Jihlava – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Zlín – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:8 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:3 (kon.) | Havířov – Plzeň 3:4 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 2:7 (kon.)
Salzburg – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 04.12.2021, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    50:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obránce TADEÁŠ TALAFA uháněl s pukem po levé straně na hrotu útoku, dostal trochu prostoru a přesně vypálil. Brankář Burda byl na jeho střelu krátký a Berani jdou za vítězstvím! Asistence: Dominik Luža a Adam Laciga.
     
    37:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vedou o dvě branky! Kapitán Vojtěch Riedl vyslal pumelici od modré, kterou kladenský brankář neudržel v lapačce a tak se puku ujal v brankovišti důsledný LUKÁŠ HEŠ, jenž dopravil kus černé gumy až do sítě. Asistence: Jakub Masař a Vojtěch Riedl.
     
    29:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou znovu do vedení! MICHAL TOMEČEK vyslal bezprostředně po vhazování ránu, která zlínském forwardovi neskutečně sedla a skončila až v rytířské síti. Asistence: Matyáš Dědek.
     
    21:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři bleskově využívají početní výhodu! ŠTĚPÁN VIMMR usměrnil Koštovalovu pobídku od modré čáry mezi tři tyče a máme znovu vyrovnáno! Asistence: Michal Koštoval a Ondřej Hrabík.
     
    19:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci těsně před první sirénou otáčejí skóre! DOMINIK LUŽA vsítil svou jubilejní desátou branku v ročníku, jeho střela ještě lízla tyčku a zaplula do brány. Berani vedou 2:1! Asistence: Adam Laciga.
     
    18:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Berani se hnali do útoku, Tomáš Martinec našel napravo stojícího úplně volného Jakuba Čechmánka, který se pokusil ohrozit bránu. Střela se mu ale příliš nepovedla, naštěstí pro domácí puk vyškrábl MATYÁŠ DĚDEK a zakončil za rozhozenou obranu hostů! 1:1 Asistence: Jakub Čechmánek a Tomáš Martinec.
     
    15:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak hosté jdou přeci jen do vedení a nutno říci, že zaslouženě! VOJTĚCH HURTA vyslal z protiútoku překvapivou střelu z vrcholku pravého kruhu, která zaskočila i domácího brankáře. 1:0! Asistence: Filip Sachr.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 19. Dědek (Čechmánek, Martinec), 20. Luža (Laciga), 30. Tomeček (Dědek), 38. Heš (Masař, Riedl), 51. Talafa (Luža, Laciga) – 16. Hurta (Sachr), 22. Vimmr (Koštoval, Hrabík)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Talafa, Nábělek, Velikovský, Riedl, Kráčalík – Tomeček, Martinec, Dědek, Masař, Heš, Frömel, Luža, Chludil, Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Staněk, Koštoval, Funk, Sýkora – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kuzďas, Kouba, Vimmer
    Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Obadal, Grygera – Mikšík, Blažek
    thejrc.org