustila.
     
    53:26
    Titlbach s Mišovicem se dostali do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný přihrával z pravé stran, jenže puk šel na paty Mišovice, který ho jen nahrnul na Ebenstreita, jenž zasáhl přesně.
     
    52:53
    Dominik Badinka viděl z vlastního obanného pásma na útočné modré své dvojče Daniela, jenže k němu puk nepustil jeden z obránců.
     
    51:17
    Titlabch měl na holi třetí chomutovské vedení v utkání. Na útočné modré zpracoval přihrávku, otočkou se zbavil beka a jel sám na Ebenstreita, jehož zkoušel překonat bekhendovým blafákem. Nejlepšímu střelci Pirátů však v rozhodující chvíli utekl kotouč, takže kličku nedotáhl k zakončení.
     
    50:55
    Pospíšil dobře napadal u zadního mantinelu za Ebenstreitem, ale přihrávku před branku procpal, takže hosté dostali puk do středního pásma.
     
    49:52
    Energie zvládla situaci po buly ve vlastním obranném pásmu a vyhodila přes všechny čáry. Vzhledem k tomu, že chomutovský obránce si všímal útočníka se však icing pískat nebude.
     
    49:32
    Icing Karlových Varů.
     
    49:04
    Hosté v plném počtu.
     
    48:59
    Hned po buly hosté vyhodili až k Perůtkovi.
     
    48:42
    Teď se Chomutovští usadili před Ebenstreitem, který měl plné ruce práce poté, co Grosskopf pálil z vrcholu pravého kruhu a Svoboda před brankou jeho pokus tečoval. Hostující gólman si však poradil.
     
    48:19
    Po téměř stejné situaci jako v prvním případě přišli Piráti znovu o pásmo, do něhož se zatím nemohou vrátit.
     
    47:31
    Dominik Badinka neuhájil útočnou modrou proti dvěma soupeřům a domácí měli velké štěstí, že se hosté nedostali do samostatného úniku.
     
    47:04
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tobiáš Pastor – 2 min., faul loktem).
     
    46:05
    Šmíd si najížděl před branku na pas z pravého rohu útočného pásma Energie, ale puk mezi tři tyče nevměstnal. Navíc zajel až do gólmana, takže hosté jsou pro postavení útočícího hráče v brankovišti vykázáni do středního pásma.
     
    45:21
    Dautovský vybojoval v rohu po pravici Ebenstreita puk a vyjel s ním k brance, kde to zkusil bekhendem, ale neuspěl.
     
    44:03
    Piráti si chtějí vzít vedení zpět, jenže Ebenstreit si poradil s ránou Grosskopfa z pravého kruhu i pokusem Dautovského z druhé strany.
     
    42:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na začátku karlovarské akce vysekl jeden z hráčů na útočné modré hokejku obránci, takže hosté se dostali až za domácí branku, odkud přišla přihrávka do levého kruhu. Tam se z otočky pod břevno trefil PETR HOLEJŠOVSKÝ. Asistence: Matyáš Váňa.
     
    41:38
    Ze středního pásma skončil puk mimo kluziště, takže se vhazuje u obranné modré čáry Energie.
     
    40:45
    Kubíček v rozhodující fázi svého útočného výletu po levém křídle upadl, takže přihrávku sebrali domácí a upalovali k Ebenstreitovi. Na konci akce byl Dominik Badinka sám mezi kruhy a mířil nad beton, kde však byla připravená lapačka hostujícího brankáře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině nejprve Karlovy Vary otočily vývoj po trefách Matyáše Váni a Víta Zahejského, jenže to samé se povedlo také Pirátům díky Danielu Badinkovi a Dominiku Mišovicovi, jehož druhý gól v utkání stanovil, že i ve druhé přestávce těsně vedou domácí. Třetí část započne přibližně ve 13:29.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ale brankáři moc práce nemají. Střely jsou zblokovány, než doletí k brance.
     
