NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:5 (0:3, 2:2, 2:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 02.12.2021, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    52:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď měl ADAM TITLBACH štěstí. Puk šel z obraného pásma Chomutova ven podél pravého mantinelu, proklouzl obránci Litvínova a skončil na holi Adama Titlbacha, který sám proti brankáři nezaváhal a zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: František Hynek.
     
    46:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hezký rychlý útok domácích, díky kterému se dostávají na rozdíl dvou branek. Samusel Stejskal našel zpoza brány DAVIDA GROSSKOPFA, který okamžitým pokusem z levého kruhu našel protější horní roh litvínovské branky. Asistence: Samuel Stejskal.
     
    38:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde z pokračujícího tlaku do třígólového vedení. Lukáš Tůma zpoza brány našel před ní MARTINA ŠČISLÁKA, který trefil šibenici chomutovské branky. Asistence: Lukáš Tůma a Václav Raichl.
     
    31:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    DOMINIK ČECH se dostal na spodní hranici pravého kruhu k vyraženému kotouči, který okamžitě vracel do brány, kde byl rozhozený Perůtka z předchozího zákroku. Letící kotouč ještě ztečoval obětavý obránce, ale přesto se od něj puk odrazil do branky. Asistence: Matěj Maštalířský a Radek Vyhlídal.
     
    26:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    ADAM TITLBACH nasadil rychlé tempo a dostal se do akce dvou proti jednomu, jenomže k přihrávce se nedostal, tak si po levé straně zatáhl kotouč za bránu, vyjel zpoza ní a z pravého kruhu trefil mezeru mezi Tuhého betony. Bez asistence.
     
    23:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle byla krásná individuální akce ADAMA TITLBACHA, který se protáhl podél obránce, dostal se za něj a povedeným bekhendovým blafákem do vrchních pater branky snížil. Asistence: Vojtěch Čihař a František Hynek.
     
    14:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov bleskurychle využil početní výhodu a byla to opravdu pěkná akce do prázdné brány. Jakub Bednařík našel z pravého kruhu v brankovišti JANA PEROUTKA, který jenom nastavil hůl a skóroval. Asistence: Lukáš Tůma a Jaroslav Bystřický.
     
    06:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pirátům nevychází rozehrávka, z čehož Litvínovští vytěžili druhou branku. PETR DUDÁČEK se dostal ke kotouči mezi kruhy, odkud prostřelil Perůtku, ten si na kotouč sáhl, ale málo. Asistence: Václav Raichl.
     
    01:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Akci začal Bednařík, ale téměř sám proti brankáři neuspěl. Z pokračující akce udeřil LUKÁŠ TŮM, když vyrazil z rohu, položil si přejetím přes osu brankáře a skóroval. Asistence: Daniel Prokeš a Jakub Bednařík.

    Libor Kult

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 24. Titlbach (Čihař, Hynek), 27. Titlbach, 47. Grosskopf (Stejskal), 52. Titlbach (Hynek) – 2. Tůma (Prokeš, Bednařík), 7. Dudáček (Raichl), 15. Peroutka (Tůma, Bystřický), 32. Čech (Maštalířský, Vyhlídal), 39. Ščislák (Tůma, Raichl)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – D. Svoboda, Pokorný, F. Hynek, Ibl, Žižka – Kokman, Klobouček, Stejskal, Grosskopf, Titlbach, Mišovic, Vaněk, Čihař
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Litvínov: Tuhý (Kokhanin) – Souček, Síč, Vyhlídal, Bystřický, Prokeš, Dudáček – Ščislák, Horský, Maštalířský, Liška, Bednařík, Raichl, Peroutka, Tůma, Čech
    Trenér: Radek Mrázek

    Rozhodčí: Hrdlička – Bernard, Kučera

    Diváci: 50
    thejrc.org