NY Rangers – San Jose 1:0 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 8:4 (kon.) | Arizona – Vegas 1:7 (kon.)
Anaheim – Calgary 3:4 (0:2 po s.n.) | Seattle – Edmonton 4:3 (kon.) | Florida – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
New York Rangers
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
San Jose Sharks
Sobota 04.12.2021, 01:07 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi New York Rangers a San Jose Sharks.
     
    San Jose Sharks

    Hostující San Jose Sharks zatím mohou být s průběhem letošního ročníku NHL spokojení. Po dvaceti třech odehraných duelech mají Žraloci na kontě dvacet sedm bodů a patří jim pátá pozice Západní konference. Na vedoucí Minnesotu ztrácí šest bodů. Ze spodních pater navíc ve vyrovnané tabulce dotírají další soupeři. V posledním duelu zvítězili Sharks 2:1 v prodloužení na ledě Islanders. Nejproduktivnějším hráčem San Jose je se čtyřiadvaceti body Timo Meier.
     
    New York Rangers

    Domácí New York Rangers jsou na tom ještě o něco lépe. Po dvaceti jedna odehraných duelech získali Rangers třicet jedna bodů a patří jim čtvrtá pozice Východní konference. Na vedoucí Floridu navíc ztrácí jen čtyři body. Na svém ledě v této sezóně hráli Rangers jen osm duelů, ve kterých přišli pouze o tři body. Poslední čtyři utkání v řadě navíc ovládli. Naposledy doma přehráli 4:1 Philadelphii. Nejproduktivnějším hráčem Rangers je s třiadvaceti body Panarin.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Češi a Slováci

    Filip Chytil (NYR) – 18 zápasů, 2+2
    Tomáš Hertl (SJS) – 23 zápasů, 8+5
    Radim Šimek (SJS) – 15 zápasů, 0+1
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Domácí počkali s rozehrávkou za vlastní brankou a vydali se do pásma útočného. Rozehrávka San Jose však byla nepřesná.
     
    01:10
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale nikdo v modrém dresu si zatím netroufl na zakončení. Defenziva Sharks je důrazná.
     
    01:41
    Tomáš Hertl projel do rohu útočného pásma, kde ustál v souboji s domácím obráncem a ještě dokázal přihrát mezi kruhy. Rangers o puk přišli.
     
    02:12
    Patrik Nemeth v rohu ledové plochy získal odražený kotouč a po mantinelu puk vyhodil za modrou čáru. Volný puk nezískali hráči San Jose.
     
    02:47
    Tomáš Hertl zadovkou přihrál na modrou čáru, ale tam puk přeskočil přes jeho čepel a skončil ve středním pásmu.
     
    03:12
    San Jose se usadilo do útočného pásma, ale nikdo z hostů v tomto případě nezakončil, protože podle platné legislativy nebylo odkud.
     
    03:44
    Ryan Strome se dostal k volnému kotouči, do nějž se opřel příklepem, ale jeho rána mířila přesně do míst, kde číhal připravený brankář San Jose.
     
    04:10
    Rangers se usadili v útočném pásmu, jenže ani hráči v modrém se nemohou dostat do zakončení. V úvodu dnešního souboje kralují defenzivy.
     
    04:26
    Strome spěchal za vlastním nahozením do rohu ledové plochy. Jeden z obránců San Jose se před něj natlačil tělem a odehrál puk do bezpečí.
     
    05:15
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Noah Gregor – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:35
    Domácí brankář měl obrovské problémy s dělovkou od modré čáry, ale nakonec v poslední možné sekundě zareagoval a udržel puk mezi betony.
     
    06:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Rangers dokázali využít přesilovou hru! Po tlaku v útočném pásmu dostal přihrávku do jízdy RYAN STROME, který příklepem nedal brankáři šanci! Asistence: Adam Fox, Mika Zibanejad.
    06:03 Ryan STROME - 1:0
     
    06:26
    Na opačné straně mohl bleskově vyrovnat Coutoru, ale jeho teč špičkou čepele dokázal Šesťorkin neskutečným způsobem vykopnout.
     
