Opava – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Hronov – Letňany 2:1 (po pr.) | Cheb – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
Písek – Klatovy 8:3 (kon.) | Příbram – Kobra 0:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 11:0 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 5:2 (kon.) | Kometa Brno B – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:4 (kon.)
Řisuty – Tábor 2:5 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HC Tábor
Sobota 27.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:30
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kohouti v oslabení odskakují na rozdíl tří branek! Petr Zíb za bránou hostů vybojoval puk a před bránou se ho poté zmocnil RADEK SEIDL, který přesnou střelou pod břevno navýšil skóre! Asistence: Petr Zíb.
     
    37:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté znovu vedou o dva góly! Radek Seidl vystřelil od modré čáry a před bránou puk tečoval za záda brankáře LUKÁŠ ENDÁL! Asistence: Radek Seidl a Kamil Černý
     
    36:20
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí nevystřídali ideálně a zůstali v pásmu tři na pět protihráčů. Míč si před bránu navedl LUKÁŠ KŘÍŽ, jehož zakončení se otřelo o tyčku a skončilo v síti! Asistence: Petr Zíb a Lukáš Endál.
     
    30:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! František Matula se po zablokované střele jednoho z hostů dostal k puku. Následně našel PETRA JANEČKA, který si najížděl mezi obránce. Ti na něj úplně zapomněli a domácí útočník tak byl v tváří v tvář s Dvořákem, kterého prostřelil přízemní střelou! Asistence: František Matula.
     
    25:44
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Adam Zich vybruslil z pravé strany s kotoučem. Od modré čáry poté přesnou přihrávkou našel u brány PETRA PATYKA a domácí kapitán už měl úlohu snadnou! Asistence: Adam Zich a Michal Kučera.
     
    22:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté proměnili přesilovou hru a dávají na 2:0! Celá akce jde za ONDŘEJEM ŠULEKM, který s pukem vjel do pásma soupeře, vyhnul se obránci a přesným zakončením překonal brankáře. Asistence: Josef Hasman.
     
    06:05
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Už to vypadalo, že Tomáš Pařízek bude od modré čáry střílet, nakonec se ale chytře rozhodl pro přihrávku na JANA RADOŠE, který puk tečoval za záda brankáře. Asistence: Tomáš Pařízek a Milan Dančišin.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 26. Patyk (Zich, M. Kučera), 31. Janeček (Matula) – 7. Radoš (Pařízek, Dančišin), 23. Šulek (Hasman), 37. Kříž (Zíb, Endál), 38. Endál (Seidl, Černý), 52. Seidl (Zíb)


    HC Řisuty: Pánek (Stahl) – Matula (A), Škutina, Malovický, Zich, J. Kučera, Flachs – Janeček, Havlůj, Čermák – Řepka, Patyk (C), Rendla – M. Kučera, Fortelka (A), Výrut.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Tábor: Dvořák (Kolář) – Kříž, Radoš, Pařízek, Havelka, Černý (A), Hajič, Čížek, Hubata – Matušík, Hasman, Endál (A), Prášek, Chocholoušek, Dančišin, Zíb, Zayml, Šulek, Seidl (C).
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Kraval – Kučera, Hradil
    thejrc.org