Augsburg – Bochum 2:3 (kon.) | Bielefeld – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 3:2 (kon.)
Leverkusen – Fürth 7:1 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Dortmund – Bayern 2:3 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:2 (2:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 04.12.2021, 15:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek dnešního dne a u dalšího fotbalu zase někdy na počtenou. (17:28:30)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:15. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:12.
     
    Je dobojováno! Hoffenheim sice vstoupil do dnešního zápasu neúplně správnou nohou, zvlášť když od patnácté minuty prohrával po brance Rafaela Borrého. Jenže poté v rozmezí 24. a 60. minuty přišel domácí obrat, který nejprve začal ještě v prvním poločase Dennis Geiger a Georginio Rutter. Diadie Samassékou na své spoluhráče navázal ve druhém poločase, když zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek. Hosté z Frankfurtu se ale nevzdávali a bojovali. Bohužel pro tento tým už stihli jenom korigovat konečný výsledek na 3:2 zásluhou střídajícího Gonçala Paciêncii.

    xG: 1,03 – 1,92
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V tomto utkání se už zřejmě nic zásadního nestane, hráči Hoffenheimu drží míč pod svou kontrolou, jsou daleko od své branky a to jim v tuto chvíli naprosto vyhovuje.
     
    90+3
    Filip Kostić se ukličkoval u rohového kopu do zámezí. Hostující hráč chtěl zřejmě vybojovat rohový kop pro svůj tým, ale naopak daroval autové vhazování soupeři.
     
    90+2
    Hoffenheim začal nastavený čas poměrně solidním tlakem na hostující branku. Dokonce domácí rozehrávali rohový kop, ale bylo to bez úspěchu.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil ve druhém poločase čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Dostáváme se do poslední minuty základní hrací doby tohoto utkání. Za malý moment se dozvíme počet nastavených minut ve druhém poločase.
     
    89
    Hostující tým měl k dispozici dokonce dva rohové kopy, ale ani jeden nedokázal přetavit v nebezpečnou šanci pro domácí branku. Oliver Baumann může být spokojen s prací své obrany.
     
    88
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Diadie Samassékou, přichází Haavard Nordtveit.
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ihlas Bebou, přichází Christoph Baumgartner.
     
    88
    Na řadu přichází zřejmě finální tlak ze strany hostujícího týmu, který už v tuto chvíli nemá co ztratit. Frankfurt sází všechno na útok a navíc za chvíli bude rozehrát další rohový kop.
     
    87
    Andrej Kramarić našel svým centrem hlavu Ihlase Beboua, který ale hlavičkoval v záklonu. Jeho zakončení tedy bylo nepřesné a skončilo vysoko nad hostující brankou.
     
    86
    Dnešní utkání se pomalu, ale jistě blíží do svého konce. Dočkáme se ještě nějaké branky nebo zápas skončí tímto výsledkem, který potěší především domácí fanoušky?
     
    85
    V hlavní roli opět srbský záložník Kostić, který tentokrát ohrozil domácí branku. Bohužel pro něj byla jeho střela mířena do míst, kde byl připraven domácí brankář.
     
    84
    Hostující tým rozehrál rohový kop, který nebyl rozehrán úplně podle představ. Filip Kostić se až příliš opřel do míče a ten skončil na druhé straně v zámezí.
     
    83
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Timothy Chandler, přichází Ragnar Ache.
     
    82
    Hostující trenér chystá další střídání, která by měla zvrátit nepříznivý průběh tohoto utkání. Uvidíme, pro koho zápas skončí a pro koho naopak začne.
     
    80
    Andrej Kramarić nepříjemně dohrál hostujícího obránce, a tak celá útočná akce Hoffenheimu předčasně končí. Rozhodčí píská faul a ukazuje proti brance domácího týmu.

    Radim Polák

    Branky: 24. Geiger (Dabbur), 30. Rutter, 60. Samassékou – 15. Borré (Lindström), 72. Paciência (Kostić)

    Karty:   6. Geiger (HOF), 19. Samassékou (HOF) – 29. Sow (FRN), 64. Paciência (FRN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:15. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:12.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Akpoguma, S. Posch, Ch. Richards, Raum – Samassékou (88. Nordtveit), Vogt, Geiger (54. Stiller) – Bebou (88. Baumgartner), Dabbur (73. Kramarić), Rutter (73. Adamjan).
    Náhradníci: Pentke – Adamjan, Asllani, Baumgartner, Hübner, Kramarić, Nordtveit, Rudy, Stiller.

    Trenér: Sebastian Hoeneß

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hasebe (C), Ndicka – Chandler (83. Ache), Jakić (68. Rode), Sow, Kostić – Lindström (58. Paciência), Kamada (68. Hauge) – Borré.
    Náhradníci: Ramaj – Ache, Hauge, Ilsanker, Hinteregger, Paciência, Lenz, A. Touré, Rode.

    Trenér: Oliver Glasner

    Rozhodčí: Daniel Schlager (Německo)
    bahis siteleri