Buffalo – NY Rangers 1:2 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:4 (kon.) | New Jersey – Nashville 2:3 (kon.)
Arizona – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – Detroit 7:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – Philadelphia 3:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:0 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Philadelphia Flyers
Sobota 11.12.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Max PACIORETTY - 3:4
     
    58:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí snižují a pokouší se zdramatizovat zápas, v přesilovce se prosazuje tvrdou ránou na vzdálenější tyč MAX PACIORETTY. Asistence: Shea Theodore a Alex Pietrangelo.
    49:37 James van Riemsdyk - 2:4
     
    49:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jestli něco Vegas nejde, tak je to kromě koncovky také hra v oslabení. Vegas dostává laxním přístupem další gól v oslabení, prosazuje se celkem snadno JAMES VAN RIEMSDYK. Hosté míří za výhrou v tomto zápase. Asistence: Travis Konecny a Keith Yandle.
    43:54 Sean COUTURIER - 2:3
     
    43:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásná přesilovka hostů a Flyers znovu vedou. Tvrdou ránou dostal puk do odkryté části branky neobsazený SEAN COUTURIER. Asistence: Keith Yandle a Claude Giroux.
    38:30 Max PACIORETTY - 2:2
     
    38:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tentokrát šťastný odraz pomohl domácím, který vyrovnávají stav zápasu. Pietrangelovu střelu vyrazil hostující brankář, ale na dorážku nedosáhl. Autorem branky je MAX PACIORETTY. Asistence: Alex Pietrangelo a Mark Stone.
    25:53 Max WILLMAN - 1:2
     
    25:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Klasické nedáš nedostaneš. Domácí Vegas měli hodně šancí, ale minuli nebo trefili brankáře, na druhé straně šťastný odraz a MAX WILLMAN zakončoval do prázdné branky. Asisntece: Patrick Brown a Zack MacEwen.
    19:11 William KARLSSON - 1:1
     
    19:11
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nádherná akce v útočném pásmu a je vyrovnáno, po kombinaci na jeden dotek se prosazuje střelou do odkryté části branky WILLIAM KARLSSON. Asistence: Jonathan Marchessault a Reilly Smith.
    04:21 Kevin HAYES - 0:1
     
    04:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení, bekhendová střela KEVINA HAYESE propadla domácímu brankáři až za brankovou čáru. Šťastný moment pro hosty, méně pro domácí. Asistence: Scott Laughton.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 20. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith), 39. Pacioretty (Pietrangelo, Mark Stone), 59. Pacioretty (Theodore, Pietrangelo) – 5. K. Hayes (Laughton), 26. Willman (P. Brown, MacEwen), 44. Couturier (Yandle, Giroux), 50. J. van Riemsdyk (Konecny, Yandle)


    Vegas Golden Knights: Brossoit (Lehner) – Hague, Pietrangelo, McNabb, Whitecloud, B. Hutton, Theodore – Pacioretty, Kolesar, Mark Stone – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Janmark, N. Roy, Dadonov – W. Carrier, A. Brooks, Amadio.
    Trenér: Pete DeBoer

    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Provorov, Braun, Sanheim, Ristolainen, Yandle, Connauton – Laughton, Couturier, Konecny – Frost, Giroux, Atkinson – Willman, K. Hayes, J. van Riemsdyk – Lindblom, P. Brown, MacEwen.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Rank, O'Rourke – Gibbons, O'Quinn

    Diváci: 18 0111
    thejrc.org