    38:03
    Na druhé straně měl na ose puk po vyražené střele Klobouček, jenže Ebenstreit se stihl přesunout a utěsnit odkrytou část branky.
     
    37:23
    Cipko nahazoval od modré a několikrát tečovaný puk nadělal Perůtkovi pořádné starosti. Domácí gólman ale situaci vyřešil, aniž by hrozil gól.
     
    36:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme tu druhý obrat prostředního děsjtví. DOMINIK MIŠOVIC dostal na levou stranu přihrávku a propálil Ebenstreita podruhé v utkání, takže vrací Chomutovským těsné vedení. Asistence: František Hynek a Adam Titlbach.
     
    35:57
    Teď měli hosté i velkou dávku štěstí. Po sérii dvou vhazování před Perůtkou vyvezli Piráti puk až k Ebenstreitovi, kde Klobouček přihrával z levé strany od brankové čáry do ohně, kam najížděl Daniel Badinka. Od něj se puk odrazil směrem k brance, ale Kubíček ho na poslední chvíli odpálil do bezpečí.
     
    35:21
    Puk sice skončil v chomutovské brance a hosté se chvíli radovali, jenže sudí okamžitě a bez váhání rozpažil, neboť kotouč skončil v brance, která byla úplně mimo své postavení.
     
    34:36
    Handl vlétl po levém křídle do útočného pásma, ale Perůtka si s jeho ránou z kruhu poradil.
     
    34:21
    Domácí v plném počtu.
     
    34:19
    Tohle oslabení už domácí zvládnou, buly se uskuteční na obranné modré čáře Energie.
     
    34:06
    Ani další karlovarských výpad do chomutovského týlu nebyl příliš dlouhý a puk opět putuje ven z útočného pásma Energie.
     
    33:13
    Až nyní se puk dostal do obranného pásma Pirátů, kteří drželi Energie dlouho na distanc. Navíc pobyt Karlovarských před Perůtkou neměl dlouhého trvání a puk už je zase v bezpečí pro domácí, kteří hrají oslabení.
     
    32:38
    Energie přišla na začátku přesilovky o útočné pásmo, ale rychle otočila hru. Přihrávka však směřovala do ofsajdu, takže se vhazuje na modré čáře blíže hostující branky.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká David Grosskopf.
     
    31:17
    Teď měl domácí kanonýr Titlbach ještě větší šanci než před chvílí. Z levé strany z úhlu ale minul odkrytou karlovarskou branku.
     
    31:04
    Piráti dobře zabojovali na vlastní modré a vyrazili kupředu. V náznaku přečíslení to vzal Titlbach na sebe, ale z levého kruhu trefil jen rameno Ebenstreita.
     
    30:28
    Západočechy vyrovnání příliš nepřibrzdilo. Teď přenechal Zeman v levém kruhu zadovkou puk Holejšovskému, který však trefil jen Perůtkovu lapačku.
     
    29:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z karlovarského tlaku je rázem vyrovnání domácích. DANIEL BADINKA postupoval po pravém křídle a z poměrně ostrého úhlu to zkusil na bližší tyč, kde trefil přesně skulinu, kterou puk prošel do sítě. Bez asistence.
     
    28:55
    Holejšovský dostal přesnou přihrávku před branku, kde byl sám, ale přestřelil.
     
    27:56
    Po buly před Ebentreitem se hra přenesla na druhou stranu, kde chybě rozehrál Ibl, ale hosté to po několika vteřinách nepotrestali, neboť Perůtka uhájil svou pravou tyč při výjezdu Zahejského od zadního mantinelu.
     
    27:09
    Energie je po obratu i nadále aktivní, ale teď přišla o pásmo, takže Daniel Badinka vyvážel puk směrem kupředu. Ve střední pásmu však přihrál Stejskalovi na paty, takže domácí se do zakončení nemohli dostat.
     
