Montreal – Colorado 1:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.) | Washington – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Carolina – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Buffalo 7:4 (kon.) | NY Islanders – San Jose 1:2 (po pr.)
Minnesota – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:2 (kon.) | Dallas – Columbus 3:2 (kon.)
Los Angeles – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 03.12.2021, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jason Robertson – 2 min., hákování).
     
    58:06
    Columbus Blue Jackets hraje bez brankáře!
     
    57:49
    Tyler Seguin předvedl skvělou práci, když získal puk a dával jej před bránu svému kolegovi, ovšem Daniil Tarasov byl opět připraven a schoval kotouč pod svou lapačku.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Max Domi.
     
    47:54
    Alexandr Radulov se vydal s Miro Heiskanenem do přečíslení 2 na 1, ale druhý jmenovaný po přihrávce svého spoluhráče nedokázal prostřelit Tarasova!
     
    45:01
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Benn – 2 min., vražení na mantinel).
    Gól Columbusu těsně po skončení 2. třetiny.
     
    Tak nyní měli domácí obrovské štěstí, neboť Columbus vstřelil branku, konkrétně to byl Zach Werenski, ale těsně po vypršení druhé třetiny! Gól tak samozřejmě není uznán.
     
    38:21
    Tyler Seguin mohl ještě navýšit vedení v úniku, ale byl velice těšně bráněn a jeho bekhend Tarasov vychytal!
    37:14 Jason ROBERTSON - 3:2
     
    37:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká paráda a Stars ani ne během minuty otáčejí zápas a vedou 3:2! Joe Pavelski nejprve skvěle zahrál Kuralymu na housle a posunul kotouč JASONU ROBERTSONOVI, který zakončil přízemně rovněž mezi betony Tarasova. Asistence: Joe Pavelski a Ryan Suter.
    36:25 Tyler SEGUIN - 2:2
     
    36:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno na 2:2! Jani Hakanpää dostal přihrávku do pravého kruhu, ze kterého poslal kotouč zpět před brankoviště, kde se odrazil od TYLERA SEGUINA a skončil v bráně. Asistence: Jani Hakanpää a Radek Faksa.
    21:25 Alexandre TEXIER - 1:2
     
    21:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets jdou do vedení 2:1! ALEXANDRE TEXIER si převzal kotouč ve středním pásmu a po pravém křídle se dostal až do zakončení, které poslal skrytě do levé šibenice. Asistence: Adam Boqvist a Vladislav Gavrikov.
    06:53 Boone JENNER - 1:1
     
    06:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je srovnáno na 1:1! Denis Gurjanov udělal velkou chybu, když jako poslední hráč napálil BOONA JENNERA, který se tak vydal těsně bráněn do úniku, jenž zakončil fantastickým bekhendovým blafákem. Bez asistence.
    01:08 Jason ROBERTSON - 1:0
     
    01:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle je fantastický vstup domácího celku do utkání! Hintz vyhrál buly, po kterém se puk dostal k Suterovi a následně pálil Jani Hakanpää, ovšem kotouč vyrazil brankář jen k JASONU ROBERTSONOVI, který dává branku. Asistence: Ryan Suter a Jani Hakanpää.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 2. J. Robertson (R. Suter, Hakanpää), 37. Seguin (Hakanpää, Faksa), 38. J. Robertson (Pavelski, R. Suter) – 7. Jenner, 22. Texier (A. Boqvist, Gavrikov)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Lindell (A), Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Jamie Benn (C), M. Raffl – Glendening, Seguin (A), Kiviranta – A. Radulov, Faksa, Peterson.
    Trenér: Rick Bowness

    Columbus Blue Jackets: Tarasov (Merzlikins) – Bean, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Peeke, Bayreuther – O. Bjorkstrand, Jenner (C), Nyquist (A) – J. Voráček, Sillinger, Činachov – Danforth, Roslovic, Domi – Texier, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Syvret, L’Ecuyer – Kelly, Knorr

    Diváci: 17 098
    thejrc.org