Bílina – Nová Paka 6:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Kometa Brno B 4:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 2:1 (1:0 po s.n.)
Příbram – Cheb 3:5 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:2 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Děčín – Hronov 6:4 (kon.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 4:6 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Kometa Brno B
Sobota 04.12.2021, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce. Máme zde sobotu a to znamená také další druholigový zápas, tentokrát se na bobřím ledě představí Kometa Brno B.

    Oba celky se v letošním ročníku střetly již dvakrát. Historicky poprvé na zimním stadion ve Valašském Meziříčí zavítala záloha Komety začátkem října v rámci 7. kola, domácím Bobrům se Brno podařilo porazit 4:1.
    Své první dvě branky za valašský tým si tehdy zapsal útočník Jakub Apolenář, do Slavíčkovy brány se prosadili také forvardi Jan Křivohlávek a Tomáš Vávra. Jediným úspěšným střelcem hostujícího týmu byl mladý talent Robert Havlát.

    Druhý duel odehraný na jižní Moravě už ale Plškovým svěřencům tak dobře nevyšel. I přes střeleckou snahu dokázali Slavíčkovo kouzlo prolomit pouze jednou, a to z hole Jiřího Goiše. Nakonec tak odváželi z Brna prohru 1:3. Za domácí byli úspěšní zkušený Kamil Brabenec, Krejčiřík a Havlát, utnuli tak Bobrům dlouhou šňůru osmi vítězství v řadě.

    První vzájemné utkání – 9. 10. 2021, 7. kolo, VAL – KMB
    35. Křivohlávek (Finsterle), 36. Apolenář (Kuchařík), 49. Vávra (Podešva), 60. Apolenář (Kajaba) – 5. Havlát (Brabenec). Rozhodčí: Vaněk – Mikšík, Peluha. Vyloučení: 5:7, navíc Pořický (VAL) trest ve hře (zásah do hlavy nebo krku). Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 366. Střely na branku: 31:23. Průběh utkání: 0:1, 4:1.

    Druhé vzájemné utkání – 6. 11. 2021, 14. kolo, KMB – VAL
    10. Brabenec (Havlát, Kováčik), 16. Krejčiřík, 60. Havlát (Krejčiřík) – 50. Goiš (Finsterle, Apolenář). Rozhodčí: Kohoutek – Kleprlík, Viskot. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 298. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Bobři vlétli do nového ročníku skvěle, nyní se však museli smířit s pár neúspěšnými večery. Svůj vliv na to měla rozsáhlá marodka opor, útočníků Tomáše Vávry, Lukáše Finsterleho a Jana Křivohlávka. Obejít se Valaši museli na chvíli také bez dalších hráčů, které zasáhla nová nařízení a nemohli tak do zápasů bez potřebných náležitostí nastoupit.

    Své šance více se ukázat tak využil odchovanec valašskomeziříčského hokeje Daniel Stodůlka, ten svými prvními dvěma brankami napomohl svému týmu k výhře 4:2 na ledě Opavy.

    Na řadu absencí vedení valašského klubu zareagovalo vyřízením střídavých startů dvěma útočníkům z Frýdku-Místku, Jánu Blaškovi a Matouši Čmielovi. Oba by se v modrobílém dresu měli objevovat převážně v zápasech, které se nebudou krýt s těmi frýdeckomísteckými. Obranu v nedávné době po konci v Hodoníně vyztužil Ondřej Gabrhelík.

    Nejlepším střelcem týmu je i s posledními dvěma zápasy Jan Křivohlávek (10+8), těsně za ním Lukáš Finsterle (9+8) a Tomáš Vávra (9+6). Z těch, kteří zasáhli do posledních klání jsou to Jiří Goiš (5+14), Jakub Pořický (6+9) a Tomáš Andris (5+8)

    Sestava z posledního utkání: Slovák (Majer) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč, Vosátko, Kamas – Čmiel, Goiš, Blaško – Andris (A), Pořický (C), Urbanec – Kozubík, Vavřík, Stodůlka.

