HC MUNI – Engineers Prague 5:0 (kon.)
konec
HC MUNI
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
ČVUT Engineers Prague
Středa 08.12.2021, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:35
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Nádherný gól v hostující síti! Mirek Bazala odvedl fantastickou práci kdy do rohu natáhl hned tři soupeře a nahrál na úplně volného PAVLA TOMANÍKA. Ten si puk srovnal a vyslal neskutečně povedenou ránu, která se zastavila až v síti! Brňané dávají gól při vlastním oslabení a Hokejovou halou dětí a mládeže v Brně zní pátá! Asistence: Mirek Bazala.
     
    39:54
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! TOMÁŠ RAČICKÝ se znovu hnal do samostatného úniku a tentokrát trefuje! Jeho střela mezi betony brankáře Maštalířského končí v síti a brněnský lídr si tak připisuje druhý gól večera! Velmi důležitý gól v podání "Masaryčky"! Asistence: Pavel Tomaník.
     
    38:40
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!Tak se podívejme, Masarykova Univerzita vede už o tři góly! Dnes výborný Pavel Tomaník se opět natlačil do pásma a ač tísněn nebezpečně vypálil! Brankář Maštalířský puk vyrazil, ale dojel si pro něj ADAM STRAKOŠ , jenž z ostrého úhlu dává svou první branku v sezoně! Asistence: Pavel Tomaník a Tomáš Bartkovský.
     
    29:17
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak se podívejme, už je to 2:0! PAVEL TOMANÍK vyslal z mezikruží střelu o které ani sám nepředpokládal, že skončí v síti a vydal se puk dorážet, ale kus černé gumy očekáváním navzdory zaplul do sítě. Asistence: Tomáš Račický a Peter Ivičič.
     
    15:25
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak TOMÁŠ RAČICKÝ se přeci jen prosazuje! Tentokrát se v protiútoku vtlačil za obranu, dostal přihrávku a výborně vypálil z pravého kruhu! Jeho střela se nakonec vměstnala mezi ruku a tělo a končí až v síti! Domácí vedou 1:0. Asistence: Robert Věžník a Martin Švarcberger.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 16. Račický (Věžník, Švarberger), 30. Tomaník (Račický, Ivičič), 39. Strakoš (Tomaník, Bartkovský), 40. Račický (Tomaník), 53. Tomaník (Bazala)


    HC MUNI: Holub (Koval) – Uhříček, Kučera, Surán, Vězník – Bazala, Švarcberger, Aulehla, Drlík, Tomaník, Ivičič, Bartkovský, Strakoš, Novosedlík, Račický
    Trenér: Josef Novák

    ČVUT Engineers Prague: Maštalířský (Mann) – Janásek, Šonský, Raiterman, Horský, Klement, Vobořil, Jakub Najman, Skalík – Tvrdoň, Matějka, Fiala, Adamec, Vopat, Slavata, Blažek, Burda, Březina, Kubata, Dani, Matouš Najman
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Maťašovský – Měkýš, Smetková
    thejrc.org