    07:15
    Hosté nahodili kotouč za branku Rangers, ale zadáci domácího mužstva byli u puku jako první a odehráli kotouč na levé křídlo.
     
    07:29
    Právě autor dosud jediné branky Ryan Strome střílel znovu příklepem, jenže jeho dělovka prolétla kolem přední tyčky. Odražený puk získali hráči San Jose.
     
    08:06
    Timo Meier napadal rozehrávku Rangers na jejich polovině. Hokejisté domácího celku si s napadáním dokázali poradit a odehráli puk do bezpečí.
     
    08:34
    Jonathan Dahlén si sjel na nahození na útočnou modrou čáru, ale pod tlakem puk protečoval jen do rohu ledové plochy, odkud už nerozehrál.
     
    09:03
    Barabanov táhl akci San Jose po pravém křídle, ale jeden ze spoluhráčů mu projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    09:28
    Alexis Lafreniere dojel nahození za branku San Jose, kde ustál souboj s obráncem a rozehrál na modrou čáru. Následná akce ale zakončení nepřinesla.
     
    10:06
    Domácí brankář Šesťorkin vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Brankář Rangers puk následně sklepl na jednoho z hráčů v modrém.
     
    10:34
    Barclay Goodrow v rohu útočného pásma vybojoval kotouč a přihrál na modrou čáru. Z těžké pozice střílel Mika Zibanejad, který pohotovou střelou netrefil branku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:06
    Patrik Nemeth si sjel na přihrávku na modrou čáru a protečoval kotouč do středního pásma. Hokejisté Rangers svého soupeře prakticky nenechávají zakončit.
     
    11:37
    Lafreniere dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde si kličkou připravil puk do skvělé pozice, ale už nestačil vypálit kvůli zásahu obránce.
     
    12:06
    Další pokus San Jose o založení útočné akce končí zakázaným uvolněním. Vhazování se tak přesune před branku Šesťorkina.
     
    12:29
    Kaapo Kakko zavezl puk po levém křídle do útočného pásma, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů. Hokejisté Sharks mu navíc kotouč uzmuli.
     
    13:02
    Rangers se na chvíli ocitli pod tlakem svého soupeře. K volnému puku se v obranném pásmu dostal Fox, který jej obloučkem vyhodil do pásma středního.
     
    13:27
    Alexis Lafreniere se hnal do útočného pásma, kde si puk srovnal na forhend a vystřelil zápěstím. Jeho krásný projektil jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    14:06
    Tomáš Hertl projel po levém křídle až do útočného pásma, kde český hokejista střílel z ostrého úhlu, ale domácí brankář Šesťorkin nemusel zasahovat.
     
    14:39
    Hostující celek nyní dokonce zachránila branková konstrukce, která zazvonila po nebezpečném nahození od modré čáry.
     
    15:10
    Fox dojel nepovedené nahození hostujících Sharks a rozjel další útok domácího mužstva. Hokejisté Rangers se do ofenzivy ženou ve vysokém počtu.
     
    15:34
    Alexis Lafreniere dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud bez váhání vyslal kotouč směrem na hostující klec, ale Hill byl u přední tyčky pozorný.
     
    16:10
    Alexis Lafreniere poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kam si nabruslil Kevin Rooney, nicméně jeho nahození si defenziva Sharks pohlídala.
     
    16:41
    Mika Zibanejad dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel příklepem, ale jeho pokus skončil vedle zadní tyčky. Tlak Rangers v závěru první části ještě sílí.
     
    17:06
    Kaapo Kakko se dostal do útočného pásma, nicméně finský hokejista neměl podporu spoluhráčů v modrém, kteří jej od puku odstavili.
     