    Forma v posledních 5 utkáních:
    HC Slezan Opava vs HC Bobři Valašské Meziříčí 2:4
    HC ISMM Kopřivnice vs HC Bobři Valašské Meziříčí 2:1 p
    HHK Velké Meziříčí vs HC Bobři Valašské Meziříčí 3:2 sn
    HC Bobři Valašské Meziříčí vs HC Nový Jičín 1:0 p
    SHK Drtiči Hodonín vs HC Bobři Valašské Meziříčí 3:2
     
    HC Kometa Brno B

    Kometa do své premiérové sezóny vstoupila poněkud opatrně. Po úvodu ji patřily převážně spodní příčky tabulky skupiny Východ. To se však nedá říci o posední době, kdy brněnskému celku patří 5. pozice se ztrátou pouhé 2 body na 4. Opavu.

    Nejproduktivnějším mužem týmu je zkušený Kamil Brabenec, v 20 zápasech nasbíral celkem 24 bodů za 6 branek a 18 asistencí, což z něj dělá také nejlepšího nahrávače celé skupiny. Velice produktivní je také forvard Robert Havlát (12+11) a nezaostávají také obránci. Mezi beky s největším počtem bodů se řadí bývalý extraligový hráč Tomáš Malec (2+5) a Jan Švejda (1+7).

    Po posledním vzájemném klání s Bobry se s týmem rozloučil obránce Jozef Kováčik, který odešel z rodinných důvodů. V organizaci Komety plnil také roli asistenta trenéra A-týmu.

    Sestava z posledního utkání: Slavíček (Šembera) – Trnka, Kučera, Kališ, Švejda, Studený, Jeřábek – Moskal, Krejčí, Vašíček, Havlát, Brabenec, Pigl, Mokrohajský, Škvrně, Krejčiřík.

    Forma v posledních 5 utkáních:

    HC Kometa Brno B vs SKLH Žďár nad Sázavou 3:4
    HC Kometa Brno B vs HC ISMM Kopřivnice 4:3
    HC Kometa Brno B vs SHK Drtiči Hodonín 5:0
    HK Nový Jičín vs HC Kometa Brno B 4:2
    HC Kometa Brno B vs HHK Velké Meziříčí 3:2 p
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Tkadlec (Majer) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč, Kamas, Mošnička, L. Stodůlka – Goiš, Vávra (A), Finsterle – Andris, Pořický (C), Urbanec – D. Stodůlka, Vavřík, Kozubík.

    Trenér: Lukáš Plšek.

    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Švejda (A), Kučera (A), Studený, Kališ, Seemann, Jeřábek, Trnka – Pigl, Škvrně, Havlát, Vašíček, Halász, Brabenec (C), Říčka, Mokrohajský, Krejčík, Krejčiřík.

    Trenér: Jiří Otoupalík.

    Rozhodčí: Rapák – Hladík, Veselý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    U puku jako první domácí. Tomáš Vávra hned po buly nejel směrem k Slavičkovi. Po chybě se ale do hry dostala Kometa a zamkla domácí u vlastní brány. Tkadlec si zapsal první zákrok.
     
    01:36
    Pořický objel s pukem bránu a nahrál k modré čekajícímu Kamasovi, ten zkusil vystřelit, ovšem minul.
     
    02:24
    Mošnička z vlastního pásma nahrál Báchorovi, který přesunul hru do obranné třetiny Brna. Také Slavíček si zapisuje první zákrok.
     
    03:14
    Brabenec vybojoval puk na středu a nahrál jej Křejčiříkovi. Obránce zkusil střelu, ale puk pouze minul pravou tyč svatyně.
     
    03:54
    Vhazování v obranném pásmu vyhráli domácí a zkusili posunout hru na druhou stranu. Jejich pokusy ale zmařila obrana Komety, která puk dostala před Tkadlece. Škvněho dorážka byla až moc pomalá na to, aby si ji gólman domácích nevšiml.
     
    05:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Kozubík – 2 min., podrážení).
     
    05:49
    Brno zamklo Bobry ve vlastním pásmu, Škvně se ocitl opět nebezpečně blízko Tkadlece, mladý brankář ale hokejkou puk odhodil.
     
