Havířov – Šumperk 1:4 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:0 (kont.)
Prostějov – Jihlava 5:6 (kon.) | Sokolov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:4 (0:0, 1:0, 0:4)
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Jakub JENÁČEK - 1:4
     
    59:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zákrok na Bergra mstí Vsetín brankou na 4:1! Valaši dokázali sehrát přesilovku parádně. Rána z pravé strany v podání Pšurného byla Neužilem pouze vyražena do mezikruží. K okamžité dorážce se tak dostal JAKUB JENÁČEK, jenž z bezprostřední blízkosti pohodlně zvýšil na 4:1 a udělal nám tak krásnou pomyslnou tečku za dnešním duelem! Asistence: Roman Pšurný, Ondřej Smetana.
    58:33 Luboš ROB - 1:3
     
    58:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Prodlužovat se nejspíš nebude, Vsetín zvyšuje na 3:1! Valachům, konkrétně Janu Bergrovi, se podařilo vyhodit touš z obranného pásma. Na vrcholcích kruhů dojel puk LUBOŠ ROB a pohodlně z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do prázdné klece Západočechů.
    50:36 Tomáš PITULE - 1:2
     
    50:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otáčí zápas a vede 2:1! Jakub Jenáček střílel z levé strany od modré čáry, kotouč v mezikruží zastavil Hašek, který byl Lubošem Robem odstaven od puku, čehož využil TOMÁŠ PITULE, jenž ostrou ranou z ideální pozice napálil kotouč do pravého horního vinglu a Valaši tak poprvé v utkání vedou! Asistence: Luboš Rob, Jakub Jenáček.
    42:26 Roman VLACH - 1:1
     
    42:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín srovnává na 1:1! Valaši využívají přesilovku a na západě Čech začínáme od začátku. Jakub Neužil vyrazil střelu Smetany z pravé strany od modré čáry jen před sebe, kde byl pohotový ROMAN VLACH, jenž bleskovou kličkou a pohotovou dorážkou vrátil kotouč do sítě Baníku. Asistence: Ondřej Smetana, Roman Pšurný.
    26:06 Vít JISKRA - 1:0
     
    26:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov otevírá střelecký účet večera! Ondřej Jurčík se šikovně vytočil na levé straně, kde se s pukem dostal do rohu. Následně krátkým pasem našel na kruhu VÍTA JISKRU, jenž svižnou a především parádně umístěnou ranou na zadní tyč pokořil bezmocného Málka – Baník vede 1:0! Asistence: Ondřej Jurčík, František Klejna.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. Jiskra (Jurčík, Klejna) – 43. R. Vlach (Smetana, Pšurný), 51. Pitule (Rob, J. Jenáček), 59. Rob (Berger, Jonák), 60. J. Jenáček (Pšurný, Smetana)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – J. Novák, Klejna, Weinhold, Strejček, A. Rulík, Vodička, Mrowiec – Jurčík, Jiskra, Tomi – Šmerha, Kverka, Kružík – Šik, T. Rohan, T. Jandus – Pořízek, Hašek, M. Sloboda.
    Trenér: Martin Štrba.

    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach, Š. Jenáček, Smetana, J. Jenáček, Ondračka – Jonák, Pšurný, Rob – Hořanský, Pitule, R. Půček – Berger, R. Vlach, Gago – D. Březina, Kucharczyk, Apolenář.
    Trenér: Roman Stantien.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Belko, Kokrment.

    Diváci: 359
    thejrc.org