Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:1 (kon.)
Kadaň – Prostějov 0:5 (kont.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Kolín – Havířov 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (1:1, 1:4, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 04.12.2021, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    48:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se prosazuje těsně po skončení přesilovky. Osamocený TOMÁŠ HORA dostal nahrávku od Lukáše Krále, najel si před bránu a vystřelil nahoru nechytatelně pro Milotu – 3:5. Asistence: Lukáš Král, Jiří Klíma.
     
    39:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    A zmatky ústí až v gól hostů. Postaral se o něj ROBIN GERYCH, jenž se zmocnil puku, dlouho se nerozpakoval a prostřelil hradeckého strážce svatyně – 2:5. Bez asistence.
     
    27:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle odskakují do dvoubrankového náskoku. Robin Gerych v rychlosti předal puk PETRU SIKOROVI, který zblízka prostřelil Kasala. Ten si na kotouč sáhl, ovšem jeho průniku do klace nezabránil – 2:4. Asistence: Robin Gerych, Michal Pospíšil.
     
    27:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zápas. Hosté předvedli rychlou akci, když si Adam Cedzo našel puk u levého hrazení, stáhl k sobě dva hradecké beky a zadovkou našel najíždějícího ŠIMONA POHLUDKU, jenž neměl problém zavěsit do odkryté kasy – 2:3. Asistence: Adam Cedzo.
     
    25:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno. Lukáš Král z pravé strany dobře viděl TOMÁŠE HORU, kterému adresoval přesný pas. Forvard s číslem 14 prudkou ranou podstřelil Milotu a je to 2:2. Asistence: Lukáš Král, Jan Vencl.
     
    24:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají vedení. Petr Sikora poslal sice možná moc prudkou nahrávku, tu ale před bránou ještě stihl PATRIK MASNICA, jenž udělal kličku roztaženému Kasalovi a zavěsil pod horní tyč – 1:2. Asistence: Petr Sikora, Adam Solowski.
     
    12:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři brzy odpovídají. Hosté ujeli do brejku a po přihrávce Patrika Volase stál na konci jejich akce ŠIMON POHLUDKA, který dostal puk za Kasalova záda – 1:1. Asistence: Patrik Volas, Adam Cedzo.
     
    12:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je to ale Mountfield, který udeřil a využil přesilovku. Konkrétně MAREK MACH, jenž dostal nahrávku na okraj kruhu a schovanou střelou propálil Milotu. Ten si na puk možná lehce sáhl – 1:0. Asistence: Tomáš Hora, Petr Fiala.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 13. Mach (Hora, Fiala), 26. Hora (Král, Vencl), 49. Hora (Král, Klíma) – 13. Pohludka (Volas, Cedzo), 25. Masnica (Sikora, Solowski), 28. Pohludka (Cedzo), 28. Sikora (Gerych, Pospíšil), 40. Gerych


    Mountfield HK: Kasal (49. – 51. Mrázek) – Fiala, Pavič, Černý, Burda, Bezpalec, Janeček – Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal (A), Král, Vítek.
    Trenér: Václav Pánek

    HC Oceláři Třinec: Milota (Michalík) – Dravecký, Solowski, Martiňák, Pospíšil, Holub – Sajdok, Gerych, Holinka (A), Volas, Rybnikár, Pohludka, Sikora, Cedzo (A), Murin, Lipka, Masnica (C), Urbánek.
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Müller – Kalina, Kopecký

    Diváci: 62
    bahis siteleri