    06:38
    Valaši po chvíli snahy vyhazují.
     
    07:13
    Kometa se vrátila opět na stranu domácích. Seemann dostal puk na modrou a vystřelil přesně na hruď Tkadlece, ten v náruči kryje.
     
    07:30
    Domácí v plném počtu.
     
    08:01
    Dan Stodůlka se společně s Vavříkem snažili vybojovat puk za svatyní hostí, Brno bylo ale úspěšnější a hra je opět u Tkadlece.
     
    09:08
    Bobři na buly vybojovali puk, ke střele od modré se následně dostal Kamas, který dostřelil až na Slavíčka, ten s kotoučem v náruči zastavuje hru.
     
    10:13
    Rozjetý Daniel Stodůlka nahodil puk na bránu, Slavíček jej chytil do lapačky a rychle vyhodil, nechává tak hru běžet bez přerušení.
     
    11:04
    Před osamoceným brankářem hostí se objevil Lukáš Finsterle, ten okamžitě vystřelil, avšak Slavíček pozorně zasahuje.
     
    11:34
    Studený zkoušel získat puk u domácí střídačky, po nahrávce zpět se ale puk dostává nekotrolovatelně na druhou stranu, je z toho zakázané uvolnění.
     
    11:59
    Báchor od modré nahodil k brankovišti, kotouč těsně minul pravou tyč. K puku se následně dostal Kozubík, z levé strany bránu objel a vystřelil, Slavíček ale stále stoprocentní.
     
    12:58
    Rozjetý Goiš dostal z pravé strany brány puk a ocitl se sám před gólmanem, bohužel pro Bobry je jeho pokus neúspěšný.
     
    13:44
    Vhazování ve středním pásmu vyhrála Kometa, jeden z brňanů ihned vystřelil. Tkadlec lapil puk s úmyslem okamžitě rozehrát, po chvíli si to ale rozmyslel a hru zastavil.
     
    14:04
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kometa se po rozehrávce ihned zmocnila puku, KAMIL BRABENEC bez zdržování střílí první branku utkání. Asistence: Robert Havlát, Petr Krejčí.
     
    15:52
    Studený od modré nahodil puk k bráně, zde již čekal Brabenec, ten ale tentokrát nestačí.
     
    16:05
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Studený – 2 min., podrážení).
     
    16:31
    Bobři se snažili usadit v obranné třetině hostů. Pořický na pravé straně nahrál zpátky k modré na Ďurkáče, puk jeho hokejku přeskočil a Valaši se tam museli zasunout zpět za lajnu.
     
    17:33
    Kometa se na chvíli zmocnila kotouče, Bobři využili jedné z chybných nahrávek a jsou již zpět u Slavíčka.
     
    18:07
    Hosté v plném počtu.
     
    18:10
    Bobři využili zmatku před bránou, možnost dorazit měl Gabrhelík, ten ale chvílí po zmocnění se kotouče u brankoviště upadl.
     
    18:19
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Studený – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    19:49
    Bobři vyhazují kotouč přes celé kluziště, Tkadlec si vyjíždí z brány a drží puk na své hokejce. Na chvíli jej poslal ještě Andrisovi za vlastní bránu, akce už se ale asi v 1. třetině nedočkáme.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první část zápasu. Samotná hra byla na šance vyrovnaná z obou stran, oba brankáři měli chvílemi co dělat, aby kotouč neskončil za jejich zády. Prvním úspěšným střelcem klání se nakonec stává Kamil Brabenec, který následně neproměnil ještě několik šancí. Kometa si do druhé periody přenese 19 sekund hry v oslabení.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Kotouče se jako první zmocnila Kometa, Bobři ale vzápětí hru obrací.
     
    20:19
    Kometa B v plném počtu.
     
    21:04
    Urbanec získal puk na středu a nahrál k brankovišti, kde si najížděl Pořický. Ten však stál zády k brankáři, přesná dorážka se mu tak nepovedla a hra tak pokračuje dál.
     
    21:43
    Ihned po vhazování v obranné třetině Kometa střílí, Tkadlec zastavuje hru.
     