    25:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    S návratem vyloučeného hostujícího hráče vyrobila domácí obrana chybu, po níž Vojtěch Váňa posunul do levého kruhu VÍTU ZAHEJSKÉMU a ten otočil skóre zápasu přesnou ranou. Asistence: Vojtěch Váňa.
     
    25:06
    Hosté v plném počtu.
     
    24:50
    Piráti chvilku pobyli v útočném pásmu, ale přišli o něj a při návratu se dopustili ofsajdu.
     
    23:36
    Karlovarští zaměstnali domácí defenzivu na několik vteřin, ale nyní stál útočník v brankovišti, takže hosté jsou vykázáni do středního pásma.
     
    23:11
    Úvod oslabení Energie vyšel, protože hned po buly odpálila puk až na druhou stranu k Perůtkovi.
     
    23:06
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Radim Handl – 2 min., krosček).
     
    22:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teď už to hostům vyšlo, neboť vytvořili před Perůtkou pořádnou hradbu těl, v níž byli čtyři hráči. Domácí gólman nic neviděl a puk i díky tomu prošel z hokejky MATYÁŠE VÁNI do branky. Asistence: Zdeněk Šmíd a René Kubíček.
     
    21:51
    Po dalším buly Piráti nedostali puk do středního pásma a málem toho litovali. Pastor dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel bekhendem k tyči, ale Perůtka jeho ránu vykopl.
     
    21:11
    Piráti se osvobodili, ale Karlovy Vary se před Perůtku vrátily. Od modré nahazoval Cipko, s jehož pokusem neměl domácí gólman problémy a puk chytil lapačkou.
     
    20:23
    Šilhan přenechal po přejetí útočné modré puk Vojtěchu Váňovi, který ho však nezpracoval dobře, takže akce Energie skončila místo střely na zadním mantinelu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první dějství jsme sledovali vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách. Domácí využili přesilovku zásluhou Dominika Mišovice a díky tomu vedou, protože Perůtka pochytal všechny střely Energie nebo mu pomohla branková kostrukce. Prostřední dějství začne přibližně ve 12:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Se střelou z levé strany neměl Ebenstreit problémy a pohodlně vyrazil puk na zadní mantinel, kde ho sebrali obránci.
     
    19:11
    Domácí v plném počtu.
     
    19:05
    Na konci přesilovky ještě pálil z pravé strany modré čáry Anton, ale křižnou bombu nevměstnal mezi tři chomutovské tyče.
     
    18:48
    Po buly přišly Karlovy Vary o pásmo, při návratu se pak dopustily ofsajdu.
     
    18:11
    Eneegie se vrátila do útočného pásma, kde se Kubíček uvolnil kličkou na ose, ovšem mířil jen do připraveného Perůtky.
     
    17:42
    V úvodu přesilovky střílel dvakrát z pravé strany Vojtěch Váňa. První pokus zblokovala obrana, následně těsně minul pravou tyč domácí branky. Hned poté dostali Piráti puk do středního pásma.
     
    17:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Samuel Stejskal – 2 min., podrážení).
     
    16:25
    S Kubíčkovým nahozením od modré neměl Perůtka potíže a udržel puk ve výstroji.
     
    15:31
    Dominik Badinka se dostal za karlovarskou obranu, jenže tváří v tvář Ebenstreitovi neuspěl.
     
    14:38
    Po Tiltbachově ráně z levé strany si Šmíd málem srazil puk do vlastní branky, ale ve spolupráci s Ebenstreitem ošemetnou situaci vyřešili.
     
    12:59
    Rychlý kontr Energie zakončoval z levé strany po křižné přihrávce Vojtěch Váňa, ale Perůtka skočil do dráhy puk a vyrazil ho. Následně domácí gólman ustál i situaci u své levé tyče.
     
    11:33
    Po pravém křídle spěchal ke karlovarské brance Titlbach, natlačil se i před obránce, ale v tísni puk do branky nedostal.
     