    17:37
    Patrik Nemeth se výborně stáhl s rozjetým Dahlenem, kterému špičkou čepele vypíchl kotouč někam k mantinelu.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu New York Rangers (K'Andre Miller – 2 min., podrážení).
     
    18:06
    Domácí Adam Fox dokázal získat kotouč v obranném pásmu a vypíchl jej do pásma středního. Domácí Rangers tak zahájili hru v oslabení skvěle.
     
    18:34
    San Jose má velké problémy s přechodem do útočného pásma. Domácí hokejisté na modré čáře skvěle napadají a znepříjemňují soupeři pozici.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:39
    Domácí v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce dnešního souboje jsou na tom o něco lépe domácí Rangers. Domácí celek totiž po šesti minutách hry využil přesilovku, ve které se trefil Ryan Strome. Také San Jose následně hrálo početní převahu, ale šance si v ní nevypracovalo.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    Další třetina začne přibližně v 1:58.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Rangers se ihned hnali vpřed, ale na modré čáře o kotouč přišli. Vpřed míří San Jose.
     
    20:26
    Kakko projel po křídle do útočného pásma a zkusil puk nahodit zápěstím na branku San Jose. Jeden z obránců v bílém dresu jeho pobídku tečoval mimo led.
     
    21:10
    Tomáš Hertl si sjel na přihrávku do útočného pásma, kde si puk posunul až mezi kruhy a zakončil bekhendem. Jeho ránu Šesťorkin nakonec nemusel řešit.
     
    21:44
    Rangers se dostali do útočného pásma, kde domácí hráči dlouho neudrželi kotouč a museli se rychle vracet zpátky.
     
    22:10
    Strome si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pálil příklepem, ale dělovka domácího hráče nemířila mezi tři tyče. Volný puk získalo San Jose.
     
    22:39
    Kevin Rooney nahodil puk do rohu ledové plochy, nicméně nikdo v modrém dresu neuspěl v bruslařském souboji o odražený puk. Pokračuje velmi opatrné utkání.
     
    23:10
    Adam Fox dostal nabito na modrou čáru, odkud zkusil zakončit příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem pravé tyčky soupeřovy klece.
     
    23:44
    Také domácí se z tlaku vymanili dlouhým vyhozením po mantinelu. Čárový rozhodčí situaci nakonec neposoudil jako zakázané uvolnění.
     
    24:01
    Erik Karlsson si sjel na přihrávku na levý kruh a v jízdě se do kotouče položil příklepem. Jeho ránu příklepem Šesťorkin výborně schoval do lapačky.
     
    24:35
    Ryan Strome v rohu útočného pásma neustál souboj s hokejistou v bílém dresu a poroučel se k ledu. Hráči Rangers ale puk rychle získali vpřed.
     
    25:06
    Noah Gregor po levém křídle projel do útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, nicméně tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    25:41
    Chris Kreider obdržel parádní přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale brankář Hill se přesunul k tyči a schoval puk mezi betony!
     
    26:10
    Rangers se usadili v útočném pásmu, kde rozjeli postupnou kombinaci. Domácí se zatím nedostávají do zakončení. San Jose má ale plno práce.
     
    26:34
    Lane Pederson na levé straně útočného pásma vybojoval odražený puk, který nahodil na branku soupeře, ale připravený Šesťorkin neměl moc práce.
     
    27:11
    Domácím tentokrát nevyšla rozehrávka. Přihrávka na levou stranu byla příliš dlouhá a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    27:26
    Jenže v ofenzivě se nedaří ani San Jose. Timo Meier vstoupil do útočného pásma ještě před kotoučem a byl lapen v postavení mimo hru.
     
    28:12
    Chris Kreider dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu ledové plochy, dostal se do útočného pásma, ale následný střelecký pokus se mu nepovedl.
     
    28:26
    Nick Bonino pro změnu hrozil na opačné straně. Šesťorkin jeho slabé nahození od mantinelu dobře viděl a nepřesnou střelu jen kontroloval pohledem.
     