    22:01
    Švejda z rohu nahrával na Vašíčka, oba hráči se pokoušeli propasovat puk blíže ke třem tyčím Bobrům, obrana Valachů ale nic nedovolila.
     
    23:19
    I když se chvílemi domácí ke kotouči, Brno je drží ve vlastní třetině a žádnou rozehrávku nedovoluje.
     
    24:10
    Valaši se na chvíli dostali z brněnského sevření, Kometa už ale dvakrát po sobě hru dokázala vzápětí otočit. Tkadlec si připisuje další zákrok.
     
    24:45
    Mokrohajský z mezikruží vystřelil skrz bobří zeď, střela ale minula levou tyč svatyně.
     
    25:21
    Ďurkáč získal puk na modré a sám proti třem zkoušel projet blíže k bráně. Jeden z obránců Brna ale hokejkou zasahuje a posílá hru opět na druhou stranu.
     
    26:23
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři využívají protiútoku. Lukáš Finsterle se objevil těsně u Slavíčka, ten ne jeho pokus zasunout kotouč mezi betony stačil. Puk se ale následně odrazil na pravou stranu, kde již do odkryté brány dorážel JIŘÍ GOIŠ. Asistence: Lukáš Finsterle, Tomáš Vávra.
     
    27:53
    Bobři po dorovnání přidali na síle a tlačí se u brány hostí. Daniel Stodůlka byl s pukem přibrzděn obráncem Komety, ke kotouči se následně dostal Vavřík. Valaši ještě zkoušeli další kombinace, ale Slavíček drží.
     
    28:50
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Finsterle – 2 min., hrubost).
     
    29:13
    Andris v oslabení ujel s pukem a těsně za modrou vystřelil, obránce Brna ale hokejkou puk tyčuje na síť.
     
    29:36
    Kometa zamkla domácí ve vlastní třetině. Odvážným vystřelit se stal až brněnský Škvrně, jeho pokus ale Tkadlec kryje mezi betony.
     
    30:13
    Bobrům se po chvíli sevření daří vyhodit.
     
    30:24
    Havlát byl při hře sevřen jedním z hráčů Bobrů u domácí trestné. Leží na ledě a hra je tak přerušena.
     
    30:24
    Hráč je ošetřován přímo na ledě, po chvíli je na nosítkách odvážen. Vypadá to, že Robert Havlát dnes již do zápasu nenastoupí.
     
    30:25
    Je vhozeno a hra opět pokračuje.
     
    30:43
    Kamas na modré získává puk a vyhazuje na Slavíčka.
     
    30:50
    Bobři v plném počtu, Finsterle je zpátky na ledě.
     
    32:07
    Urbanec vyhodil do rohu, kde se puku zmocnil Goiš.
     
    32:25
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři využili menšího zmatku u brány Komety. Jiří Goiš šikovně nahrál DANIELU STODŮLKOVI přímo před bránu a ten již s klidem zavěsil za Slavíčkova záda. Asistence: Jiří Goiš, Tomáš Vávra.
     
    34:01
    Gabrhelík od modré nahrával mezi kruhy. Tam již čekal napřáhnutý Goiš, který rychle vystřelil mezi Slavíčkovy betony. Mladý gólman kryje.
     
    34:49
    Valaši vyhodili puk přes polovinu hřiště, kotouč se nikomu nepodařilo zastavit, hra je tak přerušena icingem.
     
    35:29
    Domácí bojovali o puk v rohu ve vlastní třetině, Kometa se jej ale vyhazuje ven z hloučku.
     
    36:33
    Tomáš Andris stál sám, tváří v tvář Slavíčkovi. Kotouče se zmocnil na pravé straně, úhle byl ale až moc velký, aby gólman Brna střelu přitisknutím se k tyče nepokryl.
     
    37:19
    Také Kometa mohla rychle dorážet, Tkadlec ale lapačkou zasahuje.
     
    37:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Halázs – 2 min., hákování).
     
    37:54
    Brno zatím tlačí Bobry na jejich straně hřiště.
     
