Bílina – Nová Paka 6:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Kometa Brno B 4:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 2:1 (1:0 po s.n.)
Příbram – Cheb 3:5 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:2 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Děčín – Hronov 6:4 (kon.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 4:6 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:4 (1:3, 3:1, 2:0)
HC WIKOV Hronov
Sobota 04.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi pojišťují svůj náskok a odskakují Hronovu na dvoubrankový rozdíl. Jakub Loukota posunul puk na agilního PAVLA ZAJANA, který udělal ještě pár kroků navíc a poté švihem vymetl v brance hostů pavouky – 6:4. Asistence: Jakub Loukota.
     
    41:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Obrat Medvědů je na světě. Domácí ještě udrželi pásmo po tom, co už byli hosté v pěti hráčích. Michal Žižka naservíroval touš na levou stranu, kde pak z kruhu jedovkou z první propálil vše, co mu stálo v cestě ROMAN CHLOUBA – 5:4. Asistence: Michal Žižka a Milan Kostourek.
     
    32:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! LUKÁŠ ZIKA si u modré čáry klepl o přihrávku, tu od Tomáše Faigla dostal a následně si nabruslil do prostoru mezi kruhy, odkud jedovkou nedal Nečasovi šanci – 4:4. Má tak zaděláno na hattrick. Asistence: Tomáš Faigl a Jakub Loukota.
     
    27:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Už je to jen o jeden gól. Tomáš Faigl našel na vrcholu mezikruží volného VOJTĚCHA TŮMU, který napřáhl ke střele a doslova přilepil puk na síť hostující klece – 3:4. Medvědi se tak vrátili zpět do hry. Asistence: Tomáš Faigl a Lukáš Zika.
     
    21:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi však našli rychlou odpověď. Po kombinaci před Nečasem se po převzetí puku od Milana Kostourka zblízka prosadil JAKUB CHRPA, který snižuje hrozivý náskok soupeře – 2:4. Asistence: Milan Kostourek a Roman Chlouba.
     
    20:42
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hned na to pak do tříbrankového trháku posílá svůj tým JIŘÍ BUCEK, jenž se zblízka dokázal prosadit před Lukášem Lavingerem – 1:4. Asistence: Jiří Bucek a Lukáš Kučera.
     
    15:27
    Hronov právě vstřelil branku!
    A po chvilce Hronovští navyšují svůj náskok a vedou o dva góly. David Sýkora poslal pěknou přihrávku před brankoviště, odkud pak JIŘÍ BUCEK dopíchl kotouč za brankovou čáru – 1:3. Asistence: David Sýkora.
     
    14:48
    Hronov právě vstřelil branku!
    A hosté znovu vedou. Filip Moník poslal puk do prostoru mezi kruhy, kde byl připraven s nápřehem MICHAIL ROMANOV, jenž po svižné ráně propálil Lavingera, který musí podruhé lovit kotouč ze své sítě – 1:2. Asistence: Filip Moník a Jakub Heligr.
     
    12:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co naskočil z trestné lavice Daniel Volráb, Děčín ujel tři na jednoho. Právě Volráb pak našel děčínskou sedmasedmdesátku, a sice LUKÁŠE ZIKU, který poté jedovatou střelou z pravého kruhu vymetl v síti hostů všechny pavučiny – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Daniel Volráb a Milan Kostourek.
     
    01:02
    Hronov právě vstřelil branku!
    A hned z rychlého protiútoku zahrozili hosté, kteří se nakonec ujímají vedení. Lukáš Kučera poslal puk na KONSTANTINA ŤURINA, jenž dopravil kotouč za záda Lukáše Lavingera. Medvědi tak už od druhé minuty musí dohánět jednobrankovou ztrátu – 0:1. Asistence: Lukáš Kučera.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Zika (Volráb, Kostourek), 21. Chrpa (Kostourek, Chlouba), 28. V. Tůma (Faigl, Zika), 33. Zika (Faigl, Loukota), 42. Chlouba (Žižka, Kostourek), 48. Zajan (Loukota) – 2. Ťurin (L. Kučera), 15. Romanov (Moník, Heligr), 16. Bucek (D. Sýkora), 21. D. Sýkora (Bucek, L. Kučera)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Žižka, Arnold, D. Kučera, Loukota, F. Černohorský, V. Tůma, Kaltenböck – Volráb (C), Zika, O. Sýkora – Kostourek, Zajan (A), Fojt – Chlouba, Chrpa, Horák – Faigl (A)
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC WIKOV Hronov: Nečas (Ševců) – Kynčl, D. Sýkora (A), Romanov, Heligr, Exner (C), Kynčl – Moník, Ťurin, L. Kučera – Nazarov, Bucek, Šlaicher – Lavrenov, Jirků, Matouš (A)
    Trenér: Martin Táborský

    Rozhodčí: Zeliska – Toman, Janíček

    Diváci: 247
    thejrc.org