    29:15
    Meier znovu projel do útočného pásma, kde zadovkou hledal rozjetého Tomáše Hertla, ale střelu českého útočníka zablokoval hned první zadák Rangers.
     
    29:45
    San Jose se usadilo v útočném pásmu, kde hosté dokonce předvedli zajímavou kombinaci, ale nikdo v bílém se v tomto případě nedostal do zakončení.
     
    30:00
    Je za námi polovině základní hrací doby a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Ani jeden z týmů po ofenzivní stránce zrovna nezáří.
     
    30:08
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Marc-Édouard Vlasic – 2 min., podrážení).
     
    31:06
    Rangers se usadili v útočném pásmu, kde hokejisté v modrém dobře kombinovali, ale jejich akce zatím nepřinesla potřebné zakončení.
     
    31:26
    Až nyní musel hostující brankář Hill zasahovat. Brankář San Jose si poradil s dělovkou z levé strany ledové plochy a udržel kotouč ve výstroji.
     
    32:00
    Hosté se z tlaku Rangers vymanili díky vyhození kotouče přes celé kluziště. Domácím hokejistům se tato přesilovka vůbec nepovedla.
     
    32:08
    Hosté v plném počtu.
     
    33:10
    Meier projel po levém křídle do útočného pásma, kde si nedokázal obhodit jednoho ze soupeřů, který jej následně tělem přitiskl k mantinelu.
     
    33:26
    Rangers se z tlaku San Jose osvobodili jen díky zakázanému uvolnění. Vhazování se tak znovu přesune zpátky před Šesťorkinovu klec.
     
    34:06
    Kakko poslal přihrávku z levé strany na brankoviště, kde číhal Kreider, ale tomu k zakončení pár centimetrů scházelo. Po delší době jsme ale sledovali zajímavý moment.
     
    34:42
    Zibanejad projel do útočného pásma, kde si troufl na střelu příklepem, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky hostující klece.
     
    35:06
    Jacob Trouba nahodil puk od modré čáry směrem na branku San Jose, nicméně jeho pobídku srazil do bezpečí dobře postavený obránce.
     
    35:35
    Alexis Lafreniere místo zakončení ještě vylepšil přihrávkou na levý kruh pozici pro Stromea, jenže druhému jmenovanému kotouč utekl.
     
    36:12
    Fox dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk zápěstím nahodil na branku, ale připravená defenziva San Jose přestála i tento moment.
     
    36:45
    Kevin Rooney uklidnil rozehrávku za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly pouští na led i kouč Sharks.
     
    37:12
    Marc-Édouard Vlasic poslal přihrávku na rozjetého Meiera, který puk zavezl do útočného pásma, ale přihrávkou z jeho rohu nenašel spoluhráče.
     
    37:34
    Panarin se dral středem do útočného pásma, nicméně důrazný Logan Couture jej čistým hitem odstavil od kotouče. Pokračuje urputný boj o každý metr ledu.
     
    38:12
    Tomáš Hertl v rohu ledové plochy přišel o kotouč a dal domácím možnost k rozjetí dalšího ofenzivní výpadu. Český hráč vztekle odjel na střídačku.
     
    38:37
    Kevin Labanc se po chybě domácích obránců řítil z levé strany sám na Šesťorkina, puk si dobře připravil na forhend, ale o kousek minul horní roh!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:29
    San Jose v závěru druhé třetiny zvýšilo aktivitu a tlačí se do útoku. Nahození do rohu ledové plochy ale ve svém obranném pásmu získali zadáci Rangers.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! V prostřední dvacetiminutovce jsme se branky nedočkali. Hosté se sice snažili hrát aktivně, jenže na ledě dominovaly bezchybné obrany. Jedinou velkou šanci měl dvě minuty před koncem Labanc, ale v úniku těsně minul zadní tyč. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     
    Střely na branku: 16 – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 2:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Uvidíme, zda se ve třetí části dočkáme nějaké branky nebo Rangers ubrání hubenné vítězství.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:41
    Ryan Lindgren nahodil puk po mantinelu do rohu útočného pásma, jenže nikdo v modrém se k jeho pobídce včas nedostal.
     
