Boston – Detroit 1:2 (kon.) | Florida – Washington 5:4 (kon.) | New Jersey – San Jose 2:5 (kon.)
St. Louis – Tampa 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – Columbus 6:0 (kon.) | Minnesota – Arizona 5:2 (kon.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:5 (1:2 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
San Jose Sharks
Středa 01.12.2021, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:59 Timo MEIER - 2:5
     
    56:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Ty Smith pod tlakem Hertla hrál naslepo za sebe po mantinelu. K volnému puku dojel nejrychleji TIMO MEIER a z poměrně velkého úhlu trefil odkrytou svatyni soupeře. Bez asistence.
     
    56:37
    Hokejisté v červených dresech získali útočné pásmo a trenér Lindy Ruff da pokyn Blackwoodovi k opuštění brány. Ďáblové zkouší powerplay!
    52:49 Jesper BRATT - 2:4
     
    52:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Je zaděláno na drama! Po chybě Middletona vyslal Johnsson do úniku krajana JESPERA BRATTA, který se nenechal rozhodit dvojicí dotírajících protihráčů a forhendem vypálil neomylně nad lapačku Reimera. Asistence: Andreas Johnsson.
    49:12 Tomáš TATAR - 1:4
     
    49:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Česko-slovenská spolupráce vykřesala pro Ďábly alespoň malou jiskřičku naděje. Střelu Zachy vyrazil James Reimer vyrážečkou do vzduchu a byl to TOMÁŠ TATAR, kdo bekhendem šikovně usměrnil touš k levé tyči mimo dosah brankářova betonu. Asistence: Pavel Zacha a Nico Hischier.
     
    34:42
    Komplikace Ďáblů nekončí. Rozhodčí posílají domácí mužstvo do čtyř, P. K. Subban totiž krosčekem poslal k ledu střelce čtvrtého gólu Karlssona.
     
    34:34
    A znovu fantastický Mackenzie Blackwood! Po výměně puku mezi Nietem a Gregorem jej nepřekvapil ani bekhendový blafák prvního jmenovaného, jehož zakončení vykopl koncem levého betonu!
    31:30 Erik KARLSSON - 0:4
     
    31:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Druhý gól Žraloků v průběhu jediné minuty, hráči New Jersey jsou na ručník! První nahrávku Barabanova zblokoval Smith, nicméně ruský útočník dostal druhou příležitost a počínal si výrazně lépe. Počkal na ideální příležitost k přihrávce k levé tyči na ERIKA KARLSSONA, švédský obránce pak střelou z první propálil marně se přesunujícího Blackwooda. Asistence: Alexandr Barabanov a Rudolfs Balcers.
    30:49 Timo MEIER - 0:3
     
    30:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nejproduktivnější hráč San Jose v sezóně TIMO MEIER využívá přesilovku a pro svůj tým vybudoval již tříbrankový náskok! Do levého kruhu obdržel parádní pas od kapitána Couturea, načež vypálil nechytatelně na zadní tyč, švýcarskému útočníkovi pomohla i levé tyčka. Asistence: Logan Couture.
     
    30:17
    Jesper Bratt dnes podruhé odjíždí na trestnou lavici. Po týmovém trestu nyní bude pykat vlastní vinou, háčkem si pomohl k puku na úkor Karlssona.
     
    24:14
    Hostující střídačka navíc obdržela menší dvouminutový trest za zdržování hry. Nejenže tedy inkasovala druhý gól, ale v oslabení klidně může přijít třetí. týmový trest odpyká Bratt.
     
    24:14
    Všechno bylo v pořádku, gól platí!
     
    24:14
    Domácí kouč Lindy Ruff zkouší coach challenge kvůli údajnému ofsajdu. Rozhodčí si nyní jdou celou situaci překontroloval k videu.
    24:14 Jacob MIDDLETON - 0:2
     
    24:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Boughnera odskakují na rozdíl dvou branek! Gregor nezazmatkoval a místo složitého zakončení našel v levém kruhu volného JACOBA MIDDLETONA, proti jehož svižnému pokusu do pravé šibenice neměl Blackwood nárok. Asistence: Noah Gregor a Alexandr Barabanov.
    08:29 Gregor si na druhý gól musí počkat, Blackwood jej vychytal levým ramenem
     
    08:29
    Hosté navíc předvedli i útočný výpad v oslabení a na hokeje měl druhou trefu Noah Gregor, křižný pokus k pravé tyči vyrazil Blackwood levým ramenem!
     
    06:43
    První přesilovou hru si zahrají Ďáblové z New Jersey. Přečíslení zastavil Brent Burns, jenž hákováním zabránil v zakončení Gravesovi.
    04:26 Noah GREGOR - 0:1
     
    04:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se z nenápadné akce ujímají vedení! Tvrdou střelu Radima Šimka vyrazil Blackwood pouze před sebe. NOAH GREGOR následně přetlačil obránce Smithe a bekhendovou dorážku poslal nad levé rameno gólmana do sítě. Asistence: Radim Šimek a Marc-Édouard Vlasic.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 50. Tatar (Zacha, N. Hischier), 53. Bratt (A. Johnsson) – 5. Gregor (R. Šimek, M.-É. Vlasic), 25. J. Middleton (Gregor, Barabanov), 31. T. Meier (Couture), 32. E. Karlsson (Barabanov, Balcers), 57. T. Meier


    New Jersey Devils: Blackwood (J. Bernier) – D. Hamilton, Graves, Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban, Ty Smith – Šarangovič, N. Hischier (C), J. Hughes – Bratt, Mercer, A. Johnsson – Tatar, Zacha, Kuokkanen – Bastian, M. McLeod, Vesey.
    Trenér: Lindy Ruff

    San Jose Sharks: J. Reimer (Hill) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson (A), J. Middleton, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl (A), Barabanov – Gregor, Bonino, Nieto – Labanc, Pederson, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: Meier, MacDougall – Berg, Flemington

    Diváci: 13 492
    thejrc.org