Ufa – Dynamo Moskva 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Vladivostok 2:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:4 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Novosibirsk 2:7 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:7 (0:2, 2:3, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 04.12.2021, 17:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:35 Denis GOLUBĚV - 2:7
     
    54:35
    Sibir právě vstřelil branku!


    Hosté svou sedmou brankou v utkání dávají Parisi O´Brienovi jednoznačný pocit bezmoci. Tentokrát si touš zpracoval, navedl a přesně zakončil DENIS GOLUBĚV, který vstřílí svou druhou branku v utkání. Asistence:
    47:14 Vadim KUDAKO - 2:6
     
    47:14
    Sibir právě vstřelil branku!


    Hosté střílejí branku, teď ovšem zaslouženě. Odražený puk se po střele dostal až k najetému VADIMU KUDAKOVOVI, jenž se z nápřahu pochopitelně nemýlil. Asistence:
    39:53 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:5
     
    39:53
    Sibir právě vstřelil branku!


    Již podruhé se po velké šanci domácích nakonec radují hosté! Po rychlém průniku do útočného pásma a následné nahrávce od Šenfelda se k puku dostal slovenský obránce Michal Čajkovský, jenž zamířil přímo pod břevno O´Brienovi svatyně. Asistence: Anton Šenfeld.
    35:55 Ethan WEREK - 2:4
     
    35:55
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku


    Domácí přeci je snižují skóre, a to opět velmi kuriózně! Po průniku do útočného od ETHANA WEREKA si jeho pokus téměř z nulového úhlu dokázal brankář Krasotkin podivným způsobem srazit až za brankovou čáru. Asistence: Brandon Yip.
    32:58 Trevor MURPHY - 1:4
     
    32:58
    Sibir právě vstřelil branku!


    Nedáš dostaneš! Toto pravidlo se opět ukázalo proti domácím a prosazují se tedy hosté a velmi šťastně. Nahození od TREVORA MURPYHO sice minulu branku Kunlunu, ovšem následně se odrazilo zpět do brankoviště, kde si brankář Paris O´Brien nepočínal dvakrát nejlépe a puk si do svatyně srazil sám! Asistence: Valentin Pjanov, Alexandr Šarov.
    24:08 Denis GOLUBĚV - 1:3
     
    24:08
    Sibir právě vstřelil branku!


    I přesto, že se ve druhé části zatím hosté nedostali do žádné větší šance, tak se prosazují! Po pasu mezi kruhy od Sharova si puk přebral DENNIS GOLUBĚVA, který svým mazáckým zakončením překonal O´Briena. Asistence: Alexander Šarov, Anton Šenfeld.
    22:20 Tyler WONG - 1:2
     
    22:20
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku


    A máme tu rychlé využití přesilovky a zároveň korigování skóre. Potom, co domácí rychle hosty zavřeli v útočné třetině se ke střele příklepem po křižném pasu přes osu brankoviště od Brandona Yipa dostal TYLER WONG, , jenž se svým rychlým zakončením pod břevno nemýlil. Asistence: Brandon Yip, Parker Foo.
    16:01 Nikita ŠAŠKOV - 0:2
     
    16:01
    Sibir právě vstřelil branku!


    V krátkém časovém sledu vidíme druhou branku hostí! Po chybě domácích v rozehrávce se puk dostal až k NIKITA ŠAŠKOVOVI, jen svou druhou brankou v letošní sezóně navyšuje skóre na 0:2. Asistence: Viktor Komarov.
    14:50 Alexandr ŠAROV - 0:1
     
    14:50
    Sibir právě vstřelil branku!


    A máme tu první branku utkání a zaslouženou, jelikož se prosazují hosté! Po pěkné nahrávce z vlastního pásma od Murpyho se v úniku 2 na 1 ocitli Pjanov a ALEXANDER ŠAROV, kdy druhý zmiňovaný svou kličkou do bekhendu překonal mezi nohama brankáře O´Briena. Asistence: Valentin Pjanov, Trevor Murphy.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 23. Tyler Wong (Yip, P. Foo), 36. Werek (Yip) – 15. Šarov (Pjanov, T. Murphy), 17. Nikita Šaškov (V. Komarov), 25. Goluběv (Šarov, Šenfeld), 33. T. Murphy (Pjanov, Šarov), 40. Čajkovský (Šenfeld), 48. Kudako, 55. Goluběv


    Red Star Kunlun: P. O'Brien (Chan) – Fram, D. Osipov, Sproul, Joe, T. Schultz, Jen, Čchen – Guo, Werek, Yip (C) – Čung, Tyler Wong (A), P. Foo – Siang, Lockhart, S. Foo (A) – C. Čang, Ying, Yan.
    Trenér: Ivano Zannata

    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (Säteri) – T. Murphy, Jokipakka, D. Bodrov (A), Čajkovský, Ilja Morozov, Kudako, D. Ovčinnikov, N. Jefremov – Česalin (C), Litovčenko, O. Li – Šenfeld, Pjanov, Šarov (A) – A. Jakovlev, Goluběv, Kručinin – Nikita Šaškov, V. Komarov, N. Korotkov.
    Trenér: Andrei Artemyanov

    Rozhodčí: Gofman, Bukin – Kupriyanov, Kuchava
    thejrc.org