Chicago – St. Louis 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:6 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 7:1 (kon.)
Anaheim – Ottawa 4:0 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.) | Nashville – New Jersey 4:2 (kon.)
Columbus – Vancouver 4:2 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Seattle 3:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:1 (kon.) | San Jose – Toronto 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Sobota 27.11.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:44 John TAVARES - 1:4
     
    30:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    V přesilovce se prosazuje JOHN TAVARES, jeho dorážka trestá předchozí faul Marca-Édouarda Vlasice. Sharks se nachází v hluboké krizi, naopak Torontu v těchto chvílích vychází úplně vše. Také proto přijde změna v domácím brankovišti. Tavares těžil z další aktivity Williama Nylandera, který dnes počtem zakončení určitě nešetří. Asistence: William Nylander a Mitchell Marner.
    25:00 Auston MATTHEWS - 1:3
     
    25:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jak to může být jednoduché. Sandin narýsoval úsečku na hůl Liljegrena, od něj už puk mířil rovnou na bránu, kde ještě jemně tečoval Michael Bunting. James Reimer úvodní zákrok zvládnul, ale na brankovišti parkující AUSTON MATTHEWS mu bezprostřední dorážkou nedal příležitost k opakované reakci. Maple Leafs se ujímají dvoubrankového vedení. Asistence: Michael Bunting a Timothy Liljegren.
    05:16 Wayne SIMMONDS - 1:2
     
    05:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesně 32 vteřin si domácí užívali vyrovnaný stav. Misky vah ovšem na stranu Maple Leafs znovu převrací český útočník David Kämpf. Muž, jehož start byl před dnešním utkáním hodně nejistý, vypálil na bránu a urostlý WAYNE SIMMONDS dokázal kotouč velmi nepříjemně tečovat. James Reimer nenašel reakci a podruhé v krátkém čase inkasuje. Asistence: David Kämpf a Nick Ritchie.
    04:44 Nick BONINO - 1:1
     
    04:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno. Neuběhlo ani pět minut a fanoušci tohoto utkání už mohli spatřit druhý gól. V útočném rohu nevzdal boj o kotouč ani v pádu Noah Gregor. Posunul černou pryž před NICKA BONINA a ten z ostrého úhlu šokoval mladého gólmana v kleci Maple Leafs. Rána prošla mezi betony. Asistence: Noah Gregor a Erik Karlsson.
    00:32 William NYLANDER - 0:1
     
    00:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    O faul se v útočném pásmu hlásil Tomáš Hertl, nicméně nedočkal se a Toronto z první akce udeřilo. Přihrávku Morgana Riellyho lehce protečoval John Tavares a zcela volný WILLIAM NYLANDER už si v samostatném úniku věděl rady. Kotouč si navedl na bekhendovou stranu a po ledě zakončil bezpečně. Asistence: John Tavares a Morgan Rielly.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 5. Bonino (Gregor, E. Karlsson) – 1. W. Nylander (Tavares, Rielly), 6. Simmonds (Kämpf, N. Ritchie), 25. Matthews (Bunting, Liljegren), 31. Tavares (W. Nylander, Marner)


    San Jose Sharks: J. Reimer (31. Hill) – M. Ferraro (A), B. Burns (A), J. Middleton, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, R. Šimek – T. Meier, Couture (C), Balcers – Barabanov, Hertl (A), Gregor – Cogliano, Bonino, Gadjovich – Nieto, Weatherby, Labanc.
    Trenér: Bob Boughner

    Toronto Maple Leafs: Woll (J. Campbell) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, R. Sandin, Liljegren – Bunting, Matthews (A), Marner (A) – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – N. Ritchie, Kämpf, Simmonds – Engvall, K. Semjonov, Spezza.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Anderson, Skilliter – Brisebois, Hunt
    thejrc.org