    11:03
    Až na sklonku přesilovky hosté udrželi pásmo delší dobu a dostali se i ke střelám. Holejšovský však z pravého kruhu trefil Perůtku, minul branku a napotřetí přihrával. Nebezpečí před odkrytou domácí klecí zažehnal Dominika Badinka, který basebalovým úderem odpálil puk do rohu a nedal Zemanovi šanci dorážet. Domácí jsou kompletní.
     
    10:22
    Karlova Vary se stále nemohou usadit v pásmu.
     
    09:31
    Po vysoké holi Energie se vhazuje před hostující brankou.
     
    09:09
    Krátce po buly se domácí osvobodili, puk je až u Ebentreita.
     
    09:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (František Hynek – 2 min., sekání).
     
    08:53
    V závěru přesilovky nevyšla domácím přihrávka na modrou, kterou vystihl Handl a uháněl v oslabení na Perůtku. Toho sice překonal, ale Piráty zachránilo břevno. Hosté jsou kompletní.
     
    08:21
    Piráti se dostali do pásma, ale opět o něj přišli.
     
    07:35
    Energie opět vyhodila přes všechny čáry.
     
    07:08
    Piráti se v útočném pásmu dlouho neohřáli. Hosté totiž dostali puk do středního pásma, takže domácí po nahození nemohli hrát, aby to nebyl ofsajd.
     
    06:53
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Matěj Zeman – 2 min., vražení na mantinel).
     
    06:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají. Pospíšil přenechal po křizném pasu v levém kruhu puk DOMINIKU MIŠOVICOVI, který trefil přesně vzdálenější šibenici. Asistence: Jaroslav Pospíšil a Adam Titlbach.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (David Šilhan – 2 min., podrážení).
     
    04:44
    Dominik Badinka udržel na modré pásmo a po pravém mantinelu se vydal kupředu. Z rohu nahodil na branku tak, že Ebenstreit jen vyrazil před sebe, kde číhal na dorážku Daniel Badinka, jenže přestřelil.
     
    04:35
    Domácí v plném počtu.
     
    04:12
    Hosté přišli o útočné pásmo a při snaze vrátit se do něj zpět se dopustili ofsajdu.
     
    03:39
    Další akce Antona. Ten po návratu Energie do útočného pásma nahodil od modré, jenže Perůtka dobře viděl a udržel puk na hrudi.
     
    03:14
    Anton se snažil zakončit z levé strany, jenže Perůtka svou tyč ustrážil a domácí vyhodili.
     
    02:38
    Energie sice vyhrála buly a chvíli držela pásmo, ale nyní domácí vyhodili až k brance hostů.
     
    02:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., napadení).
     
    01:31
    Karlovy Vary se po buly rovněž nepropracovali do střelecké pozice, a tak útočili Piráti. Hynek zachytil na modré Ebenstreitovo vyhození po mantinelu, ale jeho nahození zblokovali hráči v kruhu.
     
    01:01
    Icing Pirátů.
     
    00:36
    Jako první drželi útočné pásmo Piráti, ale Energie je nepustila od mantinelu, takže domácí se k přímému ohrožení branky nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Postl, Malý, Cipko, Anton, Mähler, Kubíček – Zahejský, Šmíd, M. Váňa, Handl, Šilhan, Pastor, Holejšovský, V. Váňa, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár.

