NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 02.12.2021, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    55:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice dramatizují dnešní utkání a na Jihlavu ztrácí už jen gól. ONDŘEJ KRČMARSKÝ dostal puk na brankoviště, na nic nečekal a z první zakončil do horního rohu. Asistence: Jakub Fibigr, Michal Činčala.
     
    48:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede už o dvě branky. Střelu Löfflera od kruhu dotečoval za Smolkova záda ANDREJ KLAPICA. Asistence: Dominik Löffler, Adam Veselský.
     
    39:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Dukla se tři vteřiny před koncem dostává do vedení. ANDREJ KLAPICA se dokázal prosadit v samotném závěru třetiny a domácí se poprvé v utkání dostávají do vedení: Asistence: Kevin Coufal, Adam Veselský.
     
    39:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se v závěru třetiny podařilo vyrovnat. ADAM VESELSKÝ nastřelil tyč, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Dominik Löffler.
     
    32:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla využívá přesilovou hru a dotahuje se na rozdíl jediné branky. Po vhazování přihrál Ošmera k modré na DENISE JELETZE, který ukázkovou střelou trefuje horní roh Smolkovy branky. Asistence: Adam Ošmera.
     
    26:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté ihned přidávají i druhou branku. Po přihrávce Fojtíka to MARKUS SAXA neměl těžké, pouze poslal kotouč do zcela odkryté části branky. Asistence: Vojtěch Fojtík, Sebastian Glas.
     
    25:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní se už hosté dostávají do vedení. JAKUB LAZÁR se prosadil střelou bekhendem z minimálního úhlu, na kterou Černý nedokázal zareagovat. Asistence: Ondřej Krčmářský.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 33. Jeletz (Ošmera), 40. Veselský (Löffler), 40. Klapica (Coufal, Veselský), 49. Klapica (Löffler, Veselský) – 26. Lazár (Krčmářský), 27. Saxa (Fojtík, Glas), 56. Krčmarský (Fibigr, Činčala)


    HC Dukla Jihlava: Černý (Uhrin) – Vandas, Löffler, Jeletz, Ošmera, Jungwirth, Hamřík – Coufal, Veselský, Klapica – Vojáček, Kudrna, Habermann – Chlubna, Modl, Váňa
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Chaloupka, Lazár, Fibigr, Činčala, Falhar, Man, Čuba, Řehulka – Krčmarský, Štiak, Lerch – Saxa, Glas, Fojtík – Vítek, Žídek, Fasner
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Karpíšek – Kučera, Smetková
    thejrc.org