    38:29
    Finsterle s Goišem se dva na dva vydali směr tři tyče. Gólman hostí poprvé vyrazil, na Goišovu dorážku o několik chvil později stačil také.
     
    38:45
    Valaši uklidňují hru na vlastní polovině, po prostřídání se opět posunují ke svatyni Brna. Slavíček má po Báchorově nahození další zákrok.
     
    39:26
    Brno v plném počtu.
     
    39:41
    Škvrně z pravé strany nahodil na Tkadlece, tomu puk končí na levém betonu. Hra je tak hvizdem sudího přerušena.
     
    39:47
    Brabenec získal puk na svou hokejku, bohužel pro něj je ale v ofsajdovém postavení a hra je tak opět stopnuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhé dějství bylo pro domácí o něco zajímavější. Nejprve zařídil Valachům dorovnání Jiří Goiš, o 6 minut později jej následoval Daniel Stodůlka. Zhruba v polovině třetiny byla hra přerušena z důvodu pádu Roberta Havláta, který s ránou na nose chvíli ležel obličejem k ledu. Vzápětí byl odvezen na nosítkách a je tak zřejmé, že do dnešního zápasu již nenastoupí. Robertovi přejeme brzké zotavení.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:39.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    U kotouče jako první domácí, do útoku se dostává Tomáš Vávra. Zkušený útočník nahrál na modrou Báchorovi, který vystřelil, ovšem bránu minul.
     
    40:39
    Vhazování u Slavíčka sice vyhráli Valaši, po chvíli už ale byla u kotouče Kometa, a ta zahájila útok na druhou stranu.
     
    41:24
    Bobři se stihli ještě dostat k puku, hra je ale vzápětí po nahození přerušena icingem.
     
    41:51
    Brno zkoušelo vysunout dopředu Mokrohajského, tomu se ale nahrávka nepovedla zachytit a Bobři jsou tak znovu u puku.
     
    42:04
    Ihned po vhazování Brno střílí na Tkadlece, ten s klidem kryje a bude se znovu vhazovat.
     
    42:24
    Valachům ujel puk až k Slavíčkovi, který hokejkou rozehrál na své spoluhráče. Vzápětí se po chybě Komety dostali k útoku opět Bobři, gólman hostí musel opět zasahovat.
     
    42:56
    Sám před Tkadlecem si vyjel Kamil Brabenec, jeho pokus ale končí v brankářově náručí.
     
    43:29
    Mošnička vyhodil po mantinelu puk až na druhou stranu kluziště. Mladá lajna vedená Stodůlkou následně dostala možnost posunout puk za Slavíčka, ten ale ležící zasahuje.
     
    44:29
    Halász s Vašíčkem kombinovali nahrávkami až k mezikruží, obrana Valchů ale drží, žádné drama nedopustila.
     
    45:03
    Bobři zkoušeli získat puk v útočném pásmu, pozorný brněnský hráč ale zasahuje a posílá puk na zakázané uvolnění.
     
    45:29
    Pigl nahrál rozjetému Krejčímu až před mezikruží. Jeho další snahy ale opět Bobři zmařili.
     
    45:45
    Jeden z hráčů při souboji tvrdě narazil na plexisklo u časomíry, to se částečně vysadilo a stalo se tak pro hru nebezpečné. Zápas je tak na chvíli opět přerušen.
     
    45:46
    Je opraveno a již se opět hraje. U kotouče jsou jako první domácí.
     
    46:34
    Seemann zkusil rozehrát do útočné třetiny, kde se ale puku zmocnili domácí Bobři. Jiří Goiš zavezl kotouč až před Slavíčka, ten ležící v brankovišti zasahuje.
     
    46:59
    Finsterle nahodil kotouč až za bránu hostí, podporován Vávrou začali napadat blízko svatyně Brna.
     
    48:04
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Jakub Pořický využil chyby brněnského hráče u modré, zmocnil se kotouče a vyslal směrem na bránu TOMÁŠE ANDRISE, který v jízdě zakončil. Asistence: Jakub Pořický
     
    48:38
    Kometa vyslala pomalou střelu na ledě až na Tkadlece, ten kryje a rozehrává se opět u jeho brány.
     
