Poruba 2011 – Vrchlabí 4:5 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 4:5 (1:3 po s.n.) | Kadaň – Třebíč 0:5 (kont.)
Šumperk – Sokolov 3:5 (kon.) | Kolín – Prostějov 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 1:2 (kon.)
Frýdek-M. – Havířov 4:0 (kon.) | Jihlava – Slavia 4:5 (kon.)
po s.n. (1:3)
VHK ROBE Vsetín
4:5 (1:1, 0:1, 3:2 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 27.11.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš VÁLEK - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Litoměřice.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ VÁLEK.
    58:43 Martin PROCHÁZKA - 4:4
     
    58:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají. V přesilové hře a zároveň při tom, kdy byl Král na střídačce, takže Stadion hrál v šesti se z kruhu prosadil MARTIN PROCHÁZKA. procházka překonal domácího strážce klece, jelikož si Málek nepohlídal tyč, tak hostující střelec neměl těžkou práci otvor pod horní rám branky trefit. Asistence: Jaroslav Kracík a Roman Přikryl.
    52:13 Jan BERGER - 4:3
     
    52:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To byla rychlost a Vsetín opět vede o jeden gól. Král si věřil na JANA BERGERA a chtěl kotouč odehrát holí, což se mu nepovedlo a puk skončil právě na holi vsetínského forvarda, jenž na milimetry zakončil. Klikorka se ještě snažil kotouč zastavit ala marně. Puk přešel modrou čáru u pravé tyče. Asistence: David Klímek a Jakub Jenáček.
    51:24 Martin KADLEC - 3:3
     
    51:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To je smůla pro domácí. Sotva šek Vsetín do vedení, tak je srovnáno. Na 3:3 vstřelil branku hostující MARTIN KADLEC, jenž získal kotouč na svoz hůl zpoza klece a překonal Málka. Asistence: Jaroslav Kracík a Sebastián Malát.
    50:50 Luboš ROB - 3:2
     
    50:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otáčí zápas a jde do vedení. Hned po buly se kotouč dostal k domácímu kanonýrovi LUBOŠI ROBOVI, jenž vymetl Královu šibenici a Valaši v zápase znovu od samého počátku vedou. Stav zápasu je 3:2. Asistence: Adam Hořanský a Tomáš Pitule.
    45:48 David BŘEZINA - 2:2
     
    45:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! To byla pohledná a rychlá akce Vsetínských. Klímek poslal zadovku na DAVIDA BŘEZINU, jenž svou přesnou ránou vyrovnal stav utkání. Na Lapači se dnes již potřetí bude začínat od znova. Asistence: Daniel Klímek a Jan Berger.
    20:40 Roman PŘIKRYL - 1:2
     
    20:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion jde zkraje druhé třetiny do vedení. Před brankou hrozil Přikryl, jenž se pokoušel na dva pokusy překonat Málka. To se mu sice nepovedlo, ale následně se kotouč dostal k Válkovi, jenž si jej zpracoval, vypracoval si dobrou pozici v mezikruží a vystřelil. Jeho rána byla ještě tečována v předbrankovém prostoru ROMANEM PŘIKRYLEM. Hosté jdou do vedení 2:1. Asistence: Lukáš Válek.
    11:01 Jan HOLÝ - 1:1
     
    11:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Této střele od modré čáry, která měla mnohem menší charakter hrozby, vzhledem k těm, co bylo k vidění před chvílí. Na pátý pokus v řadě z hole JANA HOLÉHO už domácí maskovaný muž nestačil. Litoměřice srovnaly krok. Stav Na Lapači je nyní 1:1. Asistence: Roman Přikryl a Riku Sihvonen.
    04:30 Roman PŮČEK - 1:0
     
    04:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROMAN PŮČEK se nyní dostal ke kotouči po chybné rozehrávce obránce Černohorského. Valach se zmocnil kotouče a vstal tváří v tvář Královi, jehož svou šikovnou prací překonal. Vsetín otevírá skóre a jde do vedení. Asistence: Bez asistence.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 5. R. Půček, 46. D. Březina (Klímek, Berger), 51. Rob (Hořanský, Pitule), 53. Berger (Klímek, J. Jenáček) – 12. J. Holý (R. Přikryl, Sihvonen), 21. R. Přikryl (Válek), 52. M. Kadlec (Kracík, Malát), 59. Martin Procházka (Kracík, R. Přikryl), rozh. náj. Válek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Ondřej Procházka (LTM)
    0:1   Luboš Rob (VSE)
    2. série:
    0:2   Lukáš Válek (LTM)
    0:2   Michal Gago (VSE)
    3. série:
    0:2   Martin Procházka (LTM)
    1:2   Adam Zeman (VSE)
    4. série:
    1:3   Jaroslav Kracík (LTM)
    1:3   David Březina (VSE)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach (A), Ondračka, Smetana, J. Jenáček, Hryciow, Buchta – R. Půček, Pitule, Rob – Gago, R. Vlach, A. Zeman – Berger, D. Březina (C), Klímek – Hořanský, Kucharczyk (A), Vítek.
    Trenér: Roman Stantien

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Pinkas, Výtisk (C), J. Holý (A), Černohorský, Kottek, Klikorka – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, J. Jícha, Martin Procházka – Malát, M. Kadlec, Koláček – Berka, Kracík, T. Urban.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Bejček, Šudoma – Kleprlík, Konvička

    Diváci: 1000
    thejrc.org