Poruba 2011 – Vrchlabí 4:5 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 4:5 (1:3 po s.n.) | Kadaň – Třebíč 0:5 (kont.)
Šumperk – Sokolov 3:5 (kon.) | Kolín – Prostějov 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 1:2 (kon.)
Frýdek-M. – Havířov 4:0 (kon.) | Jihlava – Slavia 4:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:5 (1:2, 3:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Sobota 27.11.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Šteiner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    59:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniel Krejčí – 2 min., podrážení).
     
    59:20
    Jihlava zkouší hru v šesti.
    58:34 Jan KERN - 4:5
     
    58:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Chyba Dukly v obraně končí gólem Slavie. Obranná dvojice se zajímala pouze o jednoho z útočníků Pražanů, a tak se k volnému puku dostal JAN KERN a dělovkou překonal brankáře Zhukova.
    48:02 David ŠTEINER - 4:4
     
    48:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Po vhazování se k puku dostala Slavia a vystřelila z kruhu. S touto akcí si Zhukov ještě dokázal poradit, na střelu bekhendem u tyči od DAVIDA ŠTEINERA už ale nedokázal zareagovat. Bez asistence.
     
    43:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Maxim Žukov – 2 min., podrážení). Trest odpyká Martin Berčík.
     
    39:20
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Žejdl – 2 min., podrážení).
    38:30 David ŠTEINER - 4:3
     
    38:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia získaný puk nakonec proměňuje v gól. Jaroslav Brož přihrál z kruhu k tyči na volného DAVIDA ŠTAINERA a ten dokázal zblízka vyzrát na Zkuhova a dorazit. Asistence: Jaroslav Brož, Tomáš Pšenička.
    36:50 Vladislav HOUŠKA - 4:2
     
    36:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde do dvoubrankového vedení. Martin Berčík připravil za brankou jednoho z hostujících obránců o puk, sjel si s ním až ke kruhu, kde přihrál na VLADISLAVA HOUŠKU, který pohotově zakončil. Asistence: Martin Berčík.
    35:25 Daniel KOWALCZYK - 3:2
     
    35:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a jde podruhé v utkání do vedení. Harkabus přihrál na modrou DANIELU KOWALCZYKOVI a ten mířil přesně do horního rohu. Asistence: Tomáš Harkabus, Richard Cachnín.
     
    33:59
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tadeáš Hejda – 2 min., držení).
    26:31 Miroslav JUDA - 2:2
     
    26:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se štěstím vyrovnává skóre zápasu. Puk doklouzal k osamocenému MIROSLAVU JUDOVI, který bekhendem poslal puk mezi Málkovými betony až za brankovou čáru. Asistence: Richard Cachnín.
     
    17:17
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 5 min. + osobní trest do konce utkání, napadení). Trest odpyká Martin Berčík.
    16:56 Lukáš ŽEJDL - 1:2
     
    16:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    V CZ LOKO Aréně právě došlo k celkem podivné situaci. Dorážku za Zkuhova od LUKÁŠE ŽEJDLA rozhodčí původně neuznali kvůli zakončení po přerušení hry, nicméně po krátké diskusi Slávistů s rozhodčími je gól uznán a fanoušci na stadionu se hodně zlobí. Hosté nakonec zřejmě stihli zakončit ještě před přerušením hry. Bez asistence.
     
    12:15
    Jihlava si mohla vzít svoje vedení zpět. Harkabus ujel obráncům Slavie ale nedokázal překonat Málka z kruhu. Ani dvě velké šance od modré Daniela Kabelky nekončí v síti Slavie.
     
    09:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Daniel Kowalczyk – 2 min., hákování).
    07:02 Filip VLČEK - 1:1
     
    07:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia vyrovnává na 1:1. FILIP VLČEK objel s pukem branku a z pravého kruhu vystřelil na Zhukova. Zdálo se, že brankář Dukly si dokázal s tímto pokusem poradit, jenže puk mu nakonec prošel mezi betony. Asistence: Václav Veber.
     
    05:40
    Jaroslav Brož se dostal sám před Zkuhova a pokusil se ho překvapit bekhendovou kličkou, Jihlavský gólman ale stihl včas sklapnout betony. Ani následná Pšeničkova dorážka gólem nekončí.
    03:45 Jiří FRONK - 1:0
     
    03:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla otevírá skóre dnešního utkání. Havránek přihrál JIŘÍMU FRONKOVI mezi kruhy a ten se trefuje přízemní střelou těsně k levé tyči. Asistence: Tomáš Havránek.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 4. Fronk (T. Havránek), 27. M. Juda (Cachnín), 36. Kowalczyk (T. Harkabus, Cachnín), 37. Houška (Berčík) – 8. Vlček (Veber), 17. Žejdl, 39. Šteiner (Jaroslav Brož, T. Pšenička), 49. Šteiner, 59. Kern


    HC Dukla Jihlava: Žukov (Maláč) – Bilčík (A), Zeleňák, L. Mareš, Eliáš, Kowalczyk, Niko, Kabelka – T. Havránek, Lichanec, Fronk – F. Seman, Skořepa (C), Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Harkabus, Houška, Berčík.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Slavia Praha: R. Málek (M. Michajlov) – Daniel Krejčí, Veber, T. Duda, Zelingr, Hejda, Mikuláš Hovorka, R. Havel – Poletín (C), P. Machač, V. Bílek – Vlček, Žejdl, Kern – Jaroslav Brož, T. Pšenička, Šteiner – D. Petrov, J. Doležal (A), Vracovský.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Valenta, Hucl, Měkýš, Polák
    thejrc.org