Kralupy n. Vltavou – Chrudim 1:8 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 4:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 2:4 (kon.)
Kobra – Písek 3:4 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 4:7 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Technika Hockey Brno
Pátek 03.12.2021, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 22. kolo
Partner:
     
    59:03
    Technika právě vstřelila branku!
    Nakonec to ale vypadá, že i přes veškerou snahu domácích si přece jen tři body odveze Technika. Do prázdné branky kotouč v bezpečí dopravil TOMÁŠ ČOUPEK. Asistence: Alex Sever.
     
    50:01
    Technika právě vstřelila branku!
    Neuplynulo ani půl minuty a Technika si bere na svou stranu ztracené vedení. O to se postaral po přesně naservírované přihrávce od Čoupka z přdbrankového prostoru ALEX SEVER. Asistence: Tomáš Čoupek.
     
    49:38
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A je srovnáno. Další únik na branku po vstřeleném gólu, který Mladí Draci vystřihli v přečíslení dva na jednoho se vyplatil. Hlavní rozhodčí navíc signalizoval trest, takže Mladí Draci měli před sebou vidinu přesilovky, která se ale nakonec konat nebude ze souhry Haas KRISTÁN ŠUCHA totiž vznikla vyrovnávací branka na 2:2. To je velký šok pro Techniku. Asistence: Josef Haas.
     
    48:15
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk snižuje. Křivohlávek měl velkou šanci, svou střelou z levého kruhu mohl překonat Skoupého, ale nepovedlo se mu to. Následně nastala před brankou Techniky mela, kotouč neměl nikdo pod kontrolou, až jej trefil ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ. Asistence: Matěj Blaháček a Milan Křivohlávek.
     
    35:36
    Technika právě vstřelila branku!
    Není radno hrát oslabení v případě Techniky. Ačkoli Šumperk v této disciplíně exceluje, tak dnes je to již druhá branka v početní nevýhodě pro domácí. Technika se ujímá dvoubrankového vedení. Hosté si vjeli do pásma, kde předvedli rychlou a údernou akci na jejímž konci stál nejproduktivnější hráč Ligy juniorů TOMÁŠ ČOUPERK. Asistence: Alex Sever a Jiří Mrkvica.
     
    27:52
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika využívá přesilovou hru. Domácího gólmana si nyní vyťukala trojice Brňanů. Proti ráně Severa z kruhu se ještě Bielecký přesunul, ale byl krátký na dorážku z hole DAVIDA ŠUPY, jenž otevírá skóre zápasu. Asistence: Alex Sever a Tomáš Čoupek.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 49. Šotkovský (Blaháček, Křivohlávek), 50. Šucha (Blaháček) – 28. Šupa (Sever, Čoupek), 36. Čoupek (Sever, Mrkvica), 51. Sever (Čoupek), 60. Čoupek (Sever)


    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Křivohlávek, Netolický, Cekr, Minařík, Slabý, Plhal (C), Blaháček (A) – Šembera (A), Šucha, Haas, Tomiczek, Šotkovský.
    Trenér: Petr Rutar

    Technika Hockey Brno: Skoupý (Nechvátal) – Kubica (A). Mrkvica, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Čoupek, Adam, Líska, Pospíšil, Růžek, Vlach, Trögner, Vrána, Sever, Lajoš, Ošlejšek.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Grygera – Bubela, Mikšík
    thejrc.org