NY Rangers – San Jose 1:0 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 8:4 (kon.) | Arizona – Vegas 1:7 (kon.)
Anaheim – Calgary 3:4 (0:2 po s.n.) | Seattle – Edmonton 4:3 (kon.) | Florida – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Arizona Coyotes
1:7 (1:2, 0:4, 0:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 04.12.2021, 03:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:54 Nicolas ROY - 1:7
     
    57:54
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    V pohodě hrající Vegas přidává sedmou branku. Theodore našel dobře najetého spoluhráče, kterým byl NICOLAS ROY. Jeho rychlá rána zapadla do horní části branky. Asistence: Shea Theodore a Michael Amadio.
    35:08 Jevgenij DADONOV - 1:6
     
    35:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje své vedení, tvrdou ránou ke vzdálenější tyči poslal puk aktivně hrající JEVGENIJ DADONOV. Asistence: Mattias Janmark a Dylan Coghlan.
    32:47 Michael AMADIO - 1:5
     
    32:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje své vedení, po rychlé výměně kotouče se prosazuje povedenou střelou MICHAEL AMADIO. Jeho první branka v dresu Golden Knights. Asistence: William Carrier a Nicolas Hague.
    28:12 Max PACIORETTY - 1:4
     
    28:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    V pohodě hrající Las Vegas navyšuje své vedení, tentokrát už při hře pět na pět. Do brejku se dostal MAX PACIORETTY, který se prosazuje střelou do horní části branky. Asistence: Mark Stone.
    27:17 Chandler STEPHENSON - 1:3
     
    27:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Šestý gól v oslabení v této sezoně pro Vegas a v tomto ohledu jde do čela soutěže. Po situaci dva na jednoho se prosazuje CHANDLER STEPHENSON, který dostal skvělý pas od Smitha. Asistence: Reilly Smith a Alex Pietrangelo.
    13:53 Max PACIORETTY - 1:2
     
    13:53
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas využívá přesilovku a dostává se do vedení, tvrdou ránou se prosazuje obranou Coyotes neobsazený MAX PACIORETTY. Asistence: Shea Theodore a Jevgenij Dadonov.
    07:51 Travis BOYD - 1:1
     
    07:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci je vyrovnáno, bleskově domácí vyrovnávají. Po situaci dva na jednoho poslal puk přesně do branky TRAVIS BOYD. Asistence: Clayton Keller.
    06:58 Jonathan MARCHESSAULT - 0:1
     
    06:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Po šancích domácích se do vedení dostávají hosté. Roy v situaci dva na jednoho podržel puk, následně přihrál. JONATHAN MARCHESSAULT udělal blafák a prosadil se střelou do odkryté branky. Asistence: Nicolas Roy.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. T. Boyd (Keller) – 7. Marchessault (N. Roy), 14. Pacioretty (Theodore, Dadonov), 28. Stephenson (R. Smith, Pietrangelo), 29. Pacioretty (Mark Stone), 33. Amadio (W. Carrier), 36. Dadonov (Janmark, Coghlan), 58. N. Roy (Theodore, Amadio)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Chychrun, Strälman, Gostisbehere, Mayo, Ljubuškin, Capobianco – Keller, T. Boyd, Kessel – Crouse, Hayton, Ch. Fischer – Roussel, Dzingel, L. Eriksson – Ladd, Galchenyuk, L. O'Brien.
    Vegas Golden Knights: Brossoit (Lehner) – Hague, Pietrangelo, Theodore, Whitecloud, McNabb, Coghlan – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Marchessault, N. Roy, R. Smith – Janmark, Kolesar, Dadonov – W. Carrier, A. Brooks, Amadio.

    Rozhodčí: Anderson, Luxmore – Murray, Johnson

    Diváci: 12 389
    thejrc.org