Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Kadaň – Havířov 0:5 (kont.) | Šumperk – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Kolín – Benátky n/J 8:4 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 4:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 11.12.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:22 Vít JONÁK - 6:3
     
    56:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín míří k pátému tříbodovému zisku v řadě! Akci hostů v útočném pásmu vystihl VÍT JONÁK, popojel si s pukem do středního pásma a s přehledem trefil odkrytou branku Prostějova. Bez asistence.
    43:25 Ondřej SMETANA - 5:3
     
    43:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Vsetín raduje a odskakuje Jestřábům do dvoubrankového náskoku! Valašský nápor pokračoval a Rob si velmi dobře všiml najíždějícího ONDŘEJE SMETANY, jenž zpracoval přihrávku a překonal brankáře Bláhu, vsetínský zadák tak potvrzuje produktivní formu z posledních zápasů. Asistence: Luboš Rob.
    36:51 Jan BERGER - 4:3
     
    36:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín mimořádnou početní výhodou nepohrdl a podruhé v dnešním utkání otáčí skóre! Výstavní trefou z voleje se prezentoval JAN BERGER, když přijal výzvu od Štacha a nedal Bláhovi šanci. Asistence: Lubomír Štach, Luboš Rob.
    29:37 Vít JONÁK - 3:3
     
    29:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači je znovu srovnáno! Vsetínská aktivita nakonec nese ovoce, dobrou kombinaci předvedlo duo Kucharczyk – Gago, prvně jmenovaný nakonec zpoza branky našel ideálně postaveného VÍTA JONÁKA, vsetínský kapitán si srovnal puk na holi, zamířil a trefil přesně. Asistence: Radim Kucharczyk, Michal Gago.
    19:02 Jan ŠTEFKA - 2:3
     
    19:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov dnes na Lapači předvádí efektivní koncovku a využívá druhou přesilovou hru v zápase! Mrázek se snažil na hranici brankoviště srovnat puk ke koncovce, hru však dobře vnímal JAN ŠTEFKA, jenž přispěchal na pomoc a volný puk trefil přesně do vsetínské branky nad rameno bezmocného Málka. Asistence: Petr Mrázek, Adam Havlík.
    16:16 Petr BERÁNEK - 2:2
     
    16:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hrubá chyba vsetínské obrany, kterou ve vlastním oslabení trestá krásnou střelou do růžku vsetínské branky PETR BERÁNEK. Bez asistence.
    14:00 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    14:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a otáčejí skóre! Na modrou čáru dostal nabito Smetana, jeho střelu dokázal ideálně tečovat ROMAN PŠURNÝ, pro nějž se jedná o první trefu ve vsetínském dresu. Asistence: Ondřej Smetana, Vít Jonák.
    09:36 Lubomír ŠTACH - 1:1
     
    09:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská aktivita je odměněna vyrovnávací brankou! Valaši přitahovali šrouby v pásmu Jestřábů, od modré čáry vypálil Jerofejevs, už tato rána dala Bláhovi zabrat, když se musel pořádné roztáhnout, odražený puk se dostal na hůl Vlacha, jenž našel LUBOMÍRA ŠTACHA a vsetínský zadák po výborném čtení hry zamířil do odkrytého prostoru v brance Prostějova. Asistence: Roman Vlach, Aleksandrs Jerofejevs.
    07:17 Petr MRÁZEK - 0:1
     
    07:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš? Dostaneš! Známé pořekadlo nyní Jestřábi naplnili do puntíku. Po usazení hostů v útočném pásmu se kotouč dostal na levý kruh, kde přesně zamířil PETR MRÁZEK a Málek se pouze ohlédl za pukem ve své brance. Asistence: Martin Novák, Jiří Klimíček.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Štach (R. Vlach, Jerofejevs), 14. Pšurný (Smetana, Jonák), 30. Jonák (Kucharczyk, Gago), 37. Berger (Štach, Rob), 44. Smetana (Rob), 57. Jonák – 8. Mrázek (Martin Novák, Klimíček), 17. P. Beránek, 20. Štefka (Mrázek, A. Havlík)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (A. Beran) – Jerofejevs, Štach (A), Š. Jenáček, Smetana, J. Jenáček, Ondračka, Hryciow – Jonák (C), Pšurný, Rob – Hořanský, Pitule, R. Půček – Berger, R. Vlach, Gago – D. Březina, Kucharczyk (A), A. Zeman.
    Trenér: Stantien

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – M. Jáchym, Klimíček, A. Havlík, Zajíc, Vala, Babka, P. Krejčí – Martin Novák (C), J. Kloz (A), Rudovský – M. Švec, T. Jáchym, Mrázek – Š. Jelínek, Janeček, Štefka – P. Beránek, T. Koblížek, Dubský.
    Trenér: Totter

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Gančarčík, Konvička

    Diváci: 1000
    bahis siteleri