    Rozhodčí: Hacaperka – Kokrment, Janíček.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Týmu Kamila Koláčka s Angelem Krstevem má sice o zápas méně, ale i Piráti završí podkrušnohorským derby s Karlovými Vary úvodní část Extraligy dorostu, neboť souboj s Libercem byl zrušen a čeká se na verdikt STK. Chomutovští zakončí bitvou s Energií šňůru tří zápasů ve třech dnech, z nichž zatím vytěžili jen vysokou výhru v Třemošné. Dominik Badinka stále vládne produktivitě obránců, na jejímž čele má desetibodový náskok na čtyři pronásledovatele.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 22.
    Skóre: 80:54.
    Bilance: 7-0-1-8.
    Využití přesilovek: 28,79 %.
    Oslabení: 85,95 %.
    Trestné minuty: 275.
    Góly v oslabení: 7.
    Brankáři: Alexandr Perůtka – 14 startů/89,19 %, David Štěrba – 4/88,10 %.
    Nejproduktivnější hráč: Dominik Badinka 25 bodů (6+19).
    Nejlepší střelec: Adam Titlbach 18 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Dominik Badinka 19 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Dominik Badinka 25 bodů (6+19).
    Nejlepší +/-: Dominik Badinka +15 (+29, -14).
    Nejtrestanější hráč: Adam Žižka 79 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Chomutov – Litvínov 3:1
    Litvínov – Chomutov 4:3pp
    Chomutov – Plzeň 1:2
    Třemošná – Chomutov 1:11
    Chomutov – Mladá Boleslav 2:5
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    Svěřenci Tomáše Andryse prohráli jediný z posledních šesti duelů, když padli v Mladé Boleslavi, a mají jistou účast v lepší části soutěže a tím pádem i v play-off. Poslední duel už může jen změnit jejich případné nasazení pro druhou část. Energie má společně s Piráty nejlepší přesilovky ve skupině Západ s hodně těží ze střelecké formy Adama Csabiho, který okupuje pátou příčku mezi kanonýry celé soutěže.

    POHLED DO STATISTIK ENERGIE:

    Body: 36.
    Skóre: 86:48.
    Bilance: 11-1-1-4.
    Využití přesilovek: 27,40 %.
    Oslabení: 84,29 %.
    Trestné minuty: 172.
    Góly v oslabení: 7.
    Brankáři: Adam Dybal – 9 startů/86,97 %, Adam Ebenstreit – 7/87,10 %.
    Nejproduktivnější hráč: Adam Csabi 29 bodů (16+13).
    Nejlepší střelec: Adam Csabi 16 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Matyáš Váňa 19 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Jakub Anton 13 bodů (3+10).
    Nejlepší +/-: Jakub Anton +16 (+27, -11).
    Nejtrestanější hráč: Petr Pavelec 32 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ KARLOVÝCH VARŮ:

    Plzeň – Karlovy Vary 3:4sn
    Karlovy Vary – Třemošná 10:2
    Mladá Boleslav – Karlovy Vary 2:1
    PZ Kladno – Karlovy Vary 1:8
    Karlovy Vary – Liberec 4:1
     
    Piráti vs. Energie

    Závěrečné kolo Extraligy dorostu proti sobě v podkrušnohorském derby svede v tréninkové hale ROCKNET ARÉNY domácí Chomutov a hostující Karlovy Vary. Zatímco Severočeši budou bojovat o body, které si případně přenesou do druhé části, tým z lázeňkého města bude chtít urvat tři body, aby se dotáhl na svého západočeského rivala z Plzně. Energie zvítězila v prvním vzájemném souboji, který připadl na úplně první kolo.

    První vzájemný zápas:

    HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov 6:4 (2:1, 2:2, 2:1)
    Branky:
    7., 39. a 42. Král, 16. Kubíček, 28. Pavelec, 41. Anton – 12. Žižka, 26. Ibl, 26. Titlbach, 42. Pospíšil.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 7. Mišovic (Pospíšil, Titlbach), 30. Daniel Badinka, 37. Mišovic (F. Hynek, Titlbach), 65. Dominik Badinka (Mišovic, Daniel Badinka) – 23. M. Váňa (Šmíd, Kubíček), 26. Zahejský (V. Váňa), 43. Holejšovský (M. Váňa)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Postl, Malý, Cipko, Anton, Mähler, Kubíček – Zahejský, Šmíd, M. Váňa, Handl, Šilhan, Pastor, Holejšovský, V. Váňa, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Hacaperka – Kokrment, Janíček
    thejrc.org