New Jersey – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Colorado 5:7 (kon.) | Washington – Anaheim 4:3 (3:1 po s.n.)
Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 4:0 (kon.) | Seattle – Pittsburgh 1:6 (kon.)
konec
Seattle Kraken
1:6 (0:3, 1:2, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Úterý 07.12.2021, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Jake GUENTZEL - 1:6
     
    48:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Blesková akce hostů a máme tu další gól. Evan Rodrigues dostal puk do útočného pásma, a pak našel přesným pasem JAKE GUENTZELA. Jeho zakončení zapadlo přesně do branky. Asistence: Evan Rodrigues a Brian Dumoulin.
    38:54 Jeff CARTER - 1:5
     
    38:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově navyšují své vedení, střelu JEFFA CARTERA do své branky nešťastně srazil nohou Jamie Oleksiak. Asistence: Kris Letang a Danton Heinen.
    38:31 Jake GUENTZEL - 1:4
     
    38:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté své šance neproměnili, a tak inkasují. Penguins se po rychlé akci dostali do situace dva na jednoho a přesně se trefuje po dobém pasu JAKE GUENTZEL. Asistence: Evan Rodrigues a Sidney Crosby.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Michael Matheson – 2 min., vysoká hůl).
    23:43 Jordan EBERLE - 1:3
     
    23:43
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí celek se poprvé v tomto zápase prosazuje v ponechané výhodě a snižuje. Po krásné Wennbergově přihrávce se prosazuje střelou do prázdné branky JORDAN EBERLE. Asistence: Alexander Wennberg a Jaden Schwartz.
     
    05:07
    Střídání v týmu Seattle Kraken: ze hřiště odchází Philipp Grubauer, přichází Joey Daccord.
    05:07 Danton HEINEN - 0:3
     
    05:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tvrdou ránou se prosazuje ze střední vzdálenosti hostující celek. Střelou na přední tyč překvapil domácího brankáře DANTON HEINEN. Asistence: John Marino a Marcus Pettersson.
    04:42 Sidney CROSBY - 0:2
     
    04:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení, po střele SIDNEY CROSBYHO končí puk v brance, podle všeho došlo ještě k teči obránce Krakenů. Asistence: Jake Guentzel a Brian Dumoulin.
    01:47 Jeff CARTER - 0:1
     
    01:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostující celek začal aktivně a prosazuje se jako první. Střelu JEFFA CARTERA si nešťastně do vlastní branky srazil brankář Seattlu. Asistence: Danton Heinen a Jason Zucker.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 24. Jordan Eberle (Wennberg, Schwartz) – 2. J. Carter (D. Heinen, Zucker), 5. Crosby (Guentzel, Dumoulin), 6. D. Heinen (Marino, M. Pettersson), 39. Guentzel (Rodrigues, Crosby), 39. J. Carter (Letang, D. Heinen), 49. Guentzel (Rodrigues, Dumoulin)


    Seattle Kraken: Grubauer (6. Daccord) – A. Larsson, Vince Dunn, Oleksiak, Soucy, Lauzon, Borgen – Marcus Johansson, Wennberg, Appleton – Donato, Gourde (A), Donskoi – McCann, Geekie, B. Tanev – Sheahan, Schwartz (A), Jordan Eberle (A).
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Dumoulin (A), Letang (A), M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rodrigues – Zucker, J. Carter, D. Heinen – B. McGinn, Blueger, Kasperi Kapanen – Aston-Reese, D. O'Connor, D. Simon.

    Rozhodčí: Furlatt, MacDougall – Knorr, Gawryletz

    Diváci: 17 151
    thejrc.org