Buffalo – NY Rangers 1:2 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:4 (kon.) | New Jersey – Nashville 2:3 (kon.)
Arizona – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – Detroit 7:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – Philadelphia 3:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
7:3 (3:1, 3:2, 1:0)
Detroit Red Wings
Sobota 11.12.2021, 03:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:30 Cale MAKAR - 7:3
     
    55:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Detroit se pokoušel rozvinout akci, jenže zpoza branky nepřišla přesná přihrávka, k puku se dostal CALE MAKAR a přes celé hřiště trefil prázdnou branku – 7:3. Asistence: Devon Toews.
    33:34 Filip HRONEK - 6:3
     
    33:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovka je ale nakonec využitá! Po následném buly se akce Detroitu dostala na modrou čáru, odkud z první vystřelil FILIP HRONEK a jeho projektil se od tyčky odrazil za Kuemperova záda – 6:3. Asistence: Filip Zadina, Nick Leddy.
    27:33 Samuel GIRARD - 6:2
     
    27:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Střelecká pohoda domácích pokračuje. Colorado bylo stále usazeno v útočném pásmu, po kombinaci dostal pas na pravou stranu SAMUEL GIRARD, nabruslil si na střed a prudkým švihem vymetl horní růžek Nedeljkovicovy branky – 6:2. Asistence: Tyson Jost, Erik Johnson.
    24:22 André BURAKOVSKY - 5:2
     
    24:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A další gól domácích. Colorado vyhrálo buly v útočném pásmu, Rantanen přiklepl na zcela volného ANDRÉ BURAKOVSKYHO a ten bekhendem pověsil puk za Nedeljkovice. Blesková akce a domácí vedou již 5:2. Asistence: Mikko Rantanen.
    23:59 Nathan MACKINNON - 4:2
     
    23:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přichází ale blesková odpověď domácího celku. Brejk sice Coloradu nevyšel podle představ, nicméně akce pokračovala a po rychlé kombinaci doputoval puk na vrchol levého kruhu, odkud golfákem vystřelil NATHAN MACKINNON a nedal Nedeljkovicovi šanci na zákrok – 4:2. Asistence: Gabriel Landeskog, Devon Toews.
    23:21 Joseph VELENO - 3:2
     
    23:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    No vida, už je to jen o jediný gól! Hosté se osvobodili z vlastního pásma, na pravé straně se k puku dostal JOSEPH VELENO a i když byl těsně bráněn, tak zakončil a jeho bekhend z úhlu proklouzl Kuemperovi mezi betony za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Sam Gagner, Filip Hronek.
    19:07 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 3:1
     
    19:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Burakovsky přišel při kličkované v útočném pásmu o puk, Detroit se dostal do přečíslení dva na jednoho, Suter přihrál na VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA a ten rychlou akci zakončil střelou pod horní tyčku Kuemperovy branky – 3:1. Asistence: Puis Suter, Moritz Seider.
    10:49 Darren HELM - 3:0
     
    10:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Třetí gól Colorada! Domácí se ve vlastním pásmu chopili puku, přešli do rychlého kontru, Aube-Kubel nastartoval DARRENA HELMA, který pláchl Oesterlemu a nekompromisním švihem prostřelil Greisse – 3:0. Asistence: Nicolas Aube-Kubel.
    07:10 André BURAKOVSKY - 2:0
     
    07:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky. Coloradu sice nevyšel rychlý brejk, hráči domácích ale zůstali v útočném pásmu, na pravou stranu dostal nabito ANDRÉ BURAKOVSKY a jeho prudká rána po ledě prošla za Greisse do branky – 2:0. Alex Newhook, Jack Johnson.
    05:01 J. T. Compher - 1:0
     
    05:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nápor přinesl své ovoce, domácí jdou do vedení! Po kombinaci se hra přesunula na modrou čáru, odkud napřáhl Toews, jeho švih přes několik hráčů jemně tečoval J. T. COMPHER a puk skončil za zády bezmocného Greisse – 1:0. Asistence: Devon Toews, Cale Makar.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Compher (D. Toews, Makar), 8. Burakovsky (Newhook, J. Johnson), 11. Helm (Aube-Kubel), 24. MacKinnon (Landeskog, D. Toews), 25. Burakovsky (Rantanen), 28. Girard (Jost, E. Johnson), 56. Makar (D. Toews) – 20. Naměstnikov (P. Suter, Seider), 24. Veleno (Gagner, Hronek), 34. Hronek (Zadina, Leddy)


    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, D. Toews, E. Johnson, Girard, J. MacDonald, J. Johnson, MacDermid – L. O'Connor, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Rantanen (A), Compher, Ničuškin – Burakovsky, Newhook, Helm – Jost, Aube-Kubel.
    Trenér: Jared Bednar

    Detroit Red Wings: Greiss (11. Nedeljkovic) – Seider, Oesterle, Hronek, Leddy, Renouf, DeKeyser (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Fabbri – Naměstnikov, P. Suter, Veleno – Erne, M. Rasmussen, Zadina – Gagner, Rowney, Givani Smith.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Walsh, Halkidis – Kelly, Gawryletz

    Diváci: 18 021
    bahis siteleri