Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 3:4 (po pr.)
Salzburg – Vítkovice 2:1 (1:0 po s.n.) | Zlín – Sparta 5:4 (po pr.) | Havířov – K. Vary 4:3 (3:2 po s.n.)
Motor ČB – Olomouc 3:7 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:5 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 1:6 (kon.)
Třinec – Plzeň 3:6 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
5:4 (2:0, 2:1, 0:3 - 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 03.12.2021, 17:00DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Partner:
     
    63:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nakonec přeci jen vítězí! ŠIMON FRÖMEL dostal skvělo přihrávku od obránce Tadeáše Talafy a sám uháněl směr hostující brankář. Frömel nakonec zvolil jako zakončení svižnou střelu a nemýlil se. . Asistence: Tadeáš Talafa.
     
    62:13
    Velkou šanci Sparty z druhé vlny hasí precizní lapačka Dominika Šarmana.
     
    58:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta minutu před závěrečnou sirénou vyrovnává! JAKUB ZEMBOL vystřelil krátce po vhazování a na hostující střídačce propukla čirá radost. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    58:13
    Hosté to zkouší v šesti!
     
    Hosté si berou oddechový čas!
     
    55:29
    Velké šance na obou stranách! Puk se nejdříve doloudal jen těsně mimo tři tyče ležícího brankáře Šarmana a na dorážku nakonec nedosáhl nejblíže stojící útočník, na druhé straně zase jeden z domácích minul dorážku z ideálním pozice v mezikruží!
     
    53:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná akce po ose Slavíček – Andrej Fábry – TOMÁŠ DUCHÁČ končí vyčachováním nejen celé zlínské obrany, ale také brankáře Šarmana, který se jen bezmocně díval jak Ducháč zakončuje do odkryté klece. Už je to je o gól! Asistence: Josef Slavíček a Andrej Fábry.
     
    51:55
    Další obrovská šance Pražanů! Jan Krupička nabral rychlost a žabkou přidal na úplně volného Petra Hausera, který sám před brankou vyzval na souboj Dominika Šarmana, který pohotově vyráží! Sparta v posledních minutách ostře dobývá zlínskou klec!
     
    49:35
    Velká šance Pražanů! Schovanou střelou od modré čáry doráželi v těsné blízkosti zlínské klece Josef Slavíček a Jakub Zembol. Dominik Šarman ukázal jak rychlé má nohy a se všemi pokusy si poradil.
     
    46:55
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Filip Šindelek – 2 min., podrážení).
     
    42:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Borci z hlavního města dramatizují utkání! Josef Slavíček se vydal do pásma a z ostrého úhlu se pokoušel překonat Dominika Šarmana. Ten si sice poradil, ale puk nepřikryl a tak si pro něj z mezikruží dojel velmi aktivní ANDREJ FÁBRY. Brankář Beranů už jen bezmocně ležel a útočník hostů mířil do odkryté klece. Asistence: Josef Slavíček a Jakub Zembol.
     
    41:50
    Po tvrdém souboji ve středním pásmu zůstává otřesen jeden z domácích, snad bude v pořádku.
     
    36:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak hosté nakonec zužitkují povedenou pasáž ve svém podání ke snížení na 4:1! JAKUB ZAMBOL založil se Slavíčkem další útočný pokus, společně projeli do pásma a první jmenovaný překonává dosud stoprocentního Dominika Šarmana.. Asistence: Josef Slavíček.
     
    32:55
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Kráčalík – 2 min., sekání).
     
    31:47
    Až teď přišla povedená přesilovková souhra. Nejdříve Laciga obehrál hned dva obránce a poté mohli ševci ohrozit branku! Brankář Hrabal vyrazil puk před sebe a jelikož na něj nikdo v blízkosti muže v masce nedosáhl proklouzl až na modrou čáru kde vypálil Tadeáš Talafa! Jeho bombu velmi obětavě zblokoval jeden z hostů.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (David Senčák – 2 min., držení).
     
    26:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme, Berani drtí Spartu! Ševci odehráli další výborné střídání v útočném pásmu a aktivní forward JAKUB ČECHMÁNEK si došel pro čtvrtý gól! Asistence: Lukáš Heš a Stanislav Kunst.
     
    24:53
    Další obrovská šance zlínských. V přečíslení dva na jednoho chtěl z první pálit Michal Tomeček, který tentokrát netrefil puk. I tak, ale forward ve žlutomodrém odehrál parádní střídání včetně několika tvrdých soubojů v rohu!
     
    23:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tento samostatný únik už brankou skočí! LUKÁŠ CHLUDIL nikým neatakován precizně zamířil nad lapačku a je to 3:0!.
     
    22:50
    Adam Laciga proskočil mezi soupeři a sám uháněl na brankáře Hrabala, kterého chtěl v rychlosti vymíchat, ale neuspěl!
     
    22:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Adam Burian – 2 min., držení).
     
    16:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už je to 2:0! Tadeáš Talafa se z pozice obránce vydal na ofenzivní výlet a v rodícím se přečíslení si najel do brankoviště kde se hlásil o přihrávku. Tehdy ještě promáchl, ale dokázal puk vrátit do brankoviště kde ležícího brankáře Hrabala překonal ADAM LACIGA. Berani vedou o dvě branky! Asistence: Tadeáš Talafa.
     
    12:52
    Lukáš Novák se velmi srdnatě probíjel obranou ševců a když nakonec puk přeci jen ztratil tak se jej ujal jeden z jeho spoluhráčů, který prostřelil Šarmana a trefil tyč!
     
    10:39
    Sparťané opět hrozili! Tentokrát poslal František David nahození na teč Petru Hauserovi, který netrefil puk jen vinou několika málo centimetrů!
     
    03:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo svou úvodní aktivitu zužitkovatb a zaslouženě vedou! Berani vybojovali puk v rohu a na pravém kruhu stojící ŠIMON FRÖMEL mohl zakončit pokračující akci! 1:0. Asistence: Lukáš Chludil a Patrik Nábělek.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 4. Frömel (Chludil, Nábělek), 17. Laciga (Talafa), 24. Chludil, 27. Čechmánek (Heš, Kunst), 63. Frömel (Talafa) – 36. Zambol (Slavíček), 43. Fábry (Slavíček, Zembol), 54. Ducháč (Slavíček, Fábry), 59. Zembol (Tomek)


    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl, Kráčalík – Tomeček, Martinec, Dědek, Masař, Heš, Frömel, Luža, Chludil, Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Tomov, Šindelek, Tůma, David,Tomek, Ducháč, – Senčák, Mácha, Hauser, Krupička, Slavíček, Fábry, Novák, Vitouch, Zembol
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Hradil, Škach – Kučera, Bezděk
    thejrc.org