    41:15
    San Jose se dostalo do útočného pásma, nicméně ani hostující celek nevyprodukoval nebezpečné zakončení. Zadáci Rangers se v pravou chvíli stáhli.
     
    41:44
    Zibanejad z rohu ledové plochy poslal prudké nahození mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu. San Jose se stále nedokázalo osvobodit.
     
    42:14
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Erik Karlsson – 2 min., podrážení).
     
    42:32
    Hosté získali puk v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště za branku Rangers. Celek z New Yorku musí rozjet novou akci.
     
    43:05
    Vlasic se k odraženému puku dostal za vlastní brankou a po mantinelu kotouč vyhodil přes všechny čáry. Domácím se v této přesilovce moc nedaří.
     
    43:35
    Další vyhození na straně San Jose. Hostující celek předvedl obětavost v obranném pásmu a odražený kotouč poté hosté vyhodili do bezpečí.
     
    44:14
    Hosté v plném počtu.
     
    44:32
    Rangers po skončení přesilové hry zůstali nastěhovaní v útočném pásmu, jenže hokejisté Sharks získali puk a Meier jej vyhodil tak šikovně, že z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    45:00
    Mohlo být vyrovnáno! Brent Burns nahodil puk od modré čáry na branku Rangers, kde se strhla mela, ale nikdo v bílém puk nedostal za ležícího Šesťorkina!
     
    45:08
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Igor Šesťorkin, přichází Alexandar Georgijev.
     
    46:00
    Karlsson si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se s pukem dobře otočil a rozehrál na levou stranu. Švédský zadák však spoluhráče nenašel.
     
    46:26
    Marc-Édouard Vlasic se překvapivě zjevil v útočném pásmu, kde neměl podporu svých spoluhráčů a ze zajímavé pozice nakonec vůbec nezakončil.
     
    47:10
    Kakko dostal zpoza branky parádní přihrávku před klec San Jose a finský mladík chtěl zakončit k tyči. Neskutečný Hill skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    47:28
    Další práce pro brankáře San Jose. Tentokrát jej prověřil Chris Kreider, ale gólman San Jose jeho pokus viděl a raději přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    48:03
    Meier se dral do útočného pásma po pravém křídle, ale jeden ze spoluhráčů mu na levé straně příliš brzy projel do třetiny. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    48:26
    Patrik Nemeth dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk zápěstím nahodil na klec soupeře, ale pozorný brankář Hill se nenechal zaskočit.
     
    49:14
    Noah Gregor střílel z pravé strany útočného pásma. Do jeho rány se obětavě vrhl český hráč Filip Chytil, od nějž se puk odrazil mimo led.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:34
    Kevin Labanc se prosmýkl do útočného pásma, ale střelou z úhlu nemohl domácího brankáře překvapit. Georgiev si na zahřátí připsal pár lehčích zákroků.
     
    50:00
    Deset minut před koncem základní hrací doby se do obrovské šance dostal Tomáš Hertl, ale jeho projektil z prostoru mezi kruhy skončil nad břevnem!
     
    50:26
    Jonathan Dahlén si sjel na zadovku na pravý kruh, odkud nikým neatakován zakončil zápěstím. Jeho ránu domácí brankář skvěle pokryl.
     
    50:44
    Vyloučení v týmu New York Rangers (K'Andre Miller – 2 min., podrážení).
     
    51:00
    Meier v úvodu přesilovky dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil zápěstím, ale domácí brankář Georgijev skvěle zasáhl!
     
    51:28
    Brankář Rangers si věděl rady i s nahozením od modré čáry a jednoduše schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:20
    Domácí získali puk v obranném pásmu a dokázali jej poslat za branku San Jose. Hostujícímu celku už v této přesilovce moc času nezbývá.
     
