Vsetín – Přerov 2:3 (kon.) | Chrudim – Kobra 5:1 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:6 (kon.)
Ústí n/L – Písek 7:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2011 1:3 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 28.11.2021, 16:45 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    54:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jak teď branka padla mi asi alepoň pro tento moment zůstane záhadou. Ved hře bylo mnoho hokejek, poté i přikopnutí kotouče, následně se za Ryšavým rozvlnila síť bez toho, aniž by byl kterýkoli z domácích hráčů v pohybu, nebo aby alespoň naznačoval jakoukoli aktivitu. Ale tyto akce "z ničeho" jsou důvodem, proč dnes hosté nad domácí vedou, nyní už 3:1. Druhou branku si připsal LUDVÍK LYSONĚK.
     
    49:44
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci snižují. Kontaktní branku Šumperka se povedlo vstřelil od modré čáry přesně mířícímu JAKUBU HORKÉMU, jenž překonal dosud velmi dobře chytajícího Slíže. Asistence: Matěj Blaháček a Filip Cekr.
     
    24:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba jde do dvoubrankového vedení. Stále sice nejsou na ledě vidět očividné šance, ale i z nich se dá občas něco vytvořit. Nyní se z předbrankového prostoru trefil JAKUB PLEVKA. Asistence: Isin Dinmukhammed a Ludvík Lysoněk.
     
    07:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba jde do vedení. Dobrý prostor si na ledě vytvořil kapitán Halata, jenž zkoušel z mezikruží překonat Ryšavého. To se mu nepodařilo. Následně se ale kotouč dostal po odražení od betonů na hokejku PAVLA CHOVANCE, který měl před sebou prázdnou klec a bez větších problémů do ní zakončil. Asistence: Matěj Halata.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 50. Horký (Blaháček, Cekr) – 8. Chovanec (Halata), 25. Plevka (Dinmukhammed, Lysoněk), 55. Lysoněk


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Holub, Blaháček, Minařík, Netolický, Plhal (C), Cekr David, Cekr Filip – Tomiczek, Šotkovský, Havel, Šembera (A), Polách (A), Ševčík, Haas, Šucha, Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (Drabčík) – Dinmukhammed, Černý (A), Macias, Mrozek, Ludvík, Kelnar – Mikula, Halata (C), Lysoněk, Barčák, Prokeš, Siekierkam Koudelný, Chovanec, Kolat, Urbančík, Plevka.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Novotná – Bezděk, Peluha
    thejrc.org