    48:57
    Rychlým protiútokem se dostal k mezikruží Jiří Goiš, ten přes zeď vystřelil a Salvíček musel zasahovat svou vyrážečkou.
     
    49:37
    Bobři uklidnili hru na vlastní části kluziště, následně se po nahrávce přesunul k pravému kruhu u brány Brna Jakub Pořický, který si obhodil jednoho obránce Komety, aby měl lepší možnost dorážet. Bek ale včas zasáhl a hra je opět u střídačky domácích.
     
    50:29
    Kometa vyhrála vhazování u brány domácích, ke střele od modré se dostal Seemann, na dorážku u brankoviště se sice nacházeli jeho spoluhráči, ti však bráněni Bobry moc nezmohli.
     
    51:23
    Ďurkáč vybojoval kotouč ve středu kluziště, nahrál na Vavříka, který od modré vystřelil na Slavíčka. Gólman pravým betonem vyráží.
     
    52:21
    Pokus vybojovat puk za bránou domácích nakonec skončilo přerušením hry. Michael Vavřík chvíli ležel na ledě, následně byl svými spoluhráči odvezen na střídačku.
     
    52:41
    Vhazování u brány Brna vyhráli hosté a přesouvají hru na druhou stranu. Brabenec na jednu z nahrávek nestačil a tak se k puku dostává Tomáš Vávra, který jej opět přesouvá blíž Slavičkovi.
     
    54:06
    Kometa vyhrála vhazování ve středním pásmu a posunula puk až ke gólmanovi domácích, který i tentokrát s klidem kryje.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Pořický – 2 min. hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Krejčiřík – 2 min., sekání).
     
    55:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Halász – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:50
    Možnost Valachů přesunout hru blíže Slavíčkovi konči ofsajdem.
     
    56:24
    Jiří Goiš se vydal na dlouhou pouť přes celé kluziště, obehrál dva hráče Brna, na jeho střelu s levé strany nakonec Slavíček stačil.
     
    56:44
    Domácí v plném počtu, hosté ve čtyřech.
     
    57:30
    Kometa B v plném počtu. Halász je zpět ve hře.
     
    57:59
    Bobři kombinují před vlastní bránou, do útoku se následně dostala mladá lajna Vavřík, Stodůlka, Kozubík. Ani jeden z hráčů ale nedokázal svatyni Brna výrazně ohrozit.
     
    58:54
    Halász dostal nahrávku až před brankoviště Bobrů, Tkadlec zasahuje.
     
    59:25
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Seemann – 2 min.).
     
    59:38
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři rychle využívají přesilovou hru, do brány Brna se prosazuje LIBOR KAMAS. Asistence: Jakub Pořický, Stanislav Báchor.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou na šance velmi zajímavý zápas, ze kterého nakonec vychází úspěšně domácí Bobři. Poslední část jakoby Kometa lehce zpomalila, jen málo si vytvářela vyložené šance. To se však nedá říct o hráčích Valmezu, kteří zásluhou Andrise a Kamase zvítězili s konečným skóre 4:1.
     
    To je dnes ode mě vše, přeji vám pěkný zbytek večera. (20:27:40)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 27. Goiš (Finsterle, Vávra), 33. D. Stodůlka (Goiš, Vávra), 49. Andris (Pořický), 60. Kamas (Pořický, Báchor) – 15. Brabenec (Havlát, Krejčí)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Tkadlec (Majer) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč, Kamas, Mošnička, L. Stodůlka – Goiš, Vávra (A), Finsterle – Andris, Pořický (C), Urbanec – D. Stodůlka, Vavřík, Kozubík.

    Trenér: Lukáš Plšek.

    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Švejda (A), Kučera (A), Studený, Kališ, Seemann, Jeřábek, Trnka – Pigl, Škvrně, Havlát, Vašíček, Halász, Brabenec (C), Říčka, Mokrohajský, Krejčík, Krejčiřík.

    Trenér: Jiří Otoupalík.

    Rozhodčí: Rapák – Hladík, Veselý

    Diváci: 156
    thejrc.org