Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:1 (kon.)
Kadaň – Prostějov 0:5 (kont.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Kolín – Havířov 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:5 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (1:1, 2:1, 2:2)
HC Slavia Praha
Sobota 04.12.2021, 16:00 • RT TORAX ARENA • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Tomáš KNOTEK - 5:4
     
    59:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak pozor, máme tu ještě snížení! Urbanec si totiž srazil puk za čáru poté, co nahodil z rohu puk TOMÁŠ KNOTEK. Asistence: Jaroslav Brož a David Šteiner.
    58:45 Tomáš GŘEŠ - 5:3
     
    58:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubskou arénou zní píseň Raketou na Mars a domácí zřejmě definitivně rozhodují. TOMÁŠ GŘEŠ dobruslil vyhození svých beků a v pádu dostává kotouč do branky. Asistence: Pavel Jenyš.
     
    57:53
    Málek už je na střídačce, Slavia to zkusí hned na vhazování v šesti lidech.
     
    52:53
    V zápětí mohl srovnat Machač, ale těsně minul horní růžek!
    52:43 Filip VLČEK - 4:3
     
    52:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ve vlastní třetině si řekl o kotouč FILIP VLČEK, jenž následně projel přes střední pásmo až do toho útočného a svým následným švihem po zemi nachytal Adama Brízgalu. Slavia je zpět ve hře! Asistence: Mikuláš Hovorka.
     
    48:49
    Obroská obětavost Michala Vachovce. Porubský kapitán měl po souboji s jedním ze soupeřů nějaký šrám, a tak chvíli ležel na ledě. Následně vstal a hned svou nohou zblokoval střelu hráče Slavie. Z takové obětavosti branky Poruby by měl radost i filmový Luboš Hrouzek!
    47:48 Dušan ŽOVINEC - 4:2
     
    47:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velká Málkova chyba za brankou, kde se brankář Slavie rozhodl riskantně rozehrát. Ale puk získali domácí a po chvilce dotírání se prosadil DUŠAN ŽOVINEC. Asistence: Dominik Hrníčko a Petr Stloukal.
     
    42:42
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Guman – 2 min., sekání).
     
    37:15
    Velká šance pro Porubu, v ponechané výhodě se málem dočkali další branky, ale Málek a jeho obrana odolala. Nicméně domácí si zahrají 48 sekund trvající přesilovku čtyři na tři.
     
    36:05
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Guman – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Kern – 2 min., hrubost). Trest odpyká Maxim Havrda.

    Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    35:06 Petr STLOUKAL - 3:2
     
    35:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR STLOUKAL, který za vlastní brankou převzal kotouč a poté se slalomem přes celé hřiště dostal až před Málka, kterého překonává střelou na vyrážečku! To byl krásný gól! Asistence: Tomáš Voráček a Radim Toman.
     
    31:13
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Žejdl – 2 min., sekání).
    30:41 Jaroslav BROŽ - 2:2
     
    30:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Trochu jsem to zakřikl, protože Slavia vyrovnává. Na brankovišti se po odraženém kotouči nejlépe zorientoval JAROSLAV BROŽ, jenž zasunul puk do poloprázdné branky. Asistence: David Šteiner a Tomáš Pšenička.
    26:09 Dominik HRNÍČKO - 2:1
     
    26:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dvě velká varování a potřetí je to gól! Autorem je DOMINIK HRNÍČKO, který otáčí skóre na 2:1, když nadvakrát na brankovišti protlačil puk za gólmana Málka. Asistence: Radim Toman a Tomáš Voráček.
     
    25:28
    Další velká šance! Gřeš se krásně protáhl až před brankou, ale jeho střelu chytá Málek, stejně jako dorážku Jenyše. To byla obrovská příležitost Ostravanů.
     
    24:03
    Žejdl ztratil puk a do šance se hnali Porubští, Réway takovou žabičkou hledal v přečíslení Korkiakoskiho, ale ani tahle šance brankou nekončí.
     
    20:48
    Kotouč mimo hrací plochu, vhazovat se bude v obranném pásmu domácích, za což je vyloučen Šimon Szathmáry.
    19:46 Martin RÉWAY - 1:1
     
    19:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MARTIN RÉWAY. Slovenský útočník střílí svou první branku v porubském dresu a gólem do šatny srovnává. Jeho nahození z vrcholku modré čáry totiž zaplachtilo přímo do horního růžku Málkovy brány. Asistence: Šimon Szathmáry a Patrik Urbanec.
    16:48 Filip VLČEK - 0:1
     
    16:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nejprve nastřelil golfákem Jan Kern tyč Brízgalovy svatyně, ale tohle bylo pouze varování. O chvilku později Hejda vypíchl kotouč znovu na hůl Vítězslava Bílka, jehož druhá střela příklepem již končí v síti. A to po teči FILIPA VLČKA. Asistence: Vítězslav Bílek, Tomáš Hejda.
     
    09:59
    V dobré pozici se ocitl na levém křídle před poloprázdnou brankou Havrda, ale těsně minul!
     
    05:44
    O chviličku později Urbanec nebezpečně kličkoval na modré a o kotouč přišel. Dopředu se hnala hostující elitní lajna. Lukáš Žejdl po pravém křídle najel do pásma a vypálil, avšak mimo. No a poté se srazil s vlastním spoluhráčem Knotkem. Hra se musí přerušit a Žejdl vypadá, že je hodně otřesený.
     
    05:30
    Velká šance domácích, zadák Urbanec se zjevil sám před brankou, ale těsně minul!
     
    02:50
    První dvě zajímavé příležitosti domácích, Guman našel ve druhé vlně najíždějícího Šimona Szathmáryho, jenže jeho pokus byl sražený obětavým zákrokem Hovorky. O chvilku později se málem sám před brankou dostal ke kotouči Guman, ale nezpracoval puk.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 20. Réway (Szathmáry, Urbanec), 27. Hrníčko (R. Toman, T. Voráček), 36. Stloukal (T. Voráček, R. Toman), 48. Žovinec (Hrníčko, Stloukal), 59. Gřeš (Jenyš) – 17. Vlček (V. Bílek, Hejda), 31. Jaroslav Brož (Šteiner, T. Pšenička), 53. Vlček (Mikuláš Hovorka), 60. T. Knotek (Jaroslav Brož, Šteiner)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Brízgala (Muštukovs) – Szathmáry, Urbanec, T. Voráček, M. Houdek, Michal Barinka (A), Žovinec – Guman, Réway, Korkiakoski – Stloukal, R. Toman, Hrníčko – Jenyš, Vachovec (C), Gřeš – Kanko (A), Brodek.
    Trenér: Jiří Režnar.

    HC Slavia Praha: R. Málek (M. Michajlov) – Daniel Krejčí, Veber, T. Duda, R. Havel, Hejda, Mikuláš Hovorka, Zelingr – P. Machač, T. Knotek, Žejdl – Kern, Vlček, V. Bílek – Jaroslav Brož, T. Pšenička, Šteiner – J. Doležal, Havrda.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Cabák, Zavřel – Gančarčík, Hranoš.
    thejrc.org