    52:44
    Domácí v plném počtu.
     
    53:06
    Karlsson projel po pravé straně do útočného pásma, ale prováhal ideální moment pro nahození kotouče směrem na branku Rangers.
     
    53:38
    Kevin Labanc projel středem do útočného pásma, kde si jej vzal do parády Jacob Trouba, který dnes nejnebezpečnějšího hráče Sharks odstavil od puku tělem.
     
    54:06
    Alexis Lafreniere projel po levém křídle do útočného pásma, kde se dokonce zbavil obránce, nicméně následné nahození se mu moc nepovedlo.
     
    54:36
    Hill vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu, ale riskantní rozehrávkou málem nabídl zakončení Lafrenierovi. Mladý hráč chybu brankáře nepotrestal.
     
    55:12
    Erik Karlsson si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho rána těsně minula klec Rangers.
     
    55:36
    Ryan Lindgren na opačné straně zkusil ohrozit branku San Jose nahozením od modré čáry. Hill měl naprosto čistý výhled a puk vyrazil.
     
    56:09
    San Jose se nyní nemůže usadit s kotoučem v útočném pásmu. Naopak zadáci Rangers jsou velmi aktivní a sbírají cenné sekundy k dobru.
     
    56:34
    Burns získal na pravé straně obranného pásma volný kotouč a ihned rozjel akci San Jose. Tentokrát zakončoval Nick Bonino, ale Alexandar Georgijev byl na místě.
     
    57:22
    Karlsson v rohu obranného pásma získal volný kotouč, který odrazem o mantinel vyhodil do pásma středního. Ani jeden z týmů se teď nedostává do zakončení.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:16
    Rangers jeli ve dvou proti jedinému obránci! Skákavou přihrávku před branku dostal Filip Chytil, jenže český útočník trestuhodně vůbec nezakončil.
     
    59:00
    Rangers jsou v útočném pásmu a nenechávají hostům možnost ke hře bez brankáře. Domácí celek zvládá závěr základní hrací doby s velkým přehledem.
     
    59:14
    Až nyní se Hill vydal na střídačku a Sharks zkouší vyrovnat v šesti hráčích na ledě!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! New York Rangers nakonec v hodně bojovném duelu poráží San Jose 1:0. Jedinou branku dnešního souboje vstřelil po osmi minutách hry v přesilovce Ryan Strome. San Jose sice ve třetí třetině mělo nějaké náznaky, ale recept na obranu Rangers nenašlo. Domácí ale budou opouštět led se smíšenými pociti. Během třetí části se totiž zranil Šesťorkin, kterého však skvěle zastoupil Georgijev.
     
    Střely na branku: 27 – 28
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Igor Šesťorkin (NYR) – 19 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 45:06
    Alexandar Georgijev (NYR) – 9 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 14:52
    Adin Hill (SJS) – 26 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,3%, odchytal 59:07
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Filip Chytil (NYR) – 0+0, 0 účast, 2 střely na branku, TM 0, čas na ledě 14:51
    Tomáš Hertl (SJS) – 0+0, 0 účast, 2 střely na branku, TM 0, čas na ledě 18:11
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Ryan Strome (NYR) – 1+0
    2. Adam Fox (NYR) – 0+1
    3. Adin Hill (SJS) – 26 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,3%
     
    Ještě doplním, že utkání sledovalo 16 726 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:33:43)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. R. Strome (A. Fox, Zibanejad)


    New York Rangers: Šesťorkin (46. A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Lundkvist, Nemeth – Kakko, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Lafreniere – Reaves, Goodrow, K. Rooney.
    San Jose Sharks: J. Reimer (Hill) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), E. Karlsson, J. Middleton, M.-É. Vlasic, Meloche – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl, Barabanov – Gregor, Bonino, Nieto – Labanc, Weatherby, Pederson.

    Rozhodčí: Hebert, Skilliter – Apperson, Brisebois

    Diváci: 16 726
    thejrc.org