HC Slovan – Poprad 4:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 2:3 (kon.) | Prešov – Michalovce 0:0 (odl.)
Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 0:0 (odl.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
HK Poprad
sk Neděle 28.11.2021, 16:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:52
    Poprad dal gól!
    Popradu patrí aj úvod tretej tretiny, tentokrát je to aj s gólom. Livingston prihral z úrovne bránkovej čiary ADAMOVI DRGOŇOVI, ktorý puk nadvihol a dostal za Windsora. 4:2.
    Asistencie: James Livingston, Dávid Skokan
     
    29:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Využitá presilovka a Slovan vyhráva 4:1. Opäť prešla cez pásmo krížna prihrávka, Yogan nabil JOONOVI JÄÄSKELÄINENOVI a ten vymietol pavučinu.
    Asistencie: Andrew Yogan, Milan Kytnár
     
    27:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ulrychovi sa naskytla možnosť ísť do brejku, no nepochopiteľne prihrával dozadu a tým naštartoval prečíslenie Slovana. Kytnár nahral TOMÁŠOVI MATOUŠKOVI, ktorý sa pohral s pukom a rutinérsky zakončil. Slovan vyhráva opäť o dva góly.
    Asistencie: Milan Kytnár, Daniel Gachulinec
     
    23:52
    Poprad dal gól!
    Popradčania znižujú na 1:2. Arnielovu tečovanú strelu príklepom Windsor vykopol pred seba betónom, no tam číhal DÁVID BONDRA, ktorého dorážka skončila v sieti.
    Asistencie: James Arniel, Daniel Brejčák
     
    17:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme, no Livingstonovi po prihrávke puk preskočil hokejku. Slovanisti sa v oslabení dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Matoušek prihrávku neostal, ale WILLIAM RAPUZZI trafil presne pomedzi Tomekove betóny a posiela Slovan do dvojgólového vedenia!
     
    05:27
    Slovan Bratislava dal gól!
    Matoušek výborne zakryl Tomekovi výhľad, čo na strelu príklepom využil Valach, z osi klziska trafil presne ponad lapačku. Napokon tam bol ešte jemný teč RASTISLAVA GAŠPARA, ktorému je gól pripísaný. Slovan sa ujíma vedenia 1:0.
    Asistencie: Juraj Valach, Tomáš Matoušek

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 6. Gašpar (Valach, Matoušek), 18. Rapuzzi, 28. Matoušek (Kytnár, Gachulinec), 30. Jääskeläinen (Yogan, Kytnár) – 24. Bondra (Arniel, Brejčák), 41. Drgoň (Livingston, Skokan)


    HC SLOVAN Bratislava: Windsor (Gudlevskis) – MacKenzie, Golian, Gachulinec, Sersen, Valach, Maier, Krakovský, Beňo – Yogan, Harris, Takáč – Jääskeläinen, Rapuzzi, Haščák – Gašpar, Kytnár, Matoušek – Šotek, Bezák, Sukeľ
    Trenér: Robert Döme

    HK Poprad: Tomek (Čiliak) – Brejčák, Drgoň, Rymsha, Demo, Novajovský, Ulrych, Jevoš, M. Mešár – Livingston, Skokan, Svitana – Bondra, Arniel, Ully – Vandas, F. Mešár, Handlovský – Kundrík, Bjalončík, Valigura
    Trenér: Corey Neilson

    Rozhodčí: Stano, D. Konc st. – Gegáň, Junek
    thejrc.org