Montreal – Colorado 1:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.) | Washington – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Carolina – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Buffalo 7:4 (kon.) | NY Islanders – San Jose 1:2 (po pr.)
Minnesota – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:2 (kon.) | Dallas – Columbus 3:2 (kon.)
Los Angeles – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Colorado Avalanche
Pátek 03.12.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Gabriel LANDESKOG - 1:4
     
    57:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Mikko Rantanen sice trefil brusli domácího obránce, ale poté se k puku dostal hostující kapitán GABRIEL LANDESKOG, který už prázdnou branku svého soupeře dokázal trefit – 1:4. Asistence: Mikko Rantanen a Devon Toews.
    42:31 André BURAKOVSKY - 1:3
     
    42:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí tým to bude mít ještě těžší, protože závar před jejich brankou vyřešil pohotovou dorážkou ANDRÉ BURAKOVSKY, který zvýšil vedení svého týmu na dvě branky. Colorado odskakuje a vede už 3:1. Asistence: Nazem Kadri a Valerij Ničuškin.
    35:49 Cale MAKAR - 1:2
     
    35:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se přece jenom dostávají opět do vedení. Rychlou kombinaci v útočném pásmu zakončil po přihrávce Girarda skvělý CALE MAKAR, který svou střelou překonal domácího brankáře. Nejprve se zdálo, že jeho puk ještě někdo tečoval, ale posléze bylo jasné, že se jednalo o čistý průstřel – 1:2. Asistence: Samuel Girard.
    26:51 Ben CHIAROT - 1:1
     
    26:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to pozor, domácí tým se ve své přesilové hře vzchopil a dokonce i vyrovnal. Puk se dostal na modrou čáru, kde byl připraven BEN CHIAROT a ten svou tvrdou střelou nedal brankáři soupeře šanci zasáhnout – 1:1. Asistence: Cole Caufield a Joel Armia.
    23:11 Valerij NIČUŠKIN - 0:1
     
    23:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba domácí obrany. Jeden z jejich obránců chtěl chytře rozehrát, ale o puk přišel zásluhou O'Connora, který si všimnul najíždějící ho VALERIJE NIČUŠKINA, který se v oslabení nemýlil a otevřel brankový účet tohoto utkání – 0:1. Asistence: Logan O'Connor.

    Radim Polák

    Branky a nahrávky: 27. Chiarot (Caufield, Armia) – 24. Ničuškin (L. O'Connor), 36. Makar (Girard), 43. Burakovsky (Kadri, Ničuškin), 58. Landeskog (Rantanen, D. Toews)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – D. Savard, Chiarot, Petry (A), Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Josh Anderson, Dvorak, Toffoli – Evans, Suzuki (A), Lehkonen – Armia, Poehling, Drouin – Caufield, M. Perreault, Pezzetta.
    Trenér: Dominique Ducharme

    Colorado Avalanche: J. Johansson (Annunen) – Makar, D. Toews, Girard, Byram, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Aube-Kubel – Jayson Megna, Jost, Helm.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Furlatt, Rooney – Barton, Suchánek

    Diváci: 20 092
    thejrc.org