Vítkovice – Třinec 2:5 (kon.) | Havířov – Zlín 3:4 (kon.) | Přerov – Olomouc 1:3 (kon.)
Hvězda Praha – Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Poruba 1:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
Pardubice – Tábor 6:5 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Technika Brno 4:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 6:0 (kon.)
Liberec – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 7:3 (kon.) | Slavia – Kobra 12:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
PZ Kladno
Sobota 27.11.2021, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:11
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Darsa – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Maxin – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    58:11
    Před střídačkami vzplanuly emoce a viděli jsme ostrou potyčku. Rozhodčí určitě budou vylučovat, uvidíme, jak rozdělí tresty.
     
    56:13
    Liberecké přečíslení na sebe vzal Damian Hrabčák, Marek Macháček se ještě snažil dorážet. Kladno se silou vůle ubránilo.
     
    53:18
    Samuel Jansa byl důrazný na brankovišti a dorazil volný kotouč za Růžičku. Rozhodčí ovšem gól neuznává pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Z tribuny situace vypadala hodně hraničně.
     
    52:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tomáš Kučera vyslal do samostatného úniku DAMIANA HRABČÁKA, který šanci vyřešil chladnokrevně a trefil se pod brankářovu lapačku. Liberec vede 5:2! Asistence: Tomáš Kučera.
     
    49:43
    Bílí Tygři mohli při vlastním oslabení znovu získat více klidu. Jakub Ehrenberger krásně vystřelil švihem a orazítkoval tyčku!
     
    48:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Maxin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:29
    Velká škoda pro Kladno, že není efektivnější. Arnošt Reckzigel teď jel úplně sám na branku, Ferdinanda Macourka ale nepropálil!
     
    46:36
    Další velká příležitost PZ! Mezi kruhy vyplaval úplně volný Adam Suk, který jen těsně přestřelil Macourkovu klec.
     
    43:25
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Novák – 2 min., podrážení).
     
    42:59
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Velká radost na straně hostů, kteří se přece jenom dostávají na kontakt dvou gólů! Arnošt Reckziegel žabičkou ze středního pásma nádherně našel DAMIANA HASMANA, který si puk ukázkově zpracoval a tváří v tvář Macourkovi zavěsil pod břevno. Asistence: Arnošt Reckziegel.
     
    42:21
    Kladno mělo velkou šanci. David Toman obdržel přihrávku do optimální pozice v mezikruží, správně střílel z první, ovšem Ferdinand Macourek ho vyčapal.
     
    39:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři stihli do konce třetiny ještě jednou posunout skóre. Po hezké akci zvýšil náskok domácích z ostrého úhlu TADEÁŠ VOLOŠÍN. Asistence: Imrich Maxin, Matěj Hájek.
     
    38:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ani vypětí všech defenzivních sil už však Kladno neochránilo od dalšího gólu. Střelu MARKA MACHÁČKA z levé strany vyrazil Růžička nad sebe. Puk se následně snesl do brankoviště a po smolném odrazu od brusle hostujícího Vančury skončil za čarou. Asistence: Diego Pérez.
     
    36:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to domácím vyšlo! Radek Janata z osy hřiště posunul kotouč doprava na DANIELA PEKAŘE, který se z první trefil do odkryté poloviny branky. Oba hráči si tedy prohodili spolupráci z prvního libereckého gólu. Asistence: Radek Janata.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Reckziegel – 2 min., podrážení).
     
    29:54
    Liberec střídá gólmany, Daniela Pecha nahrazuje v polovině utkání Ferdinand Macourek.
     
    25:36
    Fantasticky to udělal Diego Pérez, který na modré čáře dokonale zmátl protihráče a otevřel si cestu až do velké šance. Růžička pokračuje ve velkém výkonu a zasáhl ramenem.
     
    24:46
    Samuel Jansa se natlačil až těsně před Růžičku, který zasáhl betonem. Puk se odrazil přímo k Matěji Hájkovi, který z bezprostřední blízkosti dorážel, ale trefil jen vymrštěnou lapačku brankáře!
     
    19:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jansa – 2 min., hrubost).
     
    19:57
    Obrovská šance Tygrů na závěr třetiny! Jakubec se dostal s pukem za branku a ideálně načasoval přihrávku do kladného úhlu, kde ovšem jeden z domácích ztroskotal na výborném Růžičkovi. Následovala ještě potyčka, ve které Samuel Jansa povalil svého soka.
     
    14:44
    Tadeáš Vološín byl aktivní na brankovišti a v těžké pozici si ještě dokázal kotouč protáhnout mezi nohama. Vladan Růžička zabral ve své kleci co největší prostor a zabránil gólu.
     
    13:22
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Janata – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:03
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Trojna – 2 min., sekání).
     
    10:42
    Severočeši chtějí skóre co nejrychleji otočit. A blízko k tomu měl Matěj Hájek, který skvěle vystřelil z poměrně ostrého úhlu a trefil tyčku.
     
    09:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Daniel Pekař čistě vyhrál vhazování v útočném pásmu a RADEK JANATA pak tvrdou střelou zaskočil Růžičku! Asistence: Daniel Pekař.
     
    06:59
    Radek Janata vyšachoval posledního kladenského beka a objevil se úplně sám před Vladanem Růžičkou. Gólman PZ ovšem forhendový blafák výborně zneškodnil!
     
    00:20
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Překvapivý začátek! PZ uspěly na úvodním vhazování a okamžitě se nahrnuly do útočného pásma. Adam Suk pak zpoza klece našel kladenského kapitána ALEXE SOJKU, který zblízka vymetl horní růžek. Asistence: Adam Suk.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 10. Janata (Pekař), 37. Pekař (Janata), 39. Macháček (D.Pérez), 40. Vološín (Maxin, Hájek), 53. Hrabčák (Kučera) – 1. Sojka (Suk), 43. Hasman (Reckziegel)


    Bílí Tygři Liberec: Pech (30. Macourek) – Ehrenberger, Várady, Jakubec (A), D. Pérez, Macháček, Vápeník, Král – Maxin, Kučera, Hrabčák, Pekař, Vološín, Jansa, Janata (C), Prokůpek, Hájek.
    PZ Kladno: Růžička – Krejča, Darsa, Novák, Frýda, Trojna (A) – Přibyl, Vančura, Sojka, Suk, Reckziegel, Šabada, Hasman, Toman.
    bahis siteleri