New Jersey – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Colorado 5:7 (kon.) | Washington – Anaheim 4:3 (3:1 po s.n.)
Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 4:0 (kon.) | Seattle – Pittsburgh 1:6 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Arizona Coyotes
Úterý 07.12.2021, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:08 Jamie BENN - 4:1
     
    57:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Skvělou práci odvedl při forčekinku Jamie Benn, jenž zachytil ze vzduchu rozehrávku Gostisbehera. Kotouč se dostal k Alexandrovi Radulovovi, který v situaci 2 na 1 nahrál před odkrytou branku právě JAMIEMU BENNOVi a ten už to měl snadné – 4.1. Asistence: Alexandr Radulov.
    55:14 Jamie BENN - 3:1
     
    55:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku 3 sekundy před jejím koncem a výrazně se již přibližují k vítězství! Denis Gurjanov nastřelil z pravého kruhu puk před branku. U brankoviště výborně pracovali Tyler Seguin s JAMIEM BENNEM a byl to právě druhý jmenovaný, který kotouč protlačil za záda Wedgewooda – 3:1. Asistence: Denis Gurjanov a Ryan Suter.
    49:01 Jacob PETERSON - 2:1
     
    49:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! JACOB PETERSON se tentokrát dočkal už regulérního zásahu. Alexandr Radulov přebral na pravé straně útočného pásma puk od Jamieho Benna. Poté zamířil za branku, kterou objel a bekhendovou přihrávkou předložil kotouč před brankoviště Petersonovi, který ho zblízka poslal mezi betony Wedgewooda. Asistence: Alexandr Radulov a Jamie Benn.
    23:09 Shayne GOSTISBEHERE - 1:1
     
    23:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají! SHAYNE GOSTISBEHERE si pohrál s bránícím Robertsonem, dostal se až mezi kruhy a z této pozice překonal Holtbyho – 1:1. Asistence: Clayton Keller a Phil Kessel.
    13:48 Roope HINTZ - 1:0
     
    13:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Hintz vyhrál buly na Jasona Robertsona. Ten zamířil k zadnímu mantinelu, odkud našel právě ROOPEHO HINTZE, po jehož střele z mezikruží Wedgewood dnes poprvé inkasuje. Asistence: Jason Robertson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Hintz (J. Robertson), 50. Peterson (A. Radulov, Jamie Benn), 56. Jamie Benn (Gurjanov, R. Suter), 58. Jamie Benn (A. Radulov) – 24. Gostisbehere (Keller, Kessel)


    Dallas Stars: Holtby (Oettinger) – J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Lindell (A), Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – A. Radulov, Jamie Benn (C), Peterson – Seguin (A), Faksa, Kero – Gurjanov, Glendening, Kiviranta.
    Trenér: Bowness

    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Capobianco, Chychrun (A), Mayo, Gostisbehere, Strälman, Ljubuškin – Kessel, T. Boyd, Keller (A) – Ch. Fischer, Hayton, Crouse – L. Eriksson, Dzingel, Roussel – Ladd (A), Galchenyuk, L. O'Brien.
    Trenér: Tourigny

    Rozhodčí: O’Donnell, Kozari – Gibbons, Flemington

    Diváci: 17 256
    thejrc.org