Montreal – Colorado 1:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.) | Washington – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Carolina – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Buffalo 7:4 (kon.) | NY Islanders – San Jose 1:2 (po pr.)
Minnesota – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:2 (kon.) | Dallas – Columbus 3:2 (kon.)
Los Angeles – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Boston Bruins
Pátek 03.12.2021, 02:08 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:02
    Naprosto zbytečný zákrok znamená další vyloučení na domácí straně. Po přerušení hry Mark Borowiecki zvedl hokejku do obličeje Hauly, i v tomto případě jsou dvě minuty neoddiskutovatelné.
     
    50:18
    Predátoři se ovšem budou muset v nejbližších dvou minutách zaměřit na defenzivní činnost, protože útočník Filip Forsberg ve střední třetině přidržel Smithe, což muži v pruhovaném postřehli.
     
    46:04
    Nashville přestál velkou příležitost a nyní si zahraje přesilovou hru. Na lavici hanby odjel Charlie Coyle, jenž na obranné modré dohrál Cousinse dávno po odehrání puku.
     
    39:40
    Koncovku druhého dějství okořenil Mattias Ekholm. Domácím fanouškům ale radost neudělal, protože na obranné modré porazil Kuhlmana a poslal Predátory do čtyř.
     
    12:39
    Nyní už se vylučovat bude a přesilovou hru si zahraje Boston. Vše odstartoval Treninovo nedovolené bránění Frederica, po němž hostující útočník rychle vstal na brusle a chtěl si s protihráčem celou situaci vyříkat, ale narazil na Borowieckiho, s nímž se chytil do klinče, oba vyfasovali dvě minuty za hrubost.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 15. DeBrusk (Craig Smith, Coyle), 21. Carlo (Haula)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, Novak, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), Forbort, Carlo, Grzelcyk, J. Zbořil, M. Reilly – Pastrňák, Bergeron (C), T. Hall – Craig Smith (A), Coyle, Haula – Kuhlman, Frederic, T. Nosek – Lazar, N. Foligno, DeBrusk.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: Dunning, McCauley – Marquis, Cherrey

    Diváci: 17